Günaydin hayirli sabahlar canlarimmmmm
lütfen bu linke tiklayin ve yeni dogan ücüz bebeklerimize dua yasin yardiminda bulunun Allah sizlerden razi olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16092410#post16092410
canım şu yazdıklarını okuyunca inan hem çok üzüldüm hemde yanlız olmadığımı hissetim aynı şeyler olmasada benzer şeyleri yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum biran önce kayınvalidenin gitmesini istiyorsun haklısında zaten ben anlamam gelip günlerce kalmaları ama gel gör ki bi garip bu kaynana milleti ama geçecek ömür boyu kalacak değil ya eş konusunda ise hepsi aynı çok az vardır düşünceli erkek beni eşim doğru dürüst ilgilenmiyor herşeyiyle ben ilgileniyorum bebeğin çünkü onlar dışarda çalışıp yoruluyolar biz evde yan gelip yatıyoruz :95:ama biz anneyiz yarın bir günçocuklarımız büyüdüğünde onların hayatında anneninmi babanınmı daha önemli olduğunu göreceğiz şimdi bile öyle değilmi sana verilen bu güzel görevin tadını çıkar boş ver geçecek hepsi bebeğin olduğu andan itibaren sen onuniçin yaşamaya başladın gerisi boşkonus konus nolcakki
dün yine gelene bir esim hasta diyememiş geldiler yine
sinirlerim alt üst halaaaaaaaaaa
kayınvalidede bir haftadır nezle grip dün bebegi istyio kucana ne zamandır vermiom gözüm gibi sakınıom bebemi kırkı bile cıkmadı garibin. Hasta olsa naparım. Dün esim güya yardım edicek elimden aldı aglıo diye gezdircek götürmüş salona vermiş valideyeeee oda agzına yazmayı sarmıs ahanda korumaaaaaaa
sinirlerim alt üst oldu görünce o saatten beri vermiom babaya
diom senin baktıgın bakıcan bu kadar güvenmiom sanada artık bebemi cektim aldım kucandan gece
bugunde bana bulasmıs gripleri ufak ufak bas bogaz burun agrısı basladı sinriim daha bir katlandı getirseler bir dagı devircem o kadar fenayım
saygıyı cebime atıp, agzıma geleni söyleyesim var...ya sabır
günaydın kızlar hepinize..
ben şanslı olan kadınlardanım sanırım. eşim bebeğin herşeyi ile ilgileniyor çok şükür. dün bebeği ona bırakıp kuaföre bile gittim:))
kayınvalideylede aramızda geçilemez bir sınır var :))
nevyas canım ben giremiyordum yeni yakaladım seni paşan nasıl?
benim derdim çok başka kızlar.. iki üç günden beri damla damla kanamam oluyor ve inanılmaz vajinal bir kaşıntım var( bugüne kadar hiç kaşıntı problemi yaşamamıştım. yaşayan var mı önerebileceğiniz birşey... dr gitmek istemiyorum (
eymen de aynı teyzesi. geceleri bile yanımdan ayıramıyorum. kucağa kötü alıştı.. erken gelmesine rağmen bayağı toparlandı çok şükür. önümüzdeki hafta 2 aylık olacak dr kontrolü var. kilosunu merak ediyorum. mama ile beslendiği için kontrollü gitmek istiyorum
Maşallah canım.Gece karyolasında iyi de gündüzleri kucakçı benimki :) zayıf doğanlar daha çabuk alıyorlar canım kiloyu biz 3.5 doğduk ama 3 haftada 500 gramı zor aldı oda hem mama hem süt bi arada düşün yani.Biraz yavaş kg alımı bakalım bende ptesi aşıya götürcem merak ediyorum boyunu kilosunu.
nevyas neden hem mama hem süt sütün yetersiz diyemi kilo alsın diyemi bide nasıl anlıyorsunuz sütün yetmediğini
Aynen canim bizim de doguma bir ay kala evlilik yil dönümüydü hatirlamadi.anaa size noliy kız nazaarmı olduuu yoksam. benimkide bi pasta almış o kdrdoğum hedayeside yok doğum günü hediyeside.
benim ki karni doyarsa 3 saati buluyor bir daha emmesi uyuyor olursa tabikikızlar bebeklerınızı kac saatte bı emzırıyosunuz benımkı 1.5 satı kesınlıkle gecırmıyo mememı vermesemm morarıp kalıyo sınırdeen
canim ilk aydan sonra dah hizli alir.sen bol emzirme cayindan ic.birde türkiyede rivella diye icecek varmi?oda süt icin cok faydali.sütü artiriyor ondan da ic.SIK verirsen daha cok süt oluyor memede.Maşallah canım.Gece karyolasında iyi de gündüzleri kucakçı benimki :) zayıf doğanlar daha çabuk alıyorlar canım kiloyu biz 3.5 doğduk ama 3 haftada 500 gramı zor aldı oda hem mama hem süt bi arada düşün yani.Biraz yavaş kg alımı bakalım bende ptesi aşıya götürcem merak ediyorum boyunu kilosunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?