2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar
aşıdan bahsetmişsiniz benim kızında kolunda hiçbir i z yok yaa o zaman bizimkide tutmadı dr sormuştum bi test vardı onu yaptırın demişti

o zaman mecbur inek yada keçi sütünden..doktora sorcaz artık

Ya bir ara herkes keçi sütü verin çocuğunuza deyip duruyordu. Geçenlerde bir bebek beslenme uzmanına rastladım televizyonda. Keçi sütünü önermediklerini çocuklara bir yaşından sonra inek sütü verilmesi gerektiğini söyledi. Kafam karıştı vallayi.
Yoğurt yaparken fark eder mi bilmiyorum ama annem bizi inek sütüyle beslemiş, gayet de sağlıklıyız çok şükür ben de inek sütü kullanacağım.

kızlar benim kızım dört aylık oldu ek gıda için daha erken demi ne bilim elma suyu falan ver diyolar dört aylık olupda veren varmı

kızlar benim kızım dört aylık oldu ek gıda için daha erken demi ne bilim elma suyu falan ver diyolar dört aylık olupda veren varmı

birde ben ek gıdayı sormadan daha kendisi cevap verdi istersen yavaş yavaş başlayabilirsin dedi elma,armut,havuç suyuyla sonrada yoğurt,daha sonrada sebze çorbalarıyla devam edersin dedi biberon kesinlikle kullanma kaşıkla verdedi,sebze çorbasınada havuç patates ve piririnç le başla dedi sonrada diğer sebzelerned eklersin dedi sebze çorbasının içine irmiği nezaman koyucam dedim irmik lifli olduğu için kabızlık yapabilir dedi irmiğe 6.ayda başlarsın dedi ve bütün yemeklerine mutlaka zeytin yağı koy dedi tuz ve salça koyma dedi.6. aydan sonra başlaması zor oluyormuş ek gıdalara

canım cogu arkadaş veriyo ben milupanın 4 aylık olanlar için ek besin vardı onu aldım verdim kızım sevmedi bide elma suyunu deneyecem .. ama geçen gittigim dr ek bişe verme demişti her dr ayrı konuşuyo yaaa

huhu hanımlar mini notebookum geldi görmemişin notebooku olmuş hahaha nabersiniz.

oo hayırlı olsun canım güle güle kullan darısı banaa

Akşam yoğurt mayaladım öğlende 3 kaşık yedirdim çok fena kustu heryer battı bide aşısı var tek yıkadım mecbur.Bizimilk deneme hüsran oldu

kızlar ek besine başlama konusunda bir yerde okumuştum önce yoğurt, sonra sebze çorbası en sonda meyveye başlayın diyordu.. meyveler tatlı olduğu için bebekler diğerlerini reddedebiliyorlarmış.. bu sırayla gidince hepsinin tadına güzelce alışıyorlarmış. ben öyle yapmayı düşünüyorum, mantıklı geldi ama doktora da sormak lazım tabi..

nevyas, ben de kalkınca mayaladım, bakalım biz napıcaz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…