2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

erkeklere verilen çiçeğin adı starliçe. değiştir demem, ama bi değiştirmesin burnundan getiricem

hehehhh dur bak 1 tane daha var
ben bir elma kurduyum kıvrıla kıvrıla gezerim
nerde bir elma görsem dayanamaz süzerim
içime yaramaz kurt düştü kuşlar başıma üşüştü (2 kere söyleniyor)
kizlar baska niniler bilen varsa yazin bizim bir mini kus birde fisfisci var aklimizda

bugun dısardaydık kızla hıc uyuyamadı aksam 7de bı yatdı sımdı kalktı bakalım nezman uyucak yawruck
kanguru aldım ya kuckta tasınmıyo arabada heryere olmuyo kangurumuz erkek rengı ma napıyım kalmamısdı

saol pıkecım kuzum şuan ıyı ınsallah hemencık atlatırımda öpemıyorum yavrumu en cok koyanda o :26:
bu arada oglum artık ınsanları secıyor gulmuyor ılk gorduklerıne

di mi başlamıştır artık :) ben de sanıyodum ki yabancıları çok seviyo, meğer sonradan ayırcakmış. şimdi benimki de başta bi bakıyo, dudak büküyo, sonra gülüyo.

aşıdan da olabilir hala o zaman. gerçi nedensiz de bazen huysuzlanıyorlar. belli olmuyor ki halleri. elbet vardır sıkıntıları da bilemiyoruz hep.

doktor ek gıdaya başla deyince ben de bir iki elma suyu vermiştim de, hepsini tükürüyor nasıl olcak bilmem :)

ben geldim pike gitme benim bebeleri uyuttum yarican iki dakka msne gel göndereyim. maile sığmayabilir.

tşkler pike

günadın arkadaşlar ama çok uykum var benim daha bu bebekler ne zaman uyumaya başlayacak 9 kadar en azından sabah 6 dan beri yatakta oynuyoruz tamam uykusu geldi uyuyalım on dakika uyudu uyumadı kalkmış gözler fıldır fıldır kaldır beni diye bagırıyo ben gidip geliyom uykusuzluktan ama o kazandı kalktın meçburen

kızlar benim bebek oturmakta istemiyo ayakları ile illa hoplar gibi kıpır kıpır duracak birde etrafa deli gibi bakınıyo birşeye odaklanıncada onu yakalamak için çırpınıyo sizinkilerde varmı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…