2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

neyse kızlar çıkayım mutfağımı toplayayım.. kendinize ve kuzularınıza iyi bakın.. görüşmek üzere.. bu arada sütle ilgili denenmiş yöntemleriniz varsa yazarsanız sevinirim..

kızlar bebeklerınızı kac saatte bı emzırıyosunuz benımkı 1.5 satı kesınlıkle gecırmıyo mememı vermesemm morarıp kalıyo sınırdeen

Günaydın kızlar dün akşam evime döndüm :) mervam bizim öyle bi saatimiz yok canım ne zaman ağlar isterse uyanıkken yarım saatte bir mutlaka emer, uyuyorsada 1-2 saat ne zaman uyanırsa emiyor yani.

Misafirlerden eşlerden dertlisiniz sanırım, az kaldı kızlar yakında hepsi düzene girecektir.Misafirlerin bi kısmını annemlerde aradan çıkardık kalanıda bayram ertesi mevlüt yapıp toplu olarak halledicem ondan sonrada çok fazla gelen olmaz.

Eşimde bi ara annemden eve kaçmaya başladı akşamları, bi gece buna bi msj yazıp yolladım oydu bidaha 5 dk ayrılmadı yanımızdan :86: sağolsun affan la fazlasıyla ilgileniyor zaten..Sizde içinizde tutmayın konuşun derim eşlerinizle..

konus konus nolcakki
dün yine gelene bir esim hasta diyememiş geldiler yine
sinirlerim alt üst halaaaaaaaaaa

kayınvalidede bir haftadır nezle grip dün bebegi istyio kucana ne zamandır vermiom gözüm gibi sakınıom bebemi kırkı bile cıkmadı garibin. Hasta olsa naparım. Dün esim güya yardım edicek elimden aldı aglıo diye gezdircek götürmüş salona vermiş valideyeeee oda agzına yazmayı sarmıs ahanda korumaaaaaaa

sinirlerim alt üst oldu görünce o saatten beri vermiom babaya
diom senin baktıgın bakıcan bu kadar güvenmiom sanada artık bebemi cektim aldım kucandan gece

bugunde bana bulasmıs gripleri ufak ufak bas bogaz burun agrısı basladı sinriim daha bir katlandı getirseler bir dagı devircem o kadar fenayım

saygıyı cebime atıp, agzıma geleni söyleyesim var...ya sabır

canım şu yazdıklarını okuyunca inan hem çok üzüldüm hemde yanlız olmadığımı hissetim aynı şeyler olmasada benzer şeyleri yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum biran önce kayınvalidenin gitmesini istiyorsun haklısında zaten ben anlamam gelip günlerce kalmaları ama gel gör ki bi garip bu kaynana milleti ama geçecek ömür boyu kalacak değil ya eş konusunda ise hepsi aynı çok az vardır düşünceli erkek beni eşim doğru dürüst ilgilenmiyor herşeyiyle ben ilgileniyorum bebeğin çünkü onlar dışarda çalışıp yoruluyolar biz evde yan gelip yatıyoruz :95:ama biz anneyiz yarın bir günçocuklarımız büyüdüğünde onların hayatında anneninmi babanınmı daha önemli olduğunu göreceğiz şimdi bile öyle değilmi sana verilen bu güzel görevin tadını çıkar boş ver geçecek hepsi bebeğin olduğu andan itibaren sen onuniçin yaşamaya başladın gerisi boş
:80:

günaydın kızlar hepinize..
ben şanslı olan kadınlardanım sanırım. eşim bebeğin herşeyi ile ilgileniyor çok şükür. dün bebeği ona bırakıp kuaföre bile gittim:))
kayınvalideylede aramızda geçilemez bir sınır var :))

nevyas canım ben giremiyordum yeni yakaladım seni paşan nasıl?

Günaydın canım :) bende annemdeydim bi geçen h.sonu eve dönmüştüm pazartesi anneme geçtim yine :)

Paşa iyi canım, çok keyifçi kucaktan inmeyecek yoksa kıyamet kopuyor.Eymen nasıl sen nasılsın..

benim derdim çok başka kızlar.. iki üç günden beri damla damla kanamam oluyor ve inanılmaz vajinal bir kaşıntım var ( bugüne kadar hiç kaşıntı problemi yaşamamıştım. yaşayan var mı önerebileceğiniz birşey... dr gitmek istemiyorum(

Sabah 8 den beri uyutmaya çalışıyorum kucağımda şimdi daldı gibi beşiğe bırakınca uyanmaz inş, daha kahvaltı edemedim, duş alıcam hazırlanıcam oğlumla arkadaşımın oğlunun doğum gününe gidicez ama bakalım nasıl.Babamızda eğitimde bugün akşama kadar.

eymen de aynı teyzesi. geceleri bile yanımdan ayıramıyorum. kucağa kötü alıştı.. erken gelmesine rağmen bayağı toparlandı çok şükür. önümüzdeki hafta 2 aylık olacak dr kontrolü var. kilosunu merak ediyorum. mama ile beslendiği için kontrollü gitmek istiyorum

40 geçtiğine göre regli olmuş olabilirsin canım, kaşıntıda mantardır eczaneye gidip bi krem alırsan işe yarayacaktır.

Maşallah canım.Gece karyolasında iyi de gündüzleri kucakçı benimki :) zayıf doğanlar daha çabuk alıyorlar canım kiloyu biz 3.5 doğduk ama 3 haftada 500 gramı zor aldı oda hem mama hem süt bi arada düşün yani.Biraz yavaş kg alımı bakalım bende ptesi aşıya götürcem merak ediyorum boyunu kilosunu.

nevyas neden hem mama hem süt sütün yetersiz diyemi kilo alsın diyemi bide nasıl anlıyorsunuz sütün yetmediğini

nevyas neden hem mama hem süt sütün yetersiz diyemi kilo alsın diyemi bide nasıl anlıyorsunuz sütün yetmediğini

Sütüm yetersiz benim ilk zaman hiç kg alamadı oğlum ki ben arada mama veriyordum yine sonra dr haftalık kg takibi yapıp günde 2 kez mamaya başlattı canım.Kg alımı iyiyse yetiyordur zaten doktorlar yetmediğinde söylüyor.

selam kızlar
selmas adet hemen gelir mi ki böyle ay ben sıkıldım ped koymaktan yaaaa rengi iyice açıldı ama hala öyle geiyor ben de bitecek bir ay sonra gelecek sanıyordum hemenardına geliyor mu oyyy

ben bebeğime kendim bakıyorum 15 gün annem kaldı yanımda sonra gitti o varken çok rahattom bi de herkeksten uzak olduğumuz için misafir de gelemiyor ohhh rahatım bi komşularım ve eşimin iş arkadaşları geldi bir tek benim iş arkadaşlarım kaldı onlardda bayramdan sonra gelirler

anaa size noliy kız nazaarmı olduuu yoksam. benimkide bi pasta almış o kdr doğum hedayeside yok doğum günü hediyeside.
Aynen canim bizim de doguma bir ay kala evlilik yil dönümüydü hatirlamadi.
dogum hediyesihic almadi bir cicek bile odun adam.
bir ay boyunca gelip sarilmadi bile.düün 30 günüm bitti.dün yaklasmaya basladi.
40 cikcak ya yaklasmaya basladi.bende avucunu yalatcam onun
kızlar bebeklerınızı kac saatte bı emzırıyosunuz benımkı 1.5 satı kesınlıkle gecırmıyo mememı vermesemm morarıp kalıyo sınırdeen
benim ki karni doyarsa 3 saati buluyor bir daha emmesi uyuyor olursa tabiki
ama uyanikken bir saate bir bucuk saate emmip duruyor.

canim ilk aydan sonra dah hizli alir.sen bol emzirme cayindan ic.birde türkiyede rivella diye icecek varmi?oda süt icin cok faydali.sütü artiriyor ondan da ic.SIK verirsen daha cok süt oluyor memede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…