varmı arttıran 3 tane 16 oldu:)
varmı arttıran 3 tane 16 oldu:)
kızlar aranızda benim gibi olan varmı...doğum sonrası ruhsal sıkıntım geçmedi,ara ara azalıyor,ara ara artıyor...burası çok soğuk dışarıyada çıkamıyoruz...ailemde uzak....hamileliğimde böyle ve çok sorunlu geçmişti....kalbimi sıkıyorlar sanki ya...
ya herhalde çoğu kişide vardır,bende de oluyo ne yazıkki.çünkü evde kapalı kalıyoruz,sürekli dışarı çıkamıyoruz bence ondan.bir de ilk 40 gün annemler kayınvalidemler hep bizdeydi,sonradan herkes çekildi kendi evine yalnız hissediyor insan kendini.bütün gün bebekle hergün aynı şeyler e tabi uykusuzluk,yorgunluk hepsi üstüste geliyor..geçecek elbet baharın gelmesini dört gözle bekliyorum..
aynene bende baharı bekliyorum...birde bazen hafifliyor gibi bazen çok artıyor,dua ediyorum...pek paylaşacak kimsede yok...
henüz adette olmadım,belki oda etkiliyordur...
kızlar aranızda benim gibi olan varmı...doğum sonrası ruhsal sıkıntım geçmedi,ara ara azalıyor,ara ara artıyor...burası çok soğuk dışarıyada çıkamıyoruz...ailemde uzak....hamileliğimde böyle ve çok sorunlu geçmişti....kalbimi sıkıyorlar sanki ya...
aynene bende baharı bekliyorum...birde bazen hafifliyor gibi bazen çok artıyor,dua ediyorum...pek paylaşacak kimsede yok...
henüz adette olmadım,belki oda etkiliyordur...
canım o hepimizde var sanırım.ben hamileliğim boyunca calıstım son güne kadar gezdim ama dogumdan sonra eve kapanınca insan cok zorlanıyo.bebekle ilgilenmek dünyanın en güzel şeyi ama bunalıyo insan bazen...
canım o hepimizde var sanırım.ben hamileliğim boyunca calıstım son güne kadar gezdim ama dogumdan sonra eve kapanınca insan cok zorlanıyo.bebekle ilgilenmek dünyanın en güzel şeyi ama bunalıyo insan bazen...
slm canım hiç sorma bu halleri akşama kavga var yine bizim evde bu yüzden ben bugün çok gerginim tek görecegim kişi eşim oda işten yorgun geliyo bende ona patlıyorum çogu kez< 2 çocuk büyüttüm böyle bir depresyon geçirmedim bu bebegimde hamilelik depresyonu olmuşum bazen atlatır gibi oluyorum bazen de daral geliyo dedigin gibi bugünde elime ne alırsam dökülüyo resmen
birde ben o kadar çevresi olan biriyim ki artık resmen bahane uydurmaktan bıktım insanlara gelemen soguk desem mana buluyolar sende mi çocuk var tek diye onlar gelse grip oluyu bazen de ooooff ki ne off o hastalıktan sonra gitme gelme misafirlik olayını kestim korkudan ee millete deyemezsinki kapıyı kapat bebek üşür falan yani gittigim yerde rahat edemiyor bebegin düzeni şaşıyo daha böyle bir sürü sorun siz deyin çok mu takıyorum bunları acaba
bayadır ugrayamıyordum nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?