gece cok sık kalkıyoz sabah uyım dıyom bu sefede oglum uyanıyo bana uyku haraaam cok zayıfladımyaaa
biz eşimle baktığımızdan öyle bir şansı yok bakmak zorunda ki sağolsun işten gelir gelmez hemen ilgileniyor bir tek altını değiştirmiyor ama onu da yapa
anaaa kızlar noluyoo.. babaları ihmal mi ettiniz yoksam bebiş telaşesine.. ilk zamanlar benim kocişte bi umarsamazlık vardı.. ben bebekle ilgilenmekten ona bakamazdım o da benim bu boşluğumdan faydalanıp kendini tv dünyasına salıverirdi.. zati anneciide buradaydı ya güya o benimle ilgilenir bana da yeterdi.. bi gün yedi benden paparayı.. sonra normale döndük.. kaynanayı da postaladım.. sonunda evimizde ve yalnızız bu sayede herşeyin daha bi tadına varabiliyorum artık..
ececim doğum günün kutlu olsun anamm..
naberler bakalım bu saat olmuş uğrayan olmamış.. gece uyutmuyo mu kuzulaaarrr.. ay valla bilgisayar başına oturdum ama nasıl uykum var anlatamam.. bulaşıkları yerleştirip ütü yapmam lazım ama kös kös oturuyorum.. az sonra azra uyanacak görecem oturmayı.. bu arada sütüm azaldı kızlar.. napim bilemedim..
Misafirlerden eşlerden dertlisiniz sanırım, az kaldı kızlar yakında hepsi düzene girecektir.Misafirlerin bi kısmını annemlerde aradan çıkardıkkalanıda bayram ertesi mevlüt yapıp toplu olarak halledicem ondan sonrada çok fazla gelen olmaz.
Eşimde bi ara annemden eve kaçmaya başladı akşamları, bi gece buna bi msj yazıp yolladım oydu bidaha 5 dk ayrılmadı yanımızdan :86: sağolsun affan la fazlasıyla ilgileniyor zaten..Sizde içinizde tutmayın konuşun derim eşlerinizle..
konus konus nolcakki
dün yine gelene bir esim hasta diyememiş geldiler yine
sinirlerim alt üst halaaaaaaaaaa
kayınvalidede bir haftadır nezle grip dün bebegi istyio kucana ne zamandır vermiom gözüm gibi sakınıom bebemi kırkı bile cıkmadı garibin. Hasta olsa naparım. Dün esim güya yardım edicek elimden aldı aglıo diye gezdircek götürmüş salona vermiş valideyeeee oda agzına yazmayı sarmıs ahanda korumaaaaaaa
sinirlerim alt üst oldu görünce o saatten beri vermiom babaya
diom senin baktıgın bakıcan bu kadar güvenmiom sanada artık bebemi cektim aldım kucandan gece
bugunde bana bulasmıs gripleri ufak ufak bas bogaz burun agrısı basladı sinriim daha bir katlandı getirseler bir dagı devircem o kadar fenayım
saygıyı cebime atıp, agzıma geleni söyleyesim var...ya sabır
benim hödüğüm çocuğun herşeyini yapıyor
altını da değiştiriyor, üstünü de giydirip ediyor, yapmadığı birşey yok, çocukla ilgileniyor
ama beni unuttu dana ya
bayramda bir yerlere gidelim istiyorum, gelen giden bitmez bayramda. habire ev temizlemek gerekcek, ikram bilmem ne. oy.
hoşgeldin topiğimizin kurucusu:81:slmmmmmmmmmmmmmmmm
selam bende ekım annesıyım aslında kasımdı ama süprız yaptı benım oğlan
bu çizelgeleri nasıl yaptınız?ben denıyorum olmuyor
merhaba kızlar,
ben de erken doğum riski nedeniyle ekim annesi olmayı pek beklemezken 38+6'ya kadar bebişimin sabretmesi sayesinde ekim annesi oldum, bugün de tam bir aylık olduk. anneliğin ilk zamanları cidden zormuş, hele benim gibi tembelse bir de insan, yazdıklarınızı biraz okudum da hep aynı dertlerden muzdaribiz ve hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. ben de artık burayı da takip etmeye çalışacağım elimden geldiğince, aranızda bana da yer varsa
canım şu yazdıklarını okuyunca inan hem çok üzüldüm hemde yanlız olmadığımı hissetim aynı şeyler olmasada benzer şeyleri yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum biran önce kayınvalidenin gitmesini istiyorsun haklısında zaten ben anlamam gelip günlerce kalmaları ama gel gör ki bi garip bu kaynana milleti ama geçecek ömür boyu kalacak değil ya eş konusunda ise hepsi aynı çok az vardır düşünceli erkek beni eşim doğru dürüst ilgilenmiyor herşeyiyle ben ilgileniyorum bebeğin çünkü onlar dışarda çalışıp yoruluyolar biz evde yan gelip yatıyoruz :95:ama biz anneyiz yarın bir günçocuklarımız büyüdüğünde onların hayatında anneninmi babanınmı daha önemli olduğunu göreceğiz şimdi bile öyle değilmi sana verilen bu güzel görevin tadını çıkar boş ver geçecek hepsi bebeğin olduğu andan itibaren sen onuniçin yaşamaya başladın gerisi boş
:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?