2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar sabh kalktıgımda bnm kzın hep uzerı acık hasta olcek dıye hep korkuyom ya

nevyas şunu buldum:
Aşılamadan 2-3 hafta sonra aşı yerinde bir kızarıklık gelişir, daha sonra aşı yerinde kabarıklık gelişir. 2. ayda kabuk oluşur ve 2.5 ayda iyileşip iz kalır.

Ayrıca sulanması da normalmiş canım..

yarinda öksürmeye devam ederse dedigin tarifi uygularim su kaynadiktan sonrami yoksa birliktemi kaynatiyorsun bunuda ögreneyim daha taze anneleriz gene lazim olur

canım demlemekten benim anladığım, kaynamış suya atmak, zaten fatma açıklamış :)

bizde de öyle canım, zaten iz kalabilmesi için öyle yara olacak, bizim kollar da hep izli ya :)

kızlar sabh kalktıgımda bnm kzın hep uzerı acık hasta olcek dıye hep korkuyom ya

ben kızı gece hep yüzüstü yatırıyorum, daldıktan sonra çevirip yüzüstü koyuyorum. o gidiyo kafayı en yukarı dayıyor, ben de yukarı doğru itmesin kendini diye zaten kafayı dayamış gibi koyuyorum, böylelikle üstü açılmıyo.

anlatamadım ama neyse :)

platiiin ne içiyon canım sen, markası ne? litrelik deyince merak ettim :) yarasın rüya fıstığına :)

kendi kendime yazıp duruyorum napiim
kuzumun sesi çıkmıyodu bi bakiim dedim babasının yanında uyuya kalmış kendi kendine allahımm imkansız ötesi bişeydi bu emmeden uyumaz hayatta

bende alacam bazı kişilerde ne kadar erken koyarsan okadar çabuk yürür diyo benimki dedigin gibi dik durup sürekli ayakları kıpır kıpır 10 dakika kadar oturup oyuncaklarla oynuyo destekli oturtup da önüne koyuyorum cok da hoşuna gidiyor[ece ismin ne face de]]

Günaydınlar :))

Pike, fayrouz malt aldık ama şimdi netten baktım, malt aromalı içecek diyo :S
maltanayı da araştırayım şimdi..

canım dün bebişin yanında uyuya kalmışım şimdi gördüm sorunu evet çayyolunda oturuyorum türkkonut da sen de ankarada mısın peki? halan mı burda sdc

ben konyadayım halam o tarafta oturuyor.bız sık gelıp gıderz ankaraya.evıde otobuslerın son duragınn orada eskı cıft katlıların.o tarafı ben cok begenıyorum.halamın evınden park caddesı fılanda gorunuyor

Günaydınlar :))

Pike, fayrouz malt aldık ama şimdi netten baktım, malt aromalı içecek diyo :S
maltanayı da araştırayım şimdi..

kız ben baktım google amcadan mal içeceğine onlar içi giib be burda alamam ufak bi yer burası çalkalanır ecrin içki içiomuş die anamın kulana gider hahahah

kız ben baktım google amcadan mal içeceğine onlar içi giib be burda alamam ufak bi yer burası çalkalanır ecrin içki içiomuş die anamın kulana gider hahahah

ben anlamadım bunu ya eşime dedim al bana bizim kızlar içiyo süt olsun diye oda bira mı içiçen diyo biri açıklasın bunu içen varsa ne nasıl nerden alacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…