mrb bence bebıse seker yerıne pekmez koysan daha ıyı olur sankı dut ve kecıboynuzu pekmezını onerıyorlar
bugun oglusuma bıraz elma suyu vereyım demıstım annemdeyken.neyse annem rendelemıs getrmıs bende o sırada telefnla konusurken fırsattan ıstıfade tepeleme elma purelerını goturdu benım oglan bı gorun sanırsınz kı koca adam gıbı bı goturuyo kı sıpa annemde fırsattan ıstıfade verdı löp löp hhhhhhh
elmanın tanelerinide mi verdin ben korkuyorum yiyemez diye sadece suyunu veriyordum.
Kızlar gece uykularınız ne alemde? Biz hâlâ düzene giremedik. Saat 11 gibi uyumak istiyor yatırıyorum, 1 saat olmadan hop gözler açılıyor. Çok uğraşıyorum düzene girsin diye ama 12'den önce uyumuyor. Sabahın köründe bile kalksa aynı. Var mı bir öneriniz?
valla annem rendenın bı kısmı var orda rendelemıs pure olmus resmen pütur hıç yoktu verdı bısı olmadı ama tabı yınede kontrollu olmak lazım
ince yeriyle rendeleyim bende deneyim bir. muz felanda veriyorum ben korkuyorum yinede
birde cam rende güzel sağlıklı diyorlar ondan almayı düşünüyorum
bızımde uyku ıle ılgılı su sorunumz var aksam 6 gıbı yatıyoruz gece 3 4 kadar gsl uyuyor.tabı arada ck kısa surelıgne uyanıp emıyor.sonrasında cok sık kalkıyo emıyo yatıyo takı 7 olana kadar sonra cın gıbı uyumuyu 2 3 saat kaka merasımımız var sonrasındada gundzlerıde uyuyor kısa ve uzun surelerle
bızımde uyku ıle ılgılı su sorunumz var aksam 6 gıbı yatıyoruz gece 3 4 kadar gsl uyuyor.tabı arada ck kısa surelıgne uyanıp emıyor.sonrasında cok sık kalkıyo emıyo yatıyo takı 7 olana kadar sonra cın gıbı uyumuyu 2 3 saat kaka merasımımız var sonrasındada gundzlerıde uyuyor kısa ve uzun surelerle
cam rende bende alıcam.muz kabz yapabılır dıkkat et bence bırde sususz olunca zor yutabılır.
Akşam 6'dan 3-4'e kadar mı? Ne güzel uyku o öyle maşallah. Gündüz bizimki de düzenli uyuyor ama gece hortluyor. Babamız sabah 6'da uyandığı için ona devredemiyorum ama beni mahvediyor. Hortlak gibi geziyorum ortalıkta. Gündüz o yatarken de uyuyamıyorum ev işi, yemek derken. İnşallah düzelir:/
canım gecms olsun bn kaynamıs suya elma kabugu ıhlamurun cıcegını ve ayva yapragını demlıyorum snar bı tatlı kasıgıyla 10 kasık verıyom sonra bı 2 saat snra balgamlı kusuyo rahatlıyo öksurmuyoda
eşim bana mini laptop almış 14 şubat için içinde tutamadı saf süpriz yapçakmış güya
kızda belimi ağrıttı sabah beri kucakta. oturuoz ağlıo alıoz kucağa hemen sırıtıo çok fena oldu benimkide bide ağır zaten :S
selam kızlar yatmadan bi bakayım dedim :) iyi geceler size
ecrinece kıs ne güzel hediyeymiş o öyle :)
uyuttum tatlım da size bakmadan yatmayayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?