2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bu saatde olmus bnm kız uynık
bnde bi guzel ymk yedım bu saatde bktım 30 dk emıyo doymuyo aksm 6 dansnra ymk yemeyınce sut oluyo ama doyurucu olmadı .uymazsa yıkıcam bırazdan

kızlar bgn bardagı uzatıyom agzını acıyo ymk yyoz agzını sapurtadıyo :) vay anam halımıze
bide bgn dımdık oturdu bnde cok sardım cok erkenden oturmaya basladıyaw :)masallah

hay masallah ne guzel yaw bıze bısey yok durumlar kötu oldugundan :)can saglıgı gule gule kullan

laracım hmn nedemk herzamn :)banada burda bırı vermıstı mervam dı galıba

yedıklerıme bakım 1 tabak tavuk suyu corba
1 tbk makarna
1 kase yogurt
roka
havuc salatası
hıyar :)

ve boza

sırf kızım için asla bu kılolar gtmez sımdı uzerınede 1 buyuk su içtim yarım saate gögusler fuller :)

alerjı olmus buyuk bır ıhtımal hemen gecer işallah

ohh yarasın kuzuya

bizimde sıkışçak bi kaç ay allahtan kıyafetimiz var daha bi bez alcaz. sağlık olsun canım. ne pazara gidiom ne üstüme başıma bişe alıom kapandım iice eve yeri gelio akşam yumurta kırıp yiyoz. durumumuzu çaktırmıoz hehe annem duysa kıza habire alcanıza boğazınıza yiyin der.

benımkı de aynı. eee baba gııklanır anne gıdıklanır cocuk nasıl gıdıklanmasın:)

kızlar ya sizden iki tarif isticem
1. pirinç unuyla nasıl muhallebi yapıosunuz ben bir türlü tutturamıyrm kıvamını
2. yoğurt nasıl mayalanır bebişe başlıcaz da artık

pırınc ununa cvp almıssın da yogurt a almamıssın canım. ben hep kendım yaparım yogurdumu. sutu ısıt ılık yanı. sıcak olursa eksı olur yogurdun. goz kararı yapıyorum ben ama boyle 1 lıtre sute dıyım:) 1 cay kasıgı kadar yogurt koy kapagını kapat sar havluyla fılan. 3-4 saat sonra bak tutmussa dolaba koy. bazen tutmaz. bana da nadıren oluyor. o zaman da yogurt yaptıgım kaptan daha buyuk bı kaba su kaynatıp koyuyorum onu da ıcıne oturtuyorum su soguyunca o da tamamdır:)

kızlarr pc bozuktu bayadır gıremıyom napıyonuzzz :)
hosgeldın canım. ıyı sen napıyon?

kızlar merhaba..

umarım herkesler iyidir.. size sabiha paktuna keskinin bi kitabının hediye kampanyasını haber vermek için uğradım.. bugün sabah gazete ilanı verilmiş.. pazartesi gününe özel 0 212 440 1 440 numaralı telefonu arayan annelere, annelik akademisinden 'hamileyim' ya da 'bebeğim' kitaplarından birisini hediye olarak gönderiyorlar.. sadece 4,90 tl kargo parası ödeniyor.. ilgilenenler bugün için arayabilirler.. tanıtım yapmak için biraz kafa şişiriyorlar ama sonucunda sadece hediye kitaba sahip olabiliyorsunuz.. ben daha önce yine bi hediye kampanyasında 'çocuğunuzun yeteneğini keşfedin' kitabını almıştım..

ilgilenenlere duyrulur...

aaa evet o kıtabı bızde almıstık. demek sımdı yıne verıyolar. cok da ılgılenıyorlar arayınca.

aradım ben de şimdi güzeldir inşallah :)

günaydın kızlar..
geçmişe bakıyım dedim, baya uzun bi geçmiş oldu :)

saol canım, eksik olma :)

biraz komik bir soru olcak ama kız anneleri bebeğinizin altını nası temizliyosunus ben biyerine zarar veririm die her silişimde korkarak zorla siliyom kız bebek olunca

o kadar derine girmiyosunki canım, hic bişey olmaz merak etme..

canım dün yeni bişey gördüm aslında oda kullanılabilir adı "www.bebevak.com.tr" çocugun burnunda nekadar şey varsa hepsini alıyo şaşırdım ben görünce sizde bi bakın bence

bende bunun süpürgesiz versiyonu var, anne agzına alıyo bi ucunu :) bu bile cok işime yarıyo benim.. otribebe adıda..

ya kızlar benım oglumun dılının ucu kıpkırmızı oluyor nıye acaba ya. olan var mı boyle?

sıkıntı vermezde gecer inş cabucak..bizimki bide yara olmus cok huzursuz..

gecmiş olsun canım.. acil şifalar..

cocuk anası unutkan olurmus:)))

hemde nasıl..

hhehe evet bizde çok geç uyandık bugun 2 ye geliodu saat havada çok güzelmiş halbuki çok üzüldüm sona çıkardık dışarı kuzumla.

eveet cok güzeldi hava, bizde erkenden cıktık, sizin oyuncakcıya gittik bişiler aldık..

ben 2 ıdrar testı tek cızgı bı kan testı negatıf. doktora gıttım testler yanılmıs megerse:)))))

benimde kanda cıkmamıştı çok ilginç :)

ohh yarasın kuzuma bol bol su iç bide tmmdır ben iki gündür kısır yiyom hem yaricanda annemde sadece kısır yapmış bi tabak yedim üstüne sulu köfte ondada bulgur var off ölüom sandım hahah

maşallah sana, bana o kadar süt yapmıyo bulgur.. malt çok işe yaradı ama :)

aynen ben de bugun bunu sordum. dılı kızarık bayadır. arada gecıyo arada yıne oluyor. suan yıne kızarık.

takip edelim bakalım inş ciddi bişey deildir..

benim kızı ellerinden tutup akldırom dikilio ayağa nasıl çığlık atıo haha çok hoşuna gidio. bıraksam yürücek sanki. zararlımıki yaa oturukende kendi kalkmak istio öle :d

maşallah ya, benimkide ayaklarını tutmayı ögrendi.. ayaklarını havaya kaldırıyo elleriyle tutup cekiyo sonra aniden bırakıp sert bi şekilde vuruyo ayaklarını.. öne dogru yol alıyo tabi bu arada :) sabah kalktımki ayakları yatagın ucuna dayanmış, daha gidemiyo :))

bizimkisi de gıdıklanıyo ama gülmüyo, elini ayagını cekiyo sadece..

selam hatunlar akşam bergamaya gittik gezdik geldik bide yimek yedik haha kızımda çok neşelendi kızıma oyuncakta aldım.

oo maşallah, bizde somaya gittik yine.. zeynep durmadı hemen geri geldik

canım 10 kaşık çok deilmi, hemde tatlı kaşığıyla?? dokunmasın sonra..

şu maltı bi ben içmedim bende bergamadaydım akşam yemeni yedik geldik haha

ben içtim ve çok begendim..

kızlar sabh kalktıgımda bnm kzın hep uzerı acık hasta olcek dıye hep korkuyom ya

uyku tulumu giydir canım.. cok iyi oluyo, eskiden bende hep üzerini örterdim bi de battaniyenin altında kalır diye 40kere kontrol ederdim.. şimdi cok rahatım valla, o da hic üşümüyo..

kız ben baktım google amcadan mal içeceğine onlar içi giib be burda alamam ufak bi yer burası çalkalanır ecrin içki içiomuş die anamın kulana gider hahahah

sen gel bizde içek :))

gecmiş olsun canım, alerjidir belki.. devam ederse deterjanını falan degiştir, yada yediklerine dikkat et yumurta falan yapabiliyomuş..

ooo ecrin, hadi gözünaydın canım.. çok güzel bi hediye, tam sana göre :))

bizim 4 aydan sonra bozuldu düzenimiz gecen haftaya kadar geceleri uyurdu hep, 6-7 saat kesintisiz hemde.. ama artık uyumuyo en gec 2-3 saatte kalkıyo emiyo sonra bazen uyuyo bazende oyun istiyo

oy maşallah, erken başlamışsınız siz :) zaten bebekler oturmaya başlayınca ek gıda zamanı geldi demekmiş..

selam kizlarrr ne alemdesiniz
benim kizin burun aktintisi iki hafta oldu gecmedi.dis mi gelcek ki ates yok burun bir tikanip bir akiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…