günadın arkadaşlarama çok uykum var benim daha bu bebekler ne zaman uyumaya başlayacak 9 kadar en azından sabah 6 dan beri yatakta oynuyoruz tamam uykusu geldi uyuyalım on dakika uyudu uyumadı kalkmış gözler fıldır fıldır kaldır beni diye bagırıyo ben gidip geliyom uykusuzluktan ama o kazandı kalktın meçburen
slm kızlar nasılsınız ya size bişey sormak istiyorum biz kızıma bugün netten bebek salıncağı siperiş ettik kullananız varmı memnunmusunuz...
Haklısın canım bazen çok zorlanıyoruz ama bide şu tarafından bak sen kuzun uyuyunca gözlerini kapatıp evde dinlenebilirsin ya biz ( çalışan annişler )gece 1 de yatıyoruz oğlum ne sıklıkla kalkarsa kalkıyorum ve sabah 5,30 da kalkıp işe gidiyoruz evi otel gibi kullanıyoruz Allahtan yarın cumartesi
siz d vitaminini her gün düzenli kullanıyormusunuz ve kaç damla veriyosunuz bize 3 damla dediler ama çoğu zaman tam çekerken 1 damla daha düşüyo 4 damla falan oluyo tabi unutup hiç vermediğim zamanlarda
siz d vitaminini her gün düzenli kullanıyormusunuz ve kaç damla veriyosunuz bize 3 damla dediler ama çoğu zaman tam çekerken 1 damla daha düşüyo 4 damla falan oluyo tabi unutup hiç vermediğim zamanlarda
bende hep şüphede kalıyordum sürekli unutuyorum bi problem olur mu acaba.bide bide ferrum falan vermediler daha sadece devit kullanıyoruz
Günaydın herkese:)
ferrumu 4 aylık olduğunda veriyolar sanırım
günaydın dennis sen 16 sında mı doğum yapmıştın?
benimde 15 i canımevet canım 16 sı
benimde 15 i canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?