slm kızlar
oğlumun önce kollarında ve bacaklarında başlayan sonra da yavaş yavaş gövdesine yayılan kızarıklıkları var..
aranızda böyle bi şey yaşayan var mı..
umarım önemli bi şey değildir..
dualarınızı bekliyorum
sevgilerle
senin yediğin bişey allerji yapmış olabilir doktora götür bence geçmiş olsunslm kızlar
oğlumun önce kollarında ve bacaklarında başlayan sonra da yavaş yavaş gövdesine yayılan kızarıklıkları var..
dualarınızı bekliyorum
sevgilerle
ala ala nie olduki ek gıdaya başlamışmıdın sen dokunmuştur belki
senin yediğin bişey allerji yapmış olabilir doktora götür bence geçmiş olsun[/Q
allerji ihtimalini de düşünüyorum ama bakalım yarın götürcez inşallah bi şey yoktur..teşekkürler..
ben konyadayım halam o tarafta oturuyor.bız sık gelıp gıderz ankaraya.evıde otobuslerın son duragınn orada eskı cıft katlıların.o tarafı ben cok begenıyorum.halamın evınden park caddesı fılanda gorunuyor
ben anlamadım bunu ya eşime dedim al bana bizim kızlar içiyo süt olsun diye oda bira mı içiçen diyo biri açıklasın bunu içen varsa ne nasıl nerden alacaz
slm kızlar
dualarınızı bekliyorum
sevgilerle
hayır canım sadece anne sütü..dün ve evvelsi gün azıcık elma suyu verdim ama onun yapacağını da hiç sanmıyorum ki..
canım alkol yok içinde, zaten olsa içemeyiz de :)
malt dedikleri de, şey:
bira yapmak için çimlendirilip kurutularak hazırlanmış arpa.
bunu tatlandırıp içecek olarak satıyorlar :)
ecrinece canım fayrouz alabilirsin, onun şişeleri de normal görünümde :) gerçi sen alma, püskürür sora sütlerin :) aman maşallah diim de nazar değmesin şimdiilerde azalırsa falan alırsın, maşallah sütünün kalitesi de iyi senin, gerek yok şimdi :)
kızlar ya sizden iki tarif isticem
1. pirinç unuyla nasıl muhallebi yapıosunuz ben bir türlü tutturamıyrm kıvamını
2. yoğurt nasıl mayalanır bebişe başlıcaz da artık
[sıze="3"]nerdesinizzzz canım sıkılıyorrr yaaaaaa pazar günlerini sevmiyorummmm ayyy yarın kızımın aşısı var şimdiden korku sardı beni [/sıze]
bende bugün kızıma pirinç unu yaptım güzül oldu benim tarifim şöyle bir çay kaşığı pirinç unu
bir çay kaşığı şeker yarım çay bardAĞI süt yarım çay bardağı su bide bir çAY kaşığı un koydum.daha güzel lezzet veriyo un....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?