naber hanımlar hayırlı cumalar hepicinize
bizide annem uyandırdı kısır yapçakmış gel dio. ah ah bide yaricanın kızla olan resmi görmüş o seninkinden dha büyük yata yata büyütmedin çocuğu dio haha
bizide annem uyandırdı kısır yapçakmış gel dio. ah ah bide yaricanın kızla olan resmi görmüş o seninkinden dha büyük yata yata büyütmedin çocuğu dio haha
selam kızlar..
kısırı dün yedim başka bişey yap deseydingez anacım gez
olurmu kız, çocuklar yata yata büyüyo :) hem seninki daha büyük, uyurken yumulmuş öyle çıkmış :)
sen annene bi de vidyoyu izlet
ben geldim pike gitme benim bebeleri uyuttumyarican iki dakka msne gel göndereyim. maile sığmayabilir.
tşkler pike
benim kız tam kafayı tutamıyo daha sizinkiler ne durumda
hehe bızımkıde oyle ozellıkle kayıvalıde ve kayınpederde hıc durmuyor ogretsen yapmaz
selam kızlar
1 ay once oglumu ajansa kayıp yaptırmıstım begenmısler cekıme cagırıyolar gotursemmı acaba kızlar sız ne dıyorsunuz
hangi ajans cnm ...benim kızımıda 2 yerden çağırdılar gidicem ben
slm kızlar bebeğinde gözyaşı kanall tıkanıklığı olan var mı?
selam kızlar dun 4. ay asımızı olduk gece ateslendik hemde inatcı bir atesti. 12 den 4 e kada ates takip ettim. Calpol verdim indi sonra yine cıktı alnına ılık suya batırdıgım havlu koydum öle öle sabahladım.
Simdi tekrar basladı atesimiz. 2-3 gun sürebilir demişlerdi ondan endişelenmiyorum ama takip ediyorum.
gitmişim bile :)
rica ederim canım :)
canım devamlı desteklediyseniz henüz öğrenememiş olabilir tutmayı. yeni yeni öğrenecektir inşallah, bir dahaki gidişinde doktorunla da konuşabilirsin.
benim kaynana ağlasa da indirmez kucağından aşık aşıkbiz onlara gitmeden kaynanam yemeğini yiyo ki, biz gelip yemeğe oturunca o kızı tutsun :) sanki ben onlarda çok yemek yiyomuşum gibi de :) çok seviyo kadıncağız ben de bişey diyemiyom şimdilik :)
kızlaaar bu ne hız ayol :) foto falansa bişi olmaz herhalde ama dizi olursa zor olabilir :) istanbulda olsak ben de başvururdum heheh ama bursadan oraya taşımak olmaz, zati çalışıyom mümkün değil
yuuuh anne gözün doysun dimedin mi :)
canım burada hiç konusu geçmedi sanki? hatırlayamadım.
anaa baya ateş olmuş sizde, niye ki, geçer ama önemli değildir. geçmiş olsun.
evet canım 16 sı
huu ilayda ordamisen
evet canım 16 sı
resminizi merak ettim yarıcan :)bende oğlum fotodunu koycam ama buraya nasıl konur ki ?
selam kızlar dun 4. ay asımızı olduk gece ateslendik hemde inatcı bir atesti. 12 den 4 e kada ates takip ettim. Calpol verdim indi sonra yine cıktı alnına ılık suya batırdıgım havlu koydum öle öle sabahladım.
Simdi tekrar basladı atesimiz. 2-3 gun sürebilir demişlerdi ondan endişelenmiyorum ama takip ediyorum.
selammm kızlarrrr nasılsınız bi bakıyım dedim de bunalımdayım sanki canım hiç bişe yapmak istemio gibi(((
benim oğlum da 16 sında doğdu.tesadüfe bak çizelgeyide aynı yapmışız o dikkatimi çekti :)
aynı gün doğum yapmışız galiba,16 ekim sabah 10.55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?