benımkı de sagdan emmek ıstemıyo tesaduf degıl bunlar herhalde.
benımkı de sagdan emmek ıstemıyo tesaduf degıl bunlar herhalde.
benımkı de ısırıp cekıyoooo:)
iyilik şimdilik sakin bir yaşantı var kızlar köyde tatil bitene kadar bende oglanla yapayalnız evde oturuyom el işlerine başladım sonunda bohçalar bitti işlemeye başladım bakalımmısafırler gıttı. dun aksam kaynım vardı o da sabah kahvaltıdan sonra gıttı. sen nasılsın?
3 gün üstüste huysuzlandı durdu, en son anakucağına babası oturtunca bastı yaygarayı.. sonra nevyas da aşı yeri sulandı falan deyince taşlar yerine oturdu.. şimdi dikkat ediyorum oraya, sesi çıkmıyor yavrumun..
yani.. iyi oldu ögrendiğim, uyanınca hemen aşısına bakıyım..
sagına yatırıp bacakları sag kolumun altında emziriyodum ara ara :))
platin, saol canım..
hoşbulduk:)
bu aralar bizim yavrulara bişiler oluyo hayırlısı..benim oğlum da geceleri 4-5 saat uyurdu aralıksız 1 kere kalkar emip geri uyurdu sonra sabah yine uyurdu şimdi gece 2 saatte bir uyanıyoruz eski düzeni bozuldu maalesef
benımkıde oyle yaaa ısıtp uzatıyo gogsumun ucunu sakız gıbı bıde sol gogsumu emmek ıstemıyoo
iyilik şimdilik sakin bir yaşantı var kızlar köyde tatil bitene kadar bende oglanla yapayalnız evde oturuyom el işlerine başladım sonunda bohçalar bitti işlemeye başladım bakalım
selam kizlarrr ne alemdesiniz
benim kizin burun aktintisi iki hafta oldu gecmedi.dis mi gelcek ki ates yok burun bir tikanip bir akiyor
bakıcam ben de bı.
benımde ogrendıgım ıyı oldu :)
aynen cok uyanıyor gece saatte bır ve uykuya dalamıyor.
slm kızlar bengeldim bugün aşımız vardı dr gittik inşlh.ateşimiz olmaz
kilomuz 7.100
boyumuz 68 cm
baş çevremiz 41 cmkocaman bir maşallah benim meleğime
kilomuz 7.100
boyumuz 68 cm
kilomuz 7.100
boyumuz 68 cm
ya umarım geçicidir,büyüme atağıdır falan diyip avutuyorum kendimi bakalım saatte bir daha fenaymış bu arada:S
kilomuz 7.100
boyumuz 68 cm
kızlar benim bebiş tükürük çook yapıyor bu neden bilen varmı acaba sesler çıkatırken hoşuna mı gidiyo böyle yapmak bazen çünkü kesiliyo her zaman degil ama bazen korkuyorum acaba balgam mı diye
selam hatunlar
sabah aşı olduk maşallah birincide hiç ağlamadı ikincide biraz ağladı kucağıma aldım yok annem dedim sustu kuzum şimdide kıpır kıpır
kilosu hayla aynı 5800 boy 63
konuştuda konuştu
4.aydan sora haraketlenmeye başlıcak diş çıkmaya başlıcak iştahsız olucak ishal olabilir daha çok kilo kaybedebilir dedi canımı sıktı
selam hatunlar
sabah aşı olduk maşallah birincide hiç ağlamadı ikincide biraz ağladı kucağıma aldım yok annem dedim sustu kuzum şimdide kıpır kıpır
kilosu hayla aynı 5800 boy 63
konuştuda konuştu
4.aydan sora haraketlenmeye başlıcak diş çıkmaya başlıcak iştahsız olucak ishal olabilir daha çok kilo kaybedebilir dedi canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?