2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cnm biz 1.ayllıkken başladık :'( ogün bugundur hergün kaka yapan oğlum kaka düzenimiz şaştı dr demirin vücutta zor atıldıgı ıcın olabiliecegını söyledii.banada dr kilosu kadar damla demişti ama sabahları verıyorum aksamları bazen verdım genelde vermedım lanet ılaca sınır oldum cunku drdan habrı yok umrumdaydı sankı gazsız cocuk gazdan kuduruk huysuz bısı oldu yan etkılerınde karın agrısı yazıyor.. bizim ılac farklı ama belkı sglık ocagının verdıgıde öle olmaz.. ayy bide lekeside cıkmıyor yakalık vsden ben damla ıcın damla lekelı yakalıgımızı kullanıyorum sakın yakalıgı cıkarma salyalarla beraber damla agzıda uzun sure kalıo

hayırlı cumalar canım kız seninki daha büyük duruyorya.oh negüzel işte git kısırını ye.benimde canım dün aşure istedi akşamdan malzemeleri ıslattım bugünde yaptım yedimmmm .
ii yapmışsın bende daha annemdeyim benimki büyük değilya aynılar anneler illa karşılaştırma yapçaklar ya

yok kız aynılar seninkide boylu ona bakarsan hehe videoyu izletmedim daha. birileri vardı.

görmemişim be fıstığım...benimki 3,4 gündür huysyz ya,girip çıkıyorum,bazen açık bırakıyorum tekrar gelirim diye,sonra kapatıyorum...
evet aynen bende durmayınca öle oluo

Son düzenleme:
ecrinececim bizimkinini huysuzluğunun bir sebebini buldum,hani sürekli tükürüğü oluyor ya,o gıdığını pişik yapmış,hiç farketmedim,o deydikçe çıldırmış benimki...birde aşının reaksiyonlarıyla birleşince iyice huysuzlaştı benimki....pişik kremi sürdüm iyi geldi çok şükür...

tükrükten benimkininde yanakları fısır fısır sivilce oldu bende pişik kremi sürüom ii gelio.

ben dalan roxsy le yıkıom ayrı kısa programa atıom. 15 dakikelik

ben hacışakir sabun tozuyla yıkıyodum dalin sıvı deterjanla yıkamaya geçtim sonra sırtında isilik gibi döküntüler oldu dalinden oldunu düşünüp yine hacışakire geçtim ama çözünmesi açısından sıvı daha iyiydi sizin kullandığınız alerji yapıyomu

arada hacı şakirde kullanıom bazen kendi deterjanımızıda kullanıyorum hiçbişe olmadı şimdiye kdr ama dalin kullanmadım hiç.

bende dalin toz deterjan kullanıyorum ama hiç sorun yasamadım.az miktarda deterjan kullanıyorum cok köpürdügü icin.belki deterjandan olmamıstır döküntü

bende hacışakir kullanıyorum ne kokusu var nede leke cıkarıyor..geçen komşu dalin sıvı deterjanı kullandıgını söyledi kokusuda güzelmiş kaka lekeside çıkarıyormuşş... almadım markete bakmış eşim elde yıkama yazıyormuş belkıde ısılık deterjndan olmuş olabılır cnm tekrarhacısakıre dön bakalım geçerse isilik ondandır

Kızlar benim oğlan aglıyor diye yazmıştım kakasını yapamıyor diye dün agız ıcınde azı dişi olan tarafta sarartı kabarık gördum yok artık dedim azı dişi çıkmaz..Annem yok dedi gaz sancısıdır..gogde arama yaptım 3 bucuk aylık çıkan bebeklerde varmış azı dişi feci şeklide aglyor ve huzursuz ateşi desen öksuruk vs yok hasta desem halı keyfı yerınde bır yerı acıyormus gıbı ben gaz sancıı sı kaka yapamıyordur dıye zannedıyorum acaba dişmi yaa azı dısının oldugu yer beyaz kabarmış kimsede yok göstersm hafta sonnu dr gidemem

en zorda azı dişi çıkarmışş ..emmeyide reddediyor zorla emziriyorum aglaya aglaya..elleri agzında biraz aglasa elıyle suratına dalıo bugun bütün tırnak izi kopardı suratını aglarken
sitedeki baslıgı buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegimizin-asilari-kontrolleri-aylik-gelisim-bilgileri/342371-lutfen-yardim-edin-slm-arkadaslar-erken-dis-cikarma.html

Son düzenleme:

aynı belirtiler benim kızımdada var ama dişinde kabarıklık falan yok ama sürekli mız mız kucakta eli sürekli agzında.bu kadar erken cıkabildigini bilmiyodum

kızlar bebeklerin bazı haftalarda gelişimleri atak yaparmış,bakın hepimizde aynı şikayetler var,belki ondandır...
birde dillerini bir anlayabilsek ,benimki rota aşısı oldu pazartesi,o günden beri berbattı...sürekli ağlıyordu...ben direk aşıya bağlamıştım,ama bugün farkına vardım ki gıdığı tükürüğünden pişik olmuş,temas ettikçe çıldırmış....boğazının altı olduğu için hiç farketmedim...pişik kremini sürdümde biraz duruldu...küçük olmasının en zor yanı bu....diyaloğ yok...

kimse yazmamış bugun bende gezenti uğramayınca boş kalmış buralar. yaricanım gel güzelim sende. senden çekinmem istediğin zaman gelebilirsin. birbirimizi anlıyoruz sonuçta :) kızımı kıskanmadığım yegane insanlardansın :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…