2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende gidip mutfağı toplayayım 6 da yemek yedik toplamadım hala bu arada kendime bir güzellik yaptım bugün manikür yaptırdım:90:

niye bugün bu kadar durgun burası anamadım....:44:

benim kız rota aşısı sonrası çoştu,3 gündür çok huysuz...aslında yan etkisi yok deniyor ama ,bünyeye göre değişiyor demekki...

canım aşıyla mikrabun kendini veriyolar ya, illa ki etkisi olcak diye bişey yok ama demek ki bazılarında oluyor. ama geçmesi lazımdı şimdiye? yani belki başka bişiden huysuzdur.

işyerinin kreşinin olması çok büyük bir şans..
nerde oyle işyeri:)

ben o şanslı kesimdeyim :) kreşimiz var işyerinde. olmasa çalışmaya dönmezdim herhal :) darısı başınıza.

benimkide kaka yapmıo ama rahasızlık vermiyor hiç. belkim diştir.

kızlaaar benim kız da kakayı iyice sapıttı. 2-3 günde bir yapıyo artık

mrb kızlar bende bu çizelgeden yapmak istiyorum, nasıl yapıyosunuz??:26::26:

canım şu siteden yapıyorum ben:

Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.

sonra kontrol paneli
profil düzenle
orada çizelge kutucuğuna kodu kopyalıyoruz.

http .... png

kod yukarıdaki gibi başlayıp bitecek :) yapamazsan beraber yaparız

anca işe yarıyo kız fenamı sütün kaliteside artar ciddi senin böyle sorunların yok ama inan işe yarıyo pike sağolsun ben ondan duymuştum içtim oğlumun kabızlığınada iyi geldi

ben de burdan duydum, kim dediydi hatırlamıyom ama :)

ben bi bardak içiyom, iki tane de bozmasın sitemi, mayalı bişiler var ya içinde :) korkarım ondan :)

noluo bu kuzulara yaaaa.
bende yaricandaydım fotolar videolar facete bide kocişime aldığım çiçeği koydum pastayı çekmeyi unutmuşum kapıdan girerken bi buket çiçekle karşıladım. içerdede pastanın mumları yanıodu

saol pıkecım kuzum şuan ıyı ınsallah hemencık atlatırımda öpemıyorum yavrumu en cok koyanda o :26:
bu arada oglum artık ınsanları secıyor gulmuyor ılk gorduklerıne

anaaam kız ben face de o çiçeği gördüm de kocacın aldı sana zannettim demek sen ona almışsın. ince ruhlu hatun seni.

saol pıkecım kuzum şuan ıyı ınsallah hemencık atlatırımda öpemıyorum yavrumu en cok koyanda o :26:
bu arada oglum artık ınsanları secıyor gulmuyor ılk gorduklerıne

benimkide ilk ağlıo sonra alışıo ben geçen ağlamıo die pat die girer girmez arkadaşın kucağına verdiydim anam bi ağla bi ağla şaştım kaldım
bana geldi hala ağlıo sustu sonra gücüne gitmiş kuzumun :d
anaaam kız ben face de o çiçeği gördüm de kocacın aldı sana zannettim demek sen ona almışsın. ince ruhlu hatun seni.

çok ince ruhluyumdur haha beğendinmi.

kızlar iyi geceler çayının içindeki laktoz zararlı mıdır acaba ? ilk defa kullandım ben bugün zati 20 ml içti koca zorla 2 saattir uyuyo dün geceden beri ilk defa ohhh.
anam bu kız benim sütten başka bişey almamak için inat ediyo o 20 ml içirmek için neler yaptım hepsini kustu ben yine verdim gaz ilacı veriyom öğürüyo ne kıymetli sütüm varmış beya bu böyle yaparsa nasıl ek besinlere alıştıracağım ben süt hariç herşeye öğürüyo zibidi...

slm kızlar nasılsınız ya size bişey sormak istiyorum biz kızıma bugün netten bebek salıncağı siperiş ettik kullananız varmı memnunmusunuz...

adama starliçe alsaydın bari:)))) benim adam hayatta anlamaz öyle şeylerden. 2 kere çiçek aldı birincisi istemeye gelirken 2. si evliyken ilk sevgililer günümüzde. o da askeriyenin kantinine gelmiş o gün herkes alıyomuş oda almış fabrikasyon yani bende çok önem verirdim doğum günüymüş bilmem neymiş bütün özel günlere beni de kendine benzetti bende sallamıyorum artık 11 şubat doğum günüm nöbet yazmışlar buna bendeki şans işte. ama değiştirmesin nöbetini ben soracağım ona

starliçe ne kız anlayamadım. değiştirsin nöbeti olmaz öle benim doğum günümde hiçbişe yapmadı benim adam. kaynanamda oğluna gömlek almış biz evleneli iki yıl oldu bana daha hiç bişe almadı hıhh abiside aramış doğum günün kutlu olsun demiş. geçen yılda doğum günüydü o zmn nie aramadı hıhh

ay yarican kısır yamış gene acaip süt üretimi yaptım patlıcam şimdi hahaha kefir mefir boş en iyisi bana bulgur pilavı hhehehe

Benim kız çok tepkisiz. Şimdi yeni yeni bir haftadır uzun süreli sesler çıkarmaya başladı. Ama sadece bana yapıyor. Herkese çok ciddi bakıyor. Arada keyfi gelirse başkalarına da gülüp sesler veriyor gerçi. Ama beni ne zaman görse kocaman bir gülücük oluyor yüzünde. Anne olduğumu tam olarak hissetmeye başladım =)

annemde dio hep sana gülüo die ben baksam bile gülüo onlar bi ton şebeklik yapıo onlara gülmüo haha bana bakmasıyla hemen sırıtıo hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…