2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Haklısın canım bazen çok zorlanıyoruz ama bide şu tarafından bak sen kuzun uyuyunca gözlerini kapatıp evde dinlenebilirsin ya biz ( çalışan annişler ) gece 1 de yatıyoruz oğlum ne sıklıkla kalkarsa kalkıyorum ve sabah 5,30 da kalkıp işe gidiyoruz evi otel gibi kullanıyoruz Allahtan yarın cumartesi

ayy evet allaha şükür tabi kolay gelsin canım çalışmak çok istedim senelerdir benim koca izin vermedi bendevazgeçtim bu sevdadan artık zaten artık izin versede çok geç alıştım hazıra iyimiş böyle

siz d vitaminini her gün düzenli kullanıyormusunuz ve kaç damla veriyosunuz bize 3 damla dediler ama çoğu zaman tam çekerken 1 damla daha düşüyo 4 damla falan oluyo tabi unutup hiç vermediğim zamanlarda

selam kızlar. 2 gün önce doktora gittiğimizde doktorumuz ferro sanol verdi ve sabah 4 akşam 4 damla olmak üzere günde 8 damla vereceğiz. birde supravit diye bi şurup. günde 1 ölçek. bunu verince d vit vermeyecekmişiz eğer sevmezse tadını d vite dönüş yapacağız. eşim reçeteyi atmış ilaçları alınca inceleyememiştim bile. eczacı şurubun üzerine 1 ölçek yazmış ve kocaman bi şurup kaşığı çok gibi geldi bana. ve prospektüsünde 2 yaşından sonra d,yor. offff çok karışığım. multitabs duymuştum ama supravit hiç duymamıştım acaba muadili bi ilaçmı ve en önemlisi bu doz benim 4 aylık oğluma uygun mu

siz d vitaminini her gün düzenli kullanıyormusunuz ve kaç damla veriyosunuz bize 3 damla dediler ama çoğu zaman tam çekerken 1 damla daha düşüyo 4 damla falan oluyo tabi unutup hiç vermediğim zamanlarda

cnm d vit i her gün 3 dama veriyordum ama artık supravite geçeceğiz biz. 4 damla kaçsa da zaten bi kısmı kaşıkta kalıyor. endişelenme bence

bende hep şüphede kalıyordum sürekli unutuyorum bi problem olur mu acaba.bide bide ferrum falan vermediler daha sadece devit kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…