bat ben kullanıyorum gayet memnunum
starliçe ne kızanlayamadım. değiştirsin nöbeti olmaz öle benim doğum günümde hiçbişe yapmadı benim adam. kaynanamda oğluna gömlek almış biz evleneli iki yıl oldu bana daha hiç bişe almadı hıhh abiside aramış doğum günün kutlu olsun demiş. geçen yılda doğum günüydü o zmn nie aramadı hıhh
erkeklere verilen çiçeğin adı starliçe. değiştir demem, ama bi değiştirmesin burnundan getiricem
hatta bu şarkıyı çok seviyor
ben bir küçük çaydanlığım yuvarlak karmım var
şurada ağzım var,şurada kolum var
kaynayınca suyum fokurda fokurdar
kaynayınca suyum fokurda fokurdar
eğersin başımı içersin çayımı
eğersin başımı içersin çayımı
tabi bunu söylerken hareketlerinide yapıyor
kizlar baska niniler bilen varsa yazin bizim bir mini kus birde fisfisci var aklimizdahehehhh dur bak 1 tane daha var
ben bir elma kurduyum kıvrıla kıvrıla gezerim
nerde bir elma görsem dayanamaz süzerim
içime yaramaz kurt düştü kuşlar başıma üşüştü (2 kere söyleniyor)
erkeklere verilen çiçeğin adı starliçe. değiştir demem, ama bi değiştirmesin burnundan getiricem
ben dizi ziliyorum. yarican huhu resimleri atimmi
saol pıkecım kuzum şuan ıyı ınsallah hemencık atlatırımda öpemıyorum yavrumu en cok koyanda o :26:
bu arada oglum artık ınsanları secıyor gulmuyor ılk gorduklerıne
canım aşıyla mikrabun kendini veriyolar ya, illa ki etkisi olcak diye bişey yok ama demek ki bazılarında oluyor. ama geçmesi lazımdı şimdiye? yani belki başka bişiden huysuzdur.
bilmiyorum ki pikecim,prospektüste 7 gün sürer yan etkiler diyodu...diş desem zaten benim ki bir ay erken doğdu,bunu saymassan 3,5 aylık,çıkmaz herhalde...
kızlar iyi geceler çayının içindeki laktoz zararlı mıdır acaba ? ilk defa kullandım ben bugün zati 20 ml içti koca zorla 2 saattir uyuyo dün geceden beri ilk defa ohhh.
anam bu kız benim sütten başka bişey almamak için inat ediyo o 20 ml içirmek için neler yaptım hepsini kustu ben yine verdim gaz ilacı veriyom öğürüyo ne kıymetli sütüm varmış beyabu böyle yaparsa nasıl ek besinlere alıştıracağım ben süt hariç herşeye öğürüyo zibidi...
tşkler pikecanım aşıyla mikrabun kendini veriyolar ya, illa ki etkisi olcak diye bişey yok ama demek ki bazılarında oluyor. ama geçmesi lazımdı şimdiye? yani belki başka bişiden huysuzdur.
ben o şanslı kesimdeyim :) kreşimiz var işyerinde. olmasa çalışmaya dönmezdim herhal :) darısı başınıza.
kızlaaar benim kız da kakayı iyice sapıttı. 2-3 günde bir yapıyo artık
canım şu siteden yapıyorum ben:
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
sonra kontrol paneli
profil düzenle
orada çizelge kutucuğuna kodu kopyalıyoruz.
http .... png
kod yukarıdaki gibi başlayıp bitecek :) yapamazsan beraber yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?