selam kizlarrr ne alemdesiniz
benim kizin burun aktintisi iki hafta oldu gecmedi.dis mi gelcek ki ates yok burun bir tikanip bir akiyor
selam kıslar ben hala gırıbım duzelemedım bı turlu:2:
benımkı de aynı. eee baba gııklanır anne gıdıklanır cocuk nasıl gıdıklanmasın:)
pırınc ununa cvp almıssın da yogurt a almamıssın canım. ben hep kendım yaparım yogurdumu. sutu ısıt ılık yanı. sıcak olursa eksı olur yogurdun. goz kararı yapıyorum ben ama boyle 1 lıtre sute dıyım:) 1 cay kasıgı kadar yogurt koy kapagını kapat sar havluyla fılan. 3-4 saat sonra bak tutmussa dolaba koy. bazen tutmaz. bana da nadıren oluyor. o zaman da yogurt yaptıgım kaptan daha buyuk bı kaba su kaynatıp koyuyorum onu da ıcıne oturtuyorum su soguyunca o da tamamdır:)
hosgeldın canım. ıyı sen napıyon?
selam kizlarrr ne alemdesiniz
benim kizin burun aktintisi iki hafta oldu gecmedi.dis mi gelcek ki ates yok burun bir tikanip bir akiyor
yarican seni en cok alıntı ıle cvp yazan ilan edıyorum
selam kıslar ben hala gırıbım duzelemedım bı turlu:2:
ah canım ben çay hıc ıcememkı zencefılle pekmez ıcıyorum tam duzelmıstım dun banyo yaptım yıne tekrarladıne salgınmıs ya herkes hasta. inş gecer ya. bıtkı caylarını bırakma.
alerji falan mı acaba? başka bi şikayeti yoksa alerji olabilir canım, dr'una sordunmu?
saol canım :) baharcelik cok yapardı eskiden, ama benimki kadar uzun yapan olmamıştır :))
sahi bahar nerde??
geçmiş olsun, en kısa zamanda atlatırsın inş..
elıfımle ugrasıyom bende yogurdumu kendım mayalarım ama bıraz cıvık olur katkısızya ondan
alerji falan mı acaba? başka bi şikayeti yoksa alerji olabilir canım, dr'una sordunmu?
saol canım :) baharcelik cok yapardı eskiden, ama benimki kadar uzun yapan olmamıştır :))
sahi bahar nerde??
bılmem kı nerdeeeee:):):)
kızlar merhaba..
umarım herkesler iyidir.. size sabiha paktuna keskinin bi kitabının hediye kampanyasını haber vermek için uğradım.. bugün sabah gazete ilanı verilmiş.. pazartesi gününe özel 0 212 440 1 440 numaralı telefonu arayan annelere, annelik akademisinden 'hamileyim' ya da 'bebeğim' kitaplarından birisini hediye olarak gönderiyorlar.. sadece 4,90 tl kargo parası ödeniyor.. ilgilenenler bugün için arayabilirler.. tanıtım yapmak için biraz kafa şişiriyorlar ama sonucunda sadece hediye kitaba sahip olabiliyorsunuz.. ben daha önce yine bi hediye kampanyasında 'çocuğunuzun yeteneğini keşfedin' kitabını almıştım..
ilgilenenlere duyrulur...
bilmiyorum kı canım ya. ben de ne olsa dişe yoruyorum. dun aksam mutfagı topluyordum bırden bı agladı babasının kucagında ama nasıl acı bı aglama. dişe yordum ben de ama bakalım..
Kızlar bu ani ağlamaların bir sebebi de kollarındaki aşılar olabilir.. Çünkü artık kabarıp sulanmaya başlıyorlar.. Belki canları acıyordur.. Aman sol kola dikkat.. Rüya da kıyameti koparıyor o tarafa yüklenince.. Hatta sağ göğsümden emziremiyorum bazen..
hayirlisi ya disler ciksa rahatliycaz gögüs uyucumu isriyor cekiyor istahida azaldibilmiyorum kı canım ya. ben de ne olsa dişe yoruyorum. dun aksam mutfagı topluyordum bırden bı agladı babasının kucagında ama nasıl acı bı aglama. dişe yordum ben de ama bakalım..
doktora sormadim canim asisi var haftaya.alerji hic aklima gelmemistialerji falan mı acaba? başka bi şikayeti yoksa alerji olabilir canım, dr'una sordunmu?
sahi bahar nerde??
hayirlisi ya disler ciksa rahatliycaz gögüs uyucumu isriyor cekiyor istahida azaldi
doktora sormadim canim asisi var haftaya.alerji hic aklima gelmemisti
günaydın herkese güzel bebişlere:)
Kızlar bu ani ağlamaların bir sebebi de kollarındaki aşılar olabilir.. Çünkü artık kabarıp sulanmaya başlıyorlar.. Belki canları acıyordur.. Aman sol kola dikkat.. Rüya da kıyameti koparıyor o tarafa yüklenince.. Hatta sağ göğsümden emziremiyorum bazen..
Melisesra umarım çabucak iyileşirsin canım ya..
günaydın herkese güzel bebişlere:)
aa benimkide bazen sağ gögsümden emmek istemiyo, ondanmı acaba ? bende sagına yatırıp emziriyodum artık, ama hic aklıma aşısı gelmedi.
aa benimkide bazen sağ gögsümden emmek istemiyo, ondanmı acaba ? bende sagına yatırıp emziriyodum artık, ama hic aklıma aşısı gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?