2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar nasılsınız bebişlerin hepsi uyuyo galiba ben babasına sattım gerçi uyuyo ama olsun sizin bebişler ne alemde..

nevyas saol gecen hafta kontrolde doktor neden bukdar kırmızı dedı haftaya kadar gecmezse getir dedi işallah gecerde gerek kalmaz gitmemize benım kızda uyuyo gece uyutmıcak bıcırıklar galıba

benim gözler kayıyo kızlar bana müsade kızımı doyurayıp yatayım hepinize iyi geceler..

bnmkı de dogdugunda kıpkırmızıydı 2gun sonrada sapsarı yanı sarılık oldu

Son düzenleme:
slm kızlar

bu aksam yine misafir vardı evde yarın zaten vardır pazarda olur
hayatımdan bezdim kimseyi görmek istemiom hasta ettiler beni
esim dahil görmek istemiom o derece
kavga ettim onlada neden esim rahatsız falan demedin dedim
hayır diyememiş yoruldum inanın cocuguma bakacak gucum kalmadı
zehir gibi her anım öyle moralim eksilerde

ben de aynı durumdayım, devamlı gelen giden oluyo rahat edemiyorum evimde.

aynı şekilde kocamla da bozuğum, acayip sinirliyim ona.

unutmaya çalışıyorum işte, yavrumla ilgilenerek..

bana pek gelen olmuo ama gelen oluncada düzen bozuluo. dün çocuk durmadı mesela. düzenimiz baya oturdu sayılır. ama herkes 40 ının çıkmasını beklio sanırım. inşllh düzenimiz bozulmaz

cnm ben kendi evimde yabancı oldum artık
lohusalık falan da degil benimki kesinlikle bıkkınlık, caresizlik alttan al al boğuldum
birde sınavım var hiç calısmadım koca bilg. müh konularını hatmem lazım bu halimle birde bölümüm elektrik elektronik düsün
3 gun sonra evlilik yıldönümümüz ama sinirden atlayasım gelio balkondan, bakala diye kacıp alıp basımı gidesim gelio

kovdum yataktan salonda simdi amannn sanki anlıcakta
yine aynı tas aynı hamam

hepsi aynı canım bozma moralini. benimde sözde doğum günüm o tv izlio bende bilgdeim :S

kovdum yataktan salonda simdi amannn sanki anlıcakta
yine aynı tas aynı hamam

bizim evlilik yıldönümümüz geçti, geçen hafta mıydı neydi, sözle bile kutlamadı düşün. başka bir sürü mesele var.

4 senedir ilk defa ben de dün almadım yatak odasına.. aslında bu yüzden benim de çok sinirlerim bozuk, bavulu toplayıp yurtdışına kaçasım var :)

anaaa kızlar noluyoo.. babaları ihmal mi ettiniz yoksam bebiş telaşesine.. ilk zamanlar benim kocişte bi umarsamazlık vardı.. ben bebekle ilgilenmekten ona bakamazdım o da benim bu boşluğumdan faydalanıp kendini tv dünyasına salıverirdi.. zati anneciide buradaydı ya güya o benimle ilgilenir bana da yeterdi.. bi gün yedi benden paparayı.. sonra normale döndük.. kaynanayı da postaladım.. sonunda evimizde ve yalnızız bu sayede herşeyin daha bi tadına varabiliyorum artık..

anaa size noliy kız nazaarmı olduuu yoksam. benimkide bi pasta almış o kdr doğum hedayeside yok doğum günü hediyeside.

ececim doğum günün kutlu olsun anamm..

naberler bakalım bu saat olmuş uğrayan olmamış.. gece uyutmuyo mu kuzulaaarrr.. ay valla bilgisayar başına oturdum ama nasıl uykum var anlatamam.. bulaşıkları yerleştirip ütü yapmam lazım ama kös kös oturuyorum.. az sonra azra uyanacak görecem oturmayı.. bu arada sütüm azaldı kızlar.. napim bilemedim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…