benimkide uyuyo umarım gecede uyur
benim gözler kayıyo kızlar bana müsade kızımı doyurayıp yatayım hepinize iyi geceler..
slm kızlar
bu aksam yine misafir vardı evde yarın zaten vardır pazarda olur
hayatımdan bezdim kimseyi görmek istemiom hasta ettiler beni
esim dahil görmek istemiom o derece
kavga ettim onlada neden esim rahatsız falan demedin dedim
hayır diyememiş yoruldum inanın cocuguma bakacak gucum kalmadı
zehir gibi her anım öyle moralim eksilerde
cnm ben kendi evimde yabancı oldum artık
lohusalık falan da degil benimki kesinlikle bıkkınlık, caresizlik alttan al al boğuldum
birde sınavım var hiç calısmadım koca bilg. müh konularını hatmem lazım bu halimle birde bölümüm elektrik elektronik düsün
3 gun sonra evlilik yıldönümümüz ama sinirden atlayasım gelio balkondan, bakala diye kacıp alıp basımı gidesim gelio
kovdum yataktan salonda simdi amannn sanki anlıcakta
yine aynı tas aynı hamam
kovdum yataktan salonda simdi amannn sanki anlıcakta
yine aynı tas aynı hamam
anaa size noliy kız nazaarmı olduuu yoksam. benimkide bi pasta almış o kdrdoğum hedayeside yok doğum günü hediyeside.
cnm ben kendi evimde yabancı oldum artık
lohusalık falan da degil benimki kesinlikle bıkkınlık, caresizlik alttan al al boğuldum
birde sınavım var hiç calısmadım koca bilg. müh konularını hatmem lazım bu halimle birde bölümüm elektrik elektronik düsün
3 gun sonra evlilik yıldönümümüz ama sinirden atlayasım gelio balkondan, bakala diye kacıp alıp basımı gidesim gelio
bizim evlilik yıldönümümüz geçti, geçen hafta mıydı neydi, sözle bile kutlamadı düşün. başka bir sürü mesele var.
4 senedir ilk defa ben de dün almadım yatak odasına.. aslında bu yüzden benim de çok sinirlerim bozuk, bavulu toplayıp yurtdışına kaçasım var :)
anaa size noliy kız nazaarmı olduuu yoksam. benimkide bi pasta almış o kdrdoğum hedayeside yok doğum günü hediyeside.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?