2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar nasılsınız dapse ülker firmasının maltana içeceği var sadece malt olan varmı bilmiyom ama ben ondan aldım pikede onu içiyo ama büyük marketlerde var ben malatyada sadece biyerde buldum oda migros

slm kızlar
oğlumun önce kollarında ve bacaklarında başlayan sonra da yavaş yavaş gövdesine yayılan kızarıklıkları var..
aranızda böyle bi şey yaşayan var mı..
umarım önemli bi şey değildir..
dualarınızı bekliyorum
sevgilerle

ala ala nie olduki ek gıdaya başlamışmıdın sen dokunmuştur belki

senin yediğin bişey allerji yapmış olabilir doktora götür bence geçmiş olsun

güzel yerdeymiş halanın evi ben de o taraftayım ama birazdaha uzak orayı geçtikten sonra

ben anlamadım bunu ya eşime dedim al bana bizim kızlar içiyo süt olsun diye oda bira mı içiçen diyo biri açıklasın bunu içen varsa ne nasıl nerden alacaz

canım alkol yok içinde, zaten olsa içemeyiz de :)

malt dedikleri de, şey:

bira yapmak için çimlendirilip kurutularak hazırlanmış arpa.

bunu tatlandırıp içecek olarak satıyorlar :)

ecrinece canım fayrouz alabilirsin, onun şişeleri de normal görünümde :) gerçi sen alma, püskürür sora sütlerin :) aman maşallah diim de nazar değmesin şimdi ilerde azalırsa falan alırsın, maşallah sütünün kalitesi de iyi senin, gerek yok şimdi :)

canım bana kalsa da alerji olmuş kuzun. senin yediğin birşeydendir büyük ihtimalle. ama bir iki güne geçiyor, hemen geçmiyor kızarıklıklar. sen yine doktora gösterirsin emin olmak için de, geçecektir merak etme.

çok geçmiş olsun.

kızlar ya sizden iki tarif isticem
1. pirinç unuyla nasıl muhallebi yapıosunuz ben bir türlü tutturamıyrm kıvamını
2. yoğurt nasıl mayalanır bebişe başlıcaz da artık

hayır canım sadece anne sütü..dün ve evvelsi gün azıcık elma suyu verdim ama onun yapacağını da hiç sanmıyorum ki..

ben ara ara bişeyler tattırıom ama bişe olmadı. minicik bi parça verdiğim içindir belki ama alerji falan yapçak olsa oda yaparmı acaba.

hehe eşim bu içkiye benzio burası çalkalanır annene gider dio haha durumu düşünemiom. şimdi o bide içki reyonundadır. bugun dioki manisa merkeze gidelim migrostan alalım orda kimse anımaz bizi haha dedim denk gelcek oldumu ordada illa biri denk gelir. koskoca izmirde eşimle kaçamak buluşurken halamın eşine yakalanmıştık hahah

eşim bana mini laptop almış 14 şubat için içinde tutamadı saf süpriz yapçakmış güya

kızda belimi ağrıttı sabah beri kucakta. oturuoz ağlıo alıoz kucağa hemen sırıtıo çok fena oldu benimkide bide ağır zaten :S

[sıze="3"]nerdesinizzzz canım sıkılıyorrr yaaaaaa pazar günlerini sevmiyorummmm ayyy yarın kızımın aşısı var şimdiden korku sardı beni [/sıze]

kızlar ya sizden iki tarif isticem
1. pirinç unuyla nasıl muhallebi yapıosunuz ben bir türlü tutturamıyrm kıvamını
2. yoğurt nasıl mayalanır bebişe başlıcaz da artık

bende bugün kızıma pirinç unu yaptım güzül oldu benim tarifim şöyle bir çay kaşığı pirinç unu
bir çay kaşığı şeker yarım çay bardAĞI süt yarım çay bardağı su bide bir çAY kaşığı un koydum.daha güzel lezzet veriyo un....

[sıze="3"]nerdesinizzzz canım sıkılıyorrr yaaaaaa pazar günlerini sevmiyorummmm ayyy yarın kızımın aşısı var şimdiden korku sardı beni [/sıze]

bizde çarşamba günü gidecez aşıya.bu aşısı ağırmı acaba ya ateş felan yaparmı diğer aşılarda şükür sorun olmadı
zaten verem aşısı ağırdı şükür atlattık.

mrb bence bebıse seker yerıne pekmez koysan daha ıyı olur sankı dut ve kecıboynuzu pekmezını onerıyorlar

kızlar verem asısı yapıldıktan 1 ıla 3 ay ıcersınde o bolgede reaksıyon gorulmesı cok normalmıs ve zaten olmasıda gerekıyormus.6 aya kadarda kızarıklık soyulma ne varsa gecıyormus zaten ardında ız bırakarak.herhangı bır reaksıyon olmaması ıse asının tutmadıgınn belırtısymıs.benım oglusun kı epey bı bı nokta kadar kızarıklık vardı bugun baktım kızartı buyumus sankı kabuk olcak gıbı yanı asımız tutmus

bugun oglusuma bıraz elma suyu vereyım demıstım annemdeyken.neyse annem rendelemıs getrmıs bende o sırada telefnla konusurken fırsattan ıstıfade tepeleme elma purelerını goturdu benım oglan bı gorun sanırsınz kı koca adam gıbı bı goturuyo kı sıpa annemde fırsattan ıstıfade verdı löp löp hhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…