2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet ama boyle degıldı 2-3 saatte bır kalkardı. degısıyo gun gun bu bebişler.

ooohhhh maşallahhhh size:):):) inş ates olmaz canım. ben de senden haber beklıyodum demıstın ası olcak dıye.

inşlh.canım ama bu aşıda ateş yapabilir dedi diken üstünde bekliyorum şimdi uyuyor zaten

birde ben ek gıdayı sormadan daha kendisi cevap verdi istersen yavaş yavaş başlayabilirsin dedi elma,armut,havuç suyuyla sonrada yoğurt,daha sonrada sebze çorbalarıyla devam edersin dedi biberon kesinlikle kullanma kaşıkla verdedi,sebze çorbasınada havuç patates ve piririnç le başla dedi sonrada diğer sebzelerned eklersin dedi sebze çorbasının içine irmiği nezaman koyucam dedim irmik lifli olduğu için kabızlık yapabilir dedi irmiğe 6.ayda başlarsın dedi ve bütün yemeklerine mutlaka zeytin yağı koy dedi tuz ve salça koyma dedi.6. aydan sonra başlaması zor oluyormuş ek gıdalara

sizede geçmiş olsun.canım bak olabilir demiş olacak dememiş.inşlh.da olmaz.

kızlar ben doğumdan sonra smer testi yaptırmıştım.onun sonucunuda aldım bugün çok fazla akıntı çıkmış bende bunun farkındayım zaten böyle sarımsı yeşilimsi bir akıntı.dr neo-penetron diye fitil verdi birde antiobiotik verdi emziriyorum süte geçermi dedim hyr dedi.eşim ilaçları almış reçeteye baktım fitilde diyorki emziriyorsanız ara veriniz ilaç bittikten sonrada 48 saat emzirmeyiniz ay kafam karıştı dr da züte geçmez dedi napcam ben ya

selam kızlar

ben aşı yerine hep dikkat ediyordum çünkü uzun süredir baya kabarıktı orası, şişmişti epey.

dün de banyo yaptırmak için soyunca gördüm, badysi acayip iltihap olmuş, akmış kolu baya bi. şişi de inmiş şimdi. sizinkiler de akar meraklanmayın görünce :) bayaaaa akmış çünkü

slm kızlar bengeldim bugün aşımız vardı dr gittik inşlh.ateşimiz olmaz
kilomuz 7.100
boyumuz 68 cm
baş çevremiz 41 cm kocaman bir maşallah benim meleğime

maşallah kuzuna hepside gayet yerinde canım benim bişey sorucam ya bugün ki aşıda kaç yerden vuruyolar ben bugün gidemedim aile hekimimiz daha belli olmadığı için bilgim olsun diye soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…