4 ay aşınız hangi gün olacak
4 ay aşınız hangi gün olacak
cnm d vit i her gün 3 dama veriyordum ama artık supravite geçeceğiz biz. 4 damla kaçsa da zaten bi kısmı kaşıkta kalıyor. Endişelenme bence
benim kız tam kafayı tutamıyo daha sizinkiler ne durumda
di mi başlamıştır artık :) ben de sanıyodum ki yabancıları çok seviyo, meğer sonradan ayırcakmış. şimdi benimki de başta bi bakıyo, dudak büküyo, sonra gülüyo.
aşıdan da olabilir hala o zaman. gerçi nedensiz de bazen huysuzlanıyorlar. belli olmuyor ki halleri. elbet vardır sıkıntıları da bilemiyoruz hep.
doktor ek gıdaya başla deyince ben de bir iki elma suyu vermiştim de, hepsini tükürüyor nasıl olcak bilmem :)
kızlar kızım günde 3-4 defa kaka yapar oldu.. normalmi
selam kızlar
1 ay once oglumu ajansa kayıp yaptırmıstım begenmısler cekıme cagırıyolar gotursemmı acaba kızlar sız ne dıyorsunuz
he3-4 mü bizimki bazen 7 liyo :))) doktor anne sütü aldığı sürece olabilir demişti merak etme normal
hangi ajans cnm ...benim kızımıda 2 yerden çağırdılar gidicem ben
senın nerden cagırdılar canım ımc ajans
ya ben sundan korkuyorum bızımkıler daha oturamıyolar
bıde flas gozlerine zarar vermezmı
cnm ben ilk neşe erbek e göndermiştimordan çağırdılar..randevu aldım gidicem..sonra imc ajanstan çağırdılar ordan daha randevu almadım...ben zaten çok foto çekiyorum evde...flaşlıda çekiyorum
pekı oturmuyolar nasıl cekıcekler
bıde sonra bagenılırse cagırcaklar sanırım dimi eşimde nazar deger dıyor ya ufacık bebek dıyor begenılırse setde rezıl olur dıyor
biz yardım edicez..sonuçta kaç aylık olduğunu yazdık formda ona göre çağırıyolar... kucağımızda falan bizi almadan resme çekicekler...valla ben götüriyim bi kayıtlı olsun diyorum..ilerde ne olur bilmem ama isterim bişeyler yapomasını...nazardan dularımızla koruycaz artık:)
ofya eşimi kandıramıyorum istemıyorum dıyo offff
bende cok ıstıyorum nasıl kandırıcam eşimi bılmıyorum
bi götiriyim kayıtlı olsun sadece de..bişey çıkar çıkmaz belli olmaz de kandır bence:)
bi götiriyim kayıtlı olsun sadece de..bişey çıkar çıkmaz belli olmaz de kandır bence:)
cnm sen nurtiriada varmısın..resimlerine bakıyım
kızlar kızım günde 3-4 defa kaka yapar oldu.. normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?