2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar aranızda benim gibi olan varmı...doğum sonrası ruhsal sıkıntım geçmedi,ara ara azalıyor,ara ara artıyor...burası çok soğuk dışarıyada çıkamıyoruz...ailemde uzak....hamileliğimde böyle ve çok sorunlu geçmişti....kalbimi sıkıyorlar sanki ya...

kızlar aranızda benim gibi olan varmı...doğum sonrası ruhsal sıkıntım geçmedi,ara ara azalıyor,ara ara artıyor...burası çok soğuk dışarıyada çıkamıyoruz...ailemde uzak....hamileliğimde böyle ve çok sorunlu geçmişti....kalbimi sıkıyorlar sanki ya...

Son düzenleme:

ya herhalde çoğu kişide vardır,bende de oluyo ne yazıkki.çünkü evde kapalı kalıyoruz,sürekli dışarı çıkamıyoruz bence ondan.bir de ilk 40 gün annemler kayınvalidemler hep bizdeydi,sonradan herkes çekildi kendi evine yalnız hissediyor insan kendini.bütün gün bebekle hergün aynı şeyler e tabi uykusuzluk,yorgunluk hepsi üstüste geliyor..geçecek elbet baharın gelmesini dört gözle bekliyorum..

pike, şimdi azcık ateş var demiştim ya geçti inş. son olur.

Yarican yok cnm ateş yaptı bariz. ama korkacak bişi yok nedeni belli yani. huysuzluk var. Ben ateş yaptıgını bi kaç kişiden daha duydum inş. sizinki yapmaz bu aada manisa yolcusuyuz :) bavulları hazırlıom bebeginkiler hazır sıra benimkinde birde ütü var yemek belki dısarda yeriz cunku bi kaç hediye almaya dısarı cıkcaz. ya anaokulu bebesine ne hediye alınır. kıyafetten bıkmıstır kız :)

aynene bende baharı bekliyorum...birde bazen hafifliyor gibi bazen çok artıyor,dua ediyorum...pek paylaşacak kimsede yok...
henüz adette olmadım,belki oda etkiliyordur...

selam kızlar.okuyorum ara ara ama yazamıyorum kızım hic durmuyo uyandıkca kucakta gezmek istiyo.onunla vakit geçip gidiyo..

canım o hepimizde var sanırım.ben hamileliğim boyunca calıstım son güne kadar gezdim ama dogumdan sonra eve kapanınca insan cok zorlanıyo.bebekle ilgilenmek dünyanın en güzel şeyi ama bunalıyo insan bazen...

aynene bende baharı bekliyorum...birde bazen hafifliyor gibi bazen çok artıyor,dua ediyorum...pek paylaşacak kimsede yok...
henüz adette olmadım,belki oda etkiliyordur...

slm canım hiç sorma bu halleri akşama kavga var yine bizim evde bu yüzden ben bugün çok gerginim tek görecegim kişi eşim oda işten yorgun geliyo bende ona patlıyorum çogu kez< 2 çocuk büyüttüm böyle bir depresyon geçirmedim bu bebegimde hamilelik depresyonu olmuşum bazen atlatır gibi oluyorum bazen de daral geliyo dedigin gibi bugünde elime ne alırsam dökülüyo resmen

canım o hepimizde var sanırım.ben hamileliğim boyunca calıstım son güne kadar gezdim ama dogumdan sonra eve kapanınca insan cok zorlanıyo.bebekle ilgilenmek dünyanın en güzel şeyi ama bunalıyo insan bazen...

buna katılıyorum bak eşim işte kızlar tatile gitti köye ben evde bebbişle bir haftadır yalnızım ekmek almaya çıkmaya bile gidemiyorum uyurken alsam kalkıyo uyanık götürsem sarılı durmuyo yani birde çok agır hastalık atlattık [zatüre] korkudanda çıkmak istemiyorum tekrar yaşamak istemen aynı günleri o yüzden sıcak havalar gelene kadar böyle krizler çok tutacak beni

birde ben o kadar çevresi olan biriyim ki artık resmen bahane uydurmaktan bıktım insanlara gelemen soguk desem mana buluyolar sende mi çocuk var tek diye onlar gelse grip oluyu bazen de ooooff ki ne off o hastalıktan sonra gitme gelme misafirlik olayını kestim korkudan ee millete deyemezsinki kapıyı kapat bebek üşür falan yani gittigim yerde rahat edemiyor bebegin düzeni şaşıyo daha böyle bir sürü sorun siz deyin çok mu takıyorum bunları acaba

kızlar bişi sorcam biz ptesi demir damlasına baslıcaz
baslayanlar kabızlık yapıomu? Bir akadasın bebekte kabızlık yapmıstı hatırlıyorum.
Birde bebek kac kilo ise okadar damla verilecekmiş. gönülcelenin dun mesajı okudum 4 sabah 4 aksam demiş valla iyi oldu ögrendigim ben bir anda 8 verecektim

bizde esimin memlekete gitcez ordanda giren cıkan cok olur grip bulasır diye korkuyorum.
Öptürmücem kimseye. tabi neler cekicem bundan dolayı bilemiyorum

bence bebekle uğraşmak çok zor,hayatınızı ona adıyorsunuz,hiç bir ihtiyacını erteleyemiyorsunuz...tenefüste yok...dünyanın en büyük sorumluluğu,ha büyüdükçe azalıyor bu sorumluluk ama ilk zamanlar çok zor...

kavga etmemeye çalışın,erkeklerde annelik hormonuda yok,onlar bence daha çok afallıyorlar..ben ilk hamileliğimdede tıaftım ,doğum sonrası depresyona girdim,bunda hem hamileikte hem doğum sonrası tavan yaptı...bir dahada allah cümle isteyenlere nasip etsin ,benimkileride bana bağışlasın yeter...

evet birde bu var,birini görünce bir yere gidince tüm düzenleri neden bozulur anlamıyorum,noluyo işte devam et hayatına...

merhabalar herkese benimde kızım ekimin birinde doğdu
paylaşımlarınız çok güzel arkadaşlar
bu aralar aşırı salgın var dikkat edin benim kızım hasta oldu
zor atlattık onlar hasta olunca kötü görünce dayanamıyo insan valla:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…