2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kizlarrr ne alemdesiniz
benim kizin burun aktintisi iki hafta oldu gecmedi.dis mi gelcek ki ates yok burun bir tikanip bir akiyor

bilmiyorum kı canım ya. ben de ne olsa dişe yoruyorum. dun aksam mutfagı topluyordum bırden bı agladı babasının kucagında ama nasıl acı bı aglama. dişe yordum ben de ama bakalım..

elıfımle ugrasıyom bende yogurdumu kendım mayalarım ama bıraz cıvık olur katkısızya ondan

selam kizlarrr ne alemdesiniz
benim kizin burun aktintisi iki hafta oldu gecmedi.dis mi gelcek ki ates yok burun bir tikanip bir akiyor

alerji falan mı acaba? başka bi şikayeti yoksa alerji olabilir canım, dr'una sordunmu?

yarican seni en cok alıntı ıle cvp yazan ilan edıyorum

saol canım :) baharcelik cok yapardı eskiden, ama benimki kadar uzun yapan olmamıştır :))
sahi bahar nerde??

selam kıslar ben hala gırıbım duzelemedım bı turlu:2:

geçmiş olsun, en kısa zamanda atlatırsın inş..

ne salgınmıs ya herkes hasta. inş gecer ya. bıtkı caylarını bırakma.
ah canım ben çay hıc ıcememkı zencefılle pekmez ıcıyorum tam duzelmıstım dun banyo yaptım yıne tekrarladı

saolasın canım inş.

elıfımle ugrasıyom bende yogurdumu kendım mayalarım ama bıraz cıvık olur katkısızya ondan

benımkı cok cıvık olmuyor ama hazır gıbı de degıl tabı. onlarda katkı maddesı cok. gecen bı doktordan dınledım. en uzak durmanız gerekenler hazır corba ve hazır yogurt dedı. ıkısını de kullanmıyorum. bu arada benım kayınvalıdemın ınegı var sut gelıyor ordan ama boyle sut bulamayanlara tavsıyem kutu sutten mayalamanız.

slm kızlar geçmişi çok okuyamadım kusura bakmayın...
çok saol canım ben aradaım hemen bakalım...

bu arada ekım ın bebegı alerjı mı ne olmus gecmısı okudum da bı daha haber yok galıba merak ettım.

bilmiyorum kı canım ya. ben de ne olsa dişe yoruyorum. dun aksam mutfagı topluyordum bırden bı agladı babasının kucagında ama nasıl acı bı aglama. dişe yordum ben de ama bakalım..

Kızlar bu ani ağlamaların bir sebebi de kollarındaki aşılar olabilir.. Çünkü artık kabarıp sulanmaya başlıyorlar.. Belki canları acıyordur.. Aman sol kola dikkat.. Rüya da kıyameti koparıyor o tarafa yüklenince.. Hatta sağ göğsümden emziremiyorum bazen..

aaa ondan mı acaba bakıcam suan sallıyorum kaldırınca bakarım.

hayirlisi ya disler ciksa rahatliycaz gögüs uyucumu isriyor cekiyor istahida azaldi

doktora sormadim canim asisi var haftaya.alerji hic aklima gelmemisti

aa benimkide bazen sağ gögsümden emmek istemiyo, ondanmı acaba ? bende sagına yatırıp emziriyodum artık, ama hic aklıma aşısı gelmedi.

günaydin kizlar sabah 6 ya kadar uyutmadi uykudan kalkti cigligi basti ne yaptimsa zor uyutum oda kucagimda yatti yatagina birakinca 5 dak sonra uyaniyor cigligi bsiyordu neyi var anlamadim asida olmadi normalde öyle geceyarisi ciglik atan bir cocukda degil

günaydın herkese güzel bebişlere:)

hoşgeldin canımmm

aa benimkide bazen sağ gögsümden emmek istemiyo, ondanmı acaba ? bende sagına yatırıp emziriyodum artık, ama hic aklıma aşısı gelmedi.

olabilir tatlım, bir de üstünü değiştirirken falan kıyameti koparıyor artık, önceden çok severdi,
canı acıyor yavrumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…