2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hehe bızımkıde oyle ozellıkle kayıvalıde ve kayınpederde hıc durmuyor ogretsen yapmaz

selam kızlar
1 ay once oglumu ajansa kayıp yaptırmıstım begenmısler cekıme cagırıyolar gotursemmı acaba kızlar sız ne dıyorsunuz

senın nerden cagırdılar canım ımc ajans
ya ben sundan korkuyorum bızımkıler daha oturamıyolar
bıde flas gozlerine zarar vermezmı

cnm ben ilk neşe erbek e göndermiştimordan çağırdılar..randevu aldım gidicem..sonra imc ajanstan çağırdılar ordan daha randevu almadım...ben zaten çok foto çekiyorum evde...flaşlıda çekiyorum

cnm ben ilk neşe erbek e göndermiştimordan çağırdılar..randevu aldım gidicem..sonra imc ajanstan çağırdılar ordan daha randevu almadım...ben zaten çok foto çekiyorum evde...flaşlıda çekiyorum

pekı oturmuyolar nasıl cekıcekler
bıde sonra bagenılırse cagırcaklar sanırım dimi eşimde nazar deger dıyor ya ufacık bebek dıyor begenılırse setde rezıl olur dıyor

pekı oturmuyolar nasıl cekıcekler
bıde sonra bagenılırse cagırcaklar sanırım dimi eşimde nazar deger dıyor ya ufacık bebek dıyor begenılırse setde rezıl olur dıyor

biz yardım edicez..sonuçta kaç aylık olduğunu yazdık formda ona göre çağırıyolar... kucağımızda falan bizi almadan resme çekicekler...valla ben götüriyim bi kayıtlı olsun diyorum..ilerde ne olur bilmem ama isterim bişeyler yapomasını...nazardan dularımızla koruycaz artık:)

ofya eşimi kandıramıyorum istemıyorum dıyo offff
bende cok ıstıyorum nasıl kandırıcam eşimi bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…