2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Kızlar gece uykularınız ne alemde? Biz hâlâ düzene giremedik. Saat 11 gibi uyumak istiyor yatırıyorum, 1 saat olmadan hop gözler açılıyor. Çok uğraşıyorum düzene girsin diye ama 12'den önce uyumuyor. Sabahın köründe bile kalksa aynı. Var mı bir öneriniz?

elmanın tanelerinide mi verdin ben korkuyorum yiyemez diye sadece suyunu veriyordum.

benim kızım saat birden ,ikiden aşağı yatmıyo nasıl düzelir acaba dediğin gibi
bence biraz daha büyürlerse düzene girecektir.

valla annem rendenın bı kısmı var orda rendelemıs pure olmus resmen pütur hıç yoktu verdı bısı olmadı ama tabı yınede kontrollu olmak lazım

ince yeriyle rendeleyim bende deneyim bir. muz felanda veriyorum ben korkuyorum yinede
birde cam rende güzel sağlıklı diyorlar ondan almayı düşünüyorum

bızımde uyku ıle ılgılı su sorunumz var aksam 6 gıbı yatıyoruz gece 3 4 kadar gsl uyuyor.tabı arada ck kısa surelıgne uyanıp emıyor.sonrasında cok sık kalkıyo emıyo yatıyo takı 7 olana kadar sonra cın gıbı uyumuyu 2 3 saat kaka merasımımız var sonrasındada gundzlerıde uyuyor kısa ve uzun surelerle

iyi gece yatıyo yine benim kız bir ara 3 4 oluyordu yatması .ben uykusuzluktan gidiyorum bizim kızda tık yok bir kerede sabah 7 ye kadar oturduk.

Akşam 6'dan 3-4'e kadar mı? Ne güzel uyku o öyle maşallah. Gündüz bizimki de düzenli uyuyor ama gece hortluyor. Babamız sabah 6'da uyandığı için ona devredemiyorum ama beni mahvediyor. Hortlak gibi geziyorum ortalıkta. Gündüz o yatarken de uyuyamıyorum ev işi, yemek derken. İnşallah düzelir:/

aynen bende öyleyim çok geç yatıyo ben de uykusuz uykusuz geziyorum gündüzde yatamıyorum düzelir inş.

selam tüm annelere bu tarifi yarin deneyecegim tsk ler tarif icin

selam kızlar yatmadan bi bakayım dedim :) iyi geceler size

ecrinece kıs ne güzel hediyeymiş o öyle :)

selam kızlar yatmadan bi bakayım dedim :) iyi geceler size

ecrinece kıs ne güzel hediyeymiş o öyle :)

demi bende şaşırdım minicik ve krımızı yarın gelir inşllh netten almış. benim kız hala uyanık allahtan derdi yok ağlamıo öylece oynuo bakam ne zmn uykusu gelcek. dünde geç uyudu allahtan gece uyumayan bi annesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…