kızlar bişi sorcam biz ptesi demir damlasına baslıcaz
baslayanlar kabızlık yapıomu? Bir akadasın bebekte kabızlık yapmıstı hatırlıyorum.
Birde bebek kac kilo ise okadar damla verilecekmiş. gönülcelenin dun mesajı okudum 4 sabah 4 aksam demiş valla iyi oldu ögrendigim ben bir anda 8 verecektim
ii yapmışsın bende daha annemdeyimhayırlı cumalar canım kız seninki daha büyük duruyorya.oh negüzel işte git kısırını ye.benimde canım dün aşure istedi akşamdan malzemeleri ıslattım bugünde yaptım yedimmmm .
selam kızlar..
kısırı dün yedim başka bişey yap deseydingez anacım gez
olurmu kız, çocuklar yata yata büyüyo :) hem seninki daha büyük, uyurken yumulmuş öyle çıkmış :)
sen annene bi de vidyoyu izlet
gitmişim bile :)
evet ya gitmişin yetişememişim
haha bizimkide sevioda yoruluo hemenbenim kaynana ağlasa da indirmez kucağından aşık aşıkbiz onlara gitmeden kaynanam yemeğini yiyo ki, biz gelip yemeğe oturunca o kızı tutsun :) sanki ben onlarda çok yemek yiyomuşum gibi de :) çok seviyo kadıncağız ben de bişey diyemiyom şimdilik :) ağırlaştıya iice kızım demesine deli oluom zate ya kızısı dio ya kızım dio yada tombalağım nerden senin diyesim gelio
dememmi dedim.yuuuh anne gözün doysun dimedin mi :)
evet aynen bende durmayınca öle oluogörmemişim be fıstığım...benimki 3,4 gündür huysyz ya,girip çıkıyorum,bazen açık bırakıyorum tekrar gelirim diye,sonra kapatıyorum...
ecrinececim bizimkinini huysuzluğunun bir sebebini buldum,hani sürekli tükürüğü oluyor ya,o gıdığını pişik yapmış,hiç farketmedim,o deydikçe çıldırmış benimki...birde aşının reaksiyonlarıyla birleşince iyice huysuzlaştı benimki....pişik kremi sürdüm iyi geldi çok şükür...
ben dalan roxsy le yıkıomayrı kısa programa atıom. 15 dakikelik
ben hacışakir sabun tozuyla yıkıyodum dalin sıvı deterjanla yıkamaya geçtim sonra sırtında isilik gibi döküntüler oldu dalinden oldunu düşünüp yine hacışakire geçtim ama çözünmesi açısından sıvı daha iyiydi sizin kullandığınız alerji yapıyomu
ben hacışakir sabun tozuyla yıkıyodum dalin sıvı deterjanla yıkamaya geçtim sonra sırtında isilik gibi döküntüler oldu dalinden oldunu düşünüp yine hacışakire geçtim ama çözünmesi açısından sıvı daha iyiydi sizin kullandığınız alerji yapıyomu
bende dalin toz deterjan kullanıyorum ama hiç sorun yasamadım.az miktarda deterjan kullanıyorum cok köpürdügü icin.belki deterjandan olmamıstır döküntü
Kızlar benim oğlan aglıyor diye yazmıştım kakasını yapamıyor diye dün agız ıcınde azı dişi olan tarafta sarartı kabarık gördum yok artık dedim azı dişi çıkmaz..Annem yok dedi gaz sancısıdır..gogde arama yaptım 3 bucuk aylık çıkan bebeklerde varmış azı dişi feci şeklide aglyor ve huzursuz ateşi desen öksuruk vs yok hasta desem halı keyfı yerınde bır yerı acıyormus gıbı ben gaz sancıı sı kaka yapamıyordur dıye zannedıyorum acaba dişmi yaa azı dısının oldugu yer beyaz kabarmış kimsede yok göstersmhafta sonnu dr gidemem
en zorda azı dişi çıkarmışş ..emmeyide reddediyor zorla emziriyorum aglaya aglaya..elleri agzında biraz aglasa elıyle suratına dalıobugun bütün tırnak izi kopardı suratını aglarken
sitedeki baslıgı buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegimizin-asilari-kontrolleri-aylik-gelisim-bilgileri/342371-lutfen-yardim-edin-slm-arkadaslar-erken-dis-cikarma.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?