anca işe yarıyo kız fenamı sütün kaliteside artar ciddi senin böyle sorunların yok ama inan işe yarıyo pike sağolsun ben ondan duymuştum içtim oğlumun kabızlığınada iyi geldineee iki bardakmı
niye bugün bu kadar durgun burası anamadım....:44:
benim kız rota aşısı sonrası çoştu,3 gündür çok huysuz...aslında yan etkisi yok deniyor ama ,bünyeye göre değişiyor demekki...
işyerinin kreşinin olması çok büyük bir şans..
nerde oyle işyeri:)
yavrum 3 gündür kaka yapamıyor ondamı huzursuzlugu bilmem dün bugun ağla ağla perişan oldu yazmıştım bugunda aynıydı banyo yaptı rahattı butun gun ama aksam uykusuna gecerken yıne kudurdu bir kaka yapsaydıda rahatlasaydı acaba dıyorum diş huzursuzlugumu bugun baktım alt üst dişlerinde hiçbirşey yok gayet normal görünüyor diş etleri ama yan sag ve sol çene dişlerinin oldu yerler 2 tarafta beyazlık var alakası yoktur herhal ön dıslerden önce çeneler cıkıcak degılgerçi annesine benzerse benim gibi anorml diş cıkarır..ben 4 erli cıkarmıs hemde üstten
benimkide kaka yapmıo ama rahasızlık vermiyor hiç. belkim diştir.
mrb kızlar bende bu çizelgeden yapmak istiyorum, nasıl yapıyosunuz??:26::26:
anca işe yarıyo kız fenamı sütün kaliteside artar ciddi senin böyle sorunların yok ama inan işe yarıyo pike sağolsun ben ondan duymuştum içtim oğlumun kabızlığınada iyi geldi
canım aşıyla mikrabun kendini veriyolar ya, illa ki etkisi olcak diye bişey yok ama demek ki bazılarında oluyor. ama geçmesi lazımdı şimdiye? yani belki başka bişiden huysuzdur.
ben o şanslı kesimdeyim :) kreşimiz var işyerinde. olmasa çalışmaya dönmezdim herhal :) darısı başınıza.
kızlaaar benim kız da kakayı iyice sapıttı. 2-3 günde bir yapıyo artık
canım şu siteden yapıyorum ben:
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
sonra kontrol paneli
profil düzenle
orada çizelge kutucuğuna kodu kopyalıyoruz.
http .... png
kod yukarıdaki gibi başlayıp bitecek :) yapamazsan beraber yaparız
saol pıkecım kuzum şuan ıyı ınsallah hemencık atlatırımda öpemıyorum yavrumu en cok koyanda o :26:canım şimdi 57 kiloyum, tartıldım geldim :)
kucağımda mutlaka oturuyor canım, yatmayı sevmediği için hep oturur pozisyonda durmak istiyor.
canım çok geçmiş olsun, inşallah kuzuya geçmez ama geçerse de atlatır hemen merak etme, sen de dinlenmene bak, annenler baksın oğluşa :)
baluummmm doğumgünün kutlu olsun canım ya, pek kalabalık olcaksınız ama neyse artık, üzme kendini :) mutlu yıllar
noluo bu kuzulara yaaaa.
bende yaricandaydım fotolar videolar facete bide kocişime aldığım çiçeği koydumpastayı çekmeyi unutmuşum kapıdan girerken bi buket çiçekle karşıladım. içerdede pastanın mumları yanıodu
canım aşıyla mikrabun kendini veriyolar ya, illa ki etkisi olcak diye bişey yok ama demek ki bazılarında oluyor. ama geçmesi lazımdı şimdiye? yani belki başka bişiden huysuzdur.
bilmiyorum ki pikecim,prospektüste 7 gün sürer yan etkiler diyodu...diş desem zaten benim ki bir ay erken doğdu,bunu saymassan 3,5 aylık,çıkmaz herhalde...
saol pıkecım kuzum şuan ıyı ınsallah hemencık atlatırımda öpemıyorum yavrumu en cok koyanda o :26:
bu arada oglum artık ınsanları secıyor gulmuyor ılk gorduklerıne
anaaam kız ben face de o çiçeği gördüm de kocacın aldı sana zannettimdemek sen ona almışsın. ince ruhlu hatun seni.
benimkide ilk ağlıo sonra alışıoben geçen ağlamıo die pat die girer girmez arkadaşın kucağına verdiydim anam bi ağla bi ağla şaştım kaldım
bana geldi hala ağlıo sustu sonra gücüne gitmiş kuzumun :d
çok ince ruhluyumdur hahabeğendinmi.
adama starliçe alsaydın bari:)))) benim adam hayatta anlamaz öyle şeylerden. 2 kere çiçek aldı birincisi istemeye gelirken 2. si evliyken ilk sevgililer günümüzde. o da askeriyenin kantinine gelmiş o gün herkes alıyomuş oda almış fabrikasyon yanibende çok önem verirdim doğum günüymüş bilmem neymiş bütün özel günlere beni de kendine benzetti bende sallamıyorum artık 11 şubat doğum günüm nöbet yazmışlar buna bendeki şans işte. ama değiştirmesin nöbetini ben soracağım ona
Benim kız çok tepkisiz. Şimdi yeni yeni bir haftadır uzun süreli sesler çıkarmaya başladı. Ama sadece bana yapıyor. Herkese çok ciddi bakıyor. Arada keyfi gelirse başkalarına da gülüp sesler veriyor gerçi. Ama beni ne zaman görse kocaman bir gülücük oluyor yüzünde. Anne olduğumu tam olarak hissetmeye başladım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?