ecrin fayrouzu meşrubat reyonundan alabilirsin :))
ben de yatayım, tatlı "RÜYA"lar herkese
eşim bana mini laptop almış 14 şubat için içinde tutamadı saf süpriz yapçakmış güya
kızda belimi ağrıttı sabah beri kucakta. oturuoz ağlıo alıoz kucağa hemen sırıtıo çok fena oldu benimkide bide ağır zaten :S
slm kızlar
oğlumun önce kollarında ve bacaklarında başlayan sonra da yavaş yavaş gövdesine yayılan kızarıklıkları var..
aranızda böyle bi şey yaşayan var mı..
umarım önemli bi şey değildir..
dualarınızı bekliyorum
sevgilerle
ohh yarasın kuzuyahay masallah ne guzel yaw bıze bısey yok durumlar kötu oldugundan :)can saglıgı gule gule kullan
laracım hmn nedemk herzamn :)banada burda bırı vermıstı mervam dı galıba
yedıklerıme bakım 1 tabak tavuk suyu corba
1 tbk makarna
1 kase yogurt
roka
havuc salatası
hıyar :)
ve boza
sırf kızım için asla bu kılolar gtmez sımdı uzerınede 1 buyuk su içtim yarım saate gögusler fuller :)
kızlar belki daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben bikaç gün önce farkettim.bizimkız fena gıdıklanıyo:)alt değiştirirken elim karnına değince farkettim.bi anda kahkaha attı.bide üstünü değiştirirken tam çıpklakken koltuk altına dokunun.bizimki gülmekten ölüyo valla.annesi gibi çok gıdıklanacak:)
kızlar ya sizden iki tarif isticem
1. pirinç unuyla nasıl muhallebi yapıosunuz ben bir türlü tutturamıyrm kıvamını
2. yoğurt nasıl mayalanır bebişe başlıcaz da artık
hosgeldın canım. ıyı sen napıyon?kızlarr pc bozuktu bayadır gıremıyom napıyonuzzz :)
kızlar merhaba..
umarım herkesler iyidir.. size sabiha paktuna keskinin bi kitabının hediye kampanyasını haber vermek için uğradım.. bugün sabah gazete ilanı verilmiş.. pazartesi gününe özel 0 212 440 1 440 numaralı telefonu arayan annelere, annelik akademisinden 'hamileyim' ya da 'bebeğim' kitaplarından birisini hediye olarak gönderiyorlar.. sadece 4,90 tl kargo parası ödeniyor.. ilgilenenler bugün için arayabilirler.. tanıtım yapmak için biraz kafa şişiriyorlar ama sonucunda sadece hediye kitaba sahip olabiliyorsunuz.. ben daha önce yine bi hediye kampanyasında 'çocuğunuzun yeteneğini keşfedin' kitabını almıştım..
ilgilenenlere duyrulur...
gunaydıııııııııııııııııııııın:))))))))
kızlar merhaba..
umarım herkesler iyidir.. size sabiha paktuna keskinin bi kitabının hediye kampanyasını haber vermek için uğradım.. bugün sabah gazete ilanı verilmiş.. pazartesi gününe özel 0 212 440 1 440 numaralı telefonu arayan annelere, annelik akademisinden 'hamileyim' ya da 'bebeğim' kitaplarından birisini hediye olarak gönderiyorlar.. sadece 4,90 tl kargo parası ödeniyor.. ilgilenenler bugün için arayabilirler.. tanıtım yapmak için biraz kafa şişiriyorlar ama sonucunda sadece hediye kitaba sahip olabiliyorsunuz.. ben daha önce yine bi hediye kampanyasında 'çocuğunuzun yeteneğini keşfedin' kitabını almıştım..
ilgilenenlere duyrulur...
aradım ben de şimdi güzeldir inşallah :)
kimse yazmamış bugun bende gezenti uğramayınca boş kalmış buralar. yaricanım gel güzelim sende. senden çekinmem istediğin zaman gelebilirsin. birbirimizi anlıyoruz sonuçta :) kızımı kıskanmadığım yegane insanlardansın :9
biraz komik bir soru olcak ama kız anneleri bebeğinizin altını nası temizliyosunus ben biyerine zarar veririm die her silişimde korkarak zorla siliyom kız bebek olunca
canım dün yeni bişey gördüm aslında oda kullanılabilir adı "www.bebevak.com.tr" çocugun burnunda nekadar şey varsa hepsini alıyo şaşırdım ben görünce sizde bi bakın bence
ya kızlar benım oglumun dılının ucu kıpkırmızı oluyor nıye acaba ya. olan var mı boyle?
kızlar mrb
kaç gündür kızım hasta onla ugraşıyorum bronşolit zatürre oldu kızım hastanede yattık 4 gün ablamın dügünü vardı eve gelenlerden grip olanlar vardı ondan kaptık galiba bende bronşit oldum ayrıca bugünnde adet oldum iyice durum kötü yanisizler iyisiniz inş çok duramıycam kızım uyanmadan bişeyler yiyeyim kib öptm sizleri
cocuk anası unutkan olurmus:)))
hhehe evet bizde çok geç uyandık bugun2 ye geliodu saat havada çok güzelmiş halbuki çok üzüldüm sona çıkardık dışarı kuzumla.
ben 2 ıdrar testı tek cızgı bı kan testı negatıf. doktora gıttım testler yanılmıs megerse:)))))
ohh yarasın kuzuma bol bol su iç bidetmmdır ben iki gündür kısır yiyom hem yaricanda annemde sadece kısır yapmış bi tabak yedim üstüne sulu köfte ondada bulgur var off ölüom sandım hahah
aynen ben de bugun bunu sordum. dılı kızarık bayadır. arada gecıyo arada yıne oluyor. suan yıne kızarık.
benim kızı ellerinden tutup akldırom dikilio ayağa nasıl çığlık atıo haha çok hoşuna gidio. bıraksam yürücek sanki. zararlımıki yaa oturukende kendi kalkmak istio öle :d
kızlar belki daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben bikaç gün önce farkettim.bizimkız fena gıdıklanıyo:)alt değiştirirken elim karnına değince farkettim.bi anda kahkaha attı.bide üstünü değiştirirken tam çıpklakken koltuk altına dokunun.bizimki gülmekten ölüyo valla.annesi gibi çok gıdıklanacak:)
selam hatunlar akşam bergamaya gittik gezdik geldik bide yimek yedik hahakızımda çok neşelendi kızıma oyuncakta aldım.
canım gecms olsun bn kaynamıs suya elma kabugu ıhlamurun cıcegını ve ayva yapragını demlıyorum snar bı tatlı kasıgıyla 10 kasık verıyom sonra bı 2 saat snra balgamlı kusuyo rahatlıyo öksurmuyoda
şu maltı bi ben içmedimbende bergamadaydım akşam yemeni yedik geldik haha
kızlar sabh kalktıgımda bnm kzın hep uzerı acıkhasta olcek dıye hep korkuyom ya
kız ben baktım google amcadan mal içeceğine onlar içi giib be burda alamamufak bi yer burası çalkalanır ecrin içki içiomuş die anamın kulana gider hahahah
slm kızlar
oğlumun önce kollarında ve bacaklarında başlayan sonra da yavaş yavaş gövdesine yayılan kızarıklıkları var..
aranızda böyle bi şey yaşayan var mı..
umarım önemli bi şey değildir..
dualarınızı bekliyorum
sevgilerle
eşim bana mini laptop almış 14 şubat için içinde tutamadı saf süpriz yapçakmış güya
kızda belimi ağrıttı sabah beri kucakta. oturuoz ağlıo alıoz kucağa hemen sırıtıo çok fena oldu benimkide bide ağır zaten :S
Kızlar gece uykularınız ne alemde? Biz hâlâ düzene giremedik. Saat 11 gibi uyumak istiyor yatırıyorum, 1 saat olmadan hop gözler açılıyor. Çok uğraşıyorum düzene girsin diye ama 12'den önce uyumuyor. Sabahın köründe bile kalksa aynı. Var mı bir öneriniz?
bu saatde olmus bnm kız uynık
bnde bi guzel ymk yedım bu saatde bktım 30 dk emıyo doymuyo aksm 6 dansnra ymk yemeyınce sut oluyo ama doyurucu olmadı .uymazsa yıkıcam bırazdan
kızlar bgn bardagı uzatıyom agzını acıyo ymk yyoz agzını sapurtadıyo :) vay anam halımıze
bide bgn dımdık oturdu bnde cok sardım cok erkenden oturmaya basladıyaw :)masallah
günaydın canım özledim seni görmek güzel misafirler gittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?