2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

naber hanımlar hayırlı cumalar hepicinize

bizide annem uyandırdı kısır yapçakmış gel dio. ah ah bide yaricanın kızla olan resmi görmüş o seninkinden dha büyük yata yata büyütmedin çocuğu dio haha

hayırlı cumalar canım kız seninki daha büyük duruyorya.oh negüzel işte git kısırını ye.benimde canım dün aşure istedi akşamdan malzemeleri ıslattım bugünde yaptım yedimmmm .

slm kızlar nasılsınız benim canım dün aşure istedi malzemelerinide ıslattım aşamdan sabahta 7 de kalktım yaptım aşuremi afiyetlede yedim

selam kızlar..

kısırı dün yedim başka bişey yap deseydin gez anacım gez
olurmu kız, çocuklar yata yata büyüyo :) hem seninki daha büyük, uyurken yumulmuş öyle çıkmış :)
sen annene bi de vidyoyu izlet

resminizi merak ettim yarıcan :) bende oğlum fotodunu koycam ama buraya nasıl konur ki ?

selam kızlar dun 4. ay asımızı olduk gece ateslendik hemde inatcı bir atesti. 12 den 4 e kada ates takip ettim. Calpol verdim indi sonra yine cıktı alnına ılık suya batırdıgım havlu koydum öle öle sabahladım.
Simdi tekrar basladı atesimiz. 2-3 gun sürebilir demişlerdi ondan endişelenmiyorum ama takip ediyorum.

ben geldim pike gitme benim bebeleri uyuttum yarican iki dakka msne gel göndereyim. maile sığmayabilir.

gitmişim bile :)

rica ederim canım :)

benim kız tam kafayı tutamıyo daha sizinkiler ne durumda

canım devamlı desteklediyseniz henüz öğrenememiş olabilir tutmayı. yeni yeni öğrenecektir inşallah, bir dahaki gidişinde doktorunla da konuşabilirsin.

hehe bızımkıde oyle ozellıkle kayıvalıde ve kayınpederde hıc durmuyor ogretsen yapmaz

benim kaynana ağlasa da indirmez kucağından aşık aşık biz onlara gitmeden kaynanam yemeğini yiyo ki, biz gelip yemeğe oturunca o kızı tutsun :) sanki ben onlarda çok yemek yiyomuşum gibi de :) çok seviyo kadıncağız ben de bişey diyemiyom şimdilik :)

selam kızlar
1 ay once oglumu ajansa kayıp yaptırmıstım begenmısler cekıme cagırıyolar gotursemmı acaba kızlar sız ne dıyorsunuz

hangi ajans cnm ...benim kızımıda 2 yerden çağırdılar gidicem ben

kızlaaar bu ne hız ayol :) foto falansa bişi olmaz herhalde ama dizi olursa zor olabilir :) istanbulda olsak ben de başvururdum heheh ama bursadan oraya taşımak olmaz, zati çalışıyom mümkün değil

yuuuh anne gözün doysun dimedin mi :)

slm kızlar bebeğinde gözyaşı kanall tıkanıklığı olan var mı?

canım burada hiç konusu geçmedi sanki? hatırlayamadım.

anaa baya ateş olmuş sizde, niye ki, geçer ama önemli değildir. geçmiş olsun.

selammm kızlarrrr nasılsınız bi bakıyım dedim de bunalımdayım sanki canım hiç bişe yapmak istemio gibi(((

eşimi kandıramıyorum inadı tuttu olmaz dıyor ya of nasıl kandırcam ben bu adamı

pikecim benım kaynana bı kere gıdınce kucagına alır cocuk aglar zaten hemen bırakır bıdahada almaz 10 tane torunu varya kadınm doymus toruna oyle dıyor cokda umrumda benımde ısıme gelıyo

resminizi merak ettim yarıcan :) bende oğlum fotodunu koycam ama buraya nasıl konur ki ?

face'te canım, sende ordaki gruba kayıtlı deilmisin?
buraya hic foto yüklemedim canım, bilemicem

gecmiş olsun canım.. bizde 9 subatta olcaz aşımızı, ama hemşire artık ateş yapmıyo aşılar demişti

selammm kızlarrrr nasılsınız bi bakıyım dedim de bunalımdayım sanki canım hiç bişe yapmak istemio gibi(((

selam canım.. aynen benimde
komşu çagırdı oraya gitcem galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…