2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay kızlar takmayın kocaları kafaya hepsı bı mallll benımkı keyfındee ama hıc ıstegı btmıyo bıde benım oglan varr bende bazen sokaga cıkıp kacıyım dıyooommmm

biz eşimle baktığımızdan öyle bir şansı yok bakmak zorunda ki sağolsun işten gelir gelmez hemen ilgileniyor bir tek altını değiştirmiyor ama onu da yapa

sezeryan olanlar aman dikkat edin perşembe temizlik yaptırdım büyük bir temizlik oldu bende çok yoruldum akşam karın bölgeme bir ağrı girdi iki gün ağrıdı meğer iç dikişlerim ağrıyomuş sanki regl olacakmışım gibi bir ağrıydı dikkat edin hemen iyleşmiyormuş

biz eşimle baktığımızdan öyle bir şansı yok bakmak zorunda ki sağolsun işten gelir gelmez hemen ilgileniyor bir tek altını değiştirmiyor ama onu da yapa

canım şanslısın desene ben şimdi izindeyim ama çalışınca ne olacak bilmiyorum eşim beceremez hoş oda çalışıyor hemde çok bilmiyorum ya kafam karışık iyi bakıcı bulmak zor anneme güveniyorum ama o da yeğenlerime bakıyor

sizinkiler paparayı yiyince anlıyorlar bari :) neyse ki

yok ben de kocama haksızlık etmiim, güzelce anlatırsam anlıyor ama bu ara o abarttı. ben tam gaz bebekle ilgileniyorum, e benim de besleneceğim bi kaynak olmalı, eşime çok fazla ihtiyacım var ama o pek oralı olmadı, ben de o yüzden çok bozuldum..

aman sen sabrı elden bırakma yine de. yalnız dediğini yap ama kendini çok germe. kendini rahatlatacak birşeyler bulsan çok iyi olur. gerginken çocuk da anlıyo.

benim hödüğüm çocuğun herşeyini yapıyor
altını da değiştiriyor, üstünü de giydirip ediyor, yapmadığı birşey yok, çocukla ilgileniyor

ama beni unuttu dana ya

bayramda bir yerlere gidelim istiyorum, gelen giden bitmez bayramda. habire ev temizlemek gerekcek, ikram bilmem ne. oy.

bayramda değil bir yere gitmek eşime kalsa beni ve bebeği misafirliğe yakınlarıma gitmeme bile çok sıcak bakmıyor soğuk bebek üşütür diye bazen çok bunalıyorum ya temizlik misafir hele temizlik bezdirdi beni

selam kızlarr,,
bende gelenden gidenden giremiyorum bi türlü.ara ara girip okuyorum sizi ama.göğüs uclarınız ne alemde sizin.benim cok kötü acıyo hala.dogumdan beri lansinoh kullanmama ragmen.kızım cok sık emiyo bende sürekli sürüyorum ama hala gecmedi..

selam bende ekım annesıyım aslında kasımdı ama süprız yaptı benım oğlan
bu çizelgeleri nasıl yaptınız?ben denıyorum olmuyor

merhaba kızlar,
ben de erken doğum riski nedeniyle ekim annesi olmayı pek beklemezken 38+6'ya kadar bebişimin sabretmesi sayesinde ekim annesi oldum, bugün de tam bir aylık olduk. anneliğin ilk zamanları cidden zormuş, hele benim gibi tembelse bir de insan , yazdıklarınızı biraz okudum da hep aynı dertlerden muzdaribiz ve hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. ben de artık burayı da takip etmeye çalışacağım elimden geldiğince, aranızda bana da yer varsa

hayırlı olsun seninde bebeğin canım.benim kızım 3 haftalık oldu ama bende vakit bulup pek giremiyorum ama bugün biraz herkesi okuyunca rahatladım.herkeste aynı dert var.problemlerimiz hep aynı.daha sık girmeye calısıcam bende..

aynen gözüm baska bir sey görmüyor. Eskiden esim olmasa napardım diyordum simdi bebegim için yasanır hayat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…