canım benim kızımında sadece küçük bir kızarıklık var başkada birşey olmadıbizim aşı yerinde hiç hareketlen me yok zannedersem tutmadı hemi kızlar yani şayet tutmadıysa bida ne zaman vuruyolar
slm kızlar
aşıdan bahsetmişsiniz benim kızında kolunda hiçbir i z yok yaa o zaman bizimkide tutmadı dr sormuştum bi test vardı onu yaptırın demişti
o zaman mecbur inek yada keçi sütünden..doktora sorcaz artık
canım benim kızımında sadece küçük bir kızarıklık var başkada birşey olmadı
canım yaao aşı tutmadığı zaman mı test yapın dedi dr
aynen yaa bizde hiç kızarıklık bile yok acaba tutmayınca bidaa ne zaman yapılıyo bi bilgin varmı
huhu hanımlar mini notebookum geldigörmemişin notebooku olmuş hahaha nabersiniz.
kızlar benim kızım dört aylık oldu ek gıda için daha erken demi ne bilim elma suyu falan ver diyolar dört aylık olupda veren varmı
canım cogu arkadaş veriyo ben milupanın 4 aylık olanlar için ek besin vardı onu aldım verdim kızım sevmedi bide elma suyunu deneyecem .. ama geçen gittigim dr ek bişe verme demiştikızlar benim kızım dört aylık oldu ek gıda için daha erken demi ne bilim elma suyu falan ver diyolar dört aylık olupda veren varmı
huhu hanımlar mini notebookum geldigörmemişin notebooku olmuş hahaha nabersiniz.
bilmiyorum canım ama ben tutmadığını zannetmiyorum
Akşam yoğurt mayaladım öğlende 3 kaşık yedirdim çok fena kustu heryer battı bide aşısı var tek yıkadım mecbur.Bizimilk deneme hüsran oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?