Akşam yoğurt mayaladım öğlende 3 kaşık yedirdim çok fena kustu heryer battı bide aşısı var tek yıkadım mecbur.Bizimilk deneme hüsran oldu
kızlar hani bahsedildiye ilk elma ve havuç suyu diye şimdi elma yiyodum elimde benim bebiş başladı elmaya çırpınmaya bende rendeleyip verdim az bayıldı resmen vereyim diye aglıyo kaşıkla da korkuyorum ne kadar miktar verilecek bilen yazsın bana
ek gıdalar konusunda neden bu kadar heyecanlıyız acaba ben de dahil herkes heves ediyor sanırım
ek gıdalar konusunda neden bu kadar heyecanlıyız acaba ben de dahil herkes heves ediyor sanırım
elmayı rendeleyip direk elmayımı vercez yoksa sadece suyunumu
ben çok merak ediyorum ne yapacak, ağzını yüzünü buruşturacak mı şapırdatacak mı
ama çok yavaş başlarım, şimdilik bir iki kez yoğurt deneyeceğim :)
Ben günlük sütle mayaladım tadıda güzel oldu ama niye kustu anlamadım.İnşallah sizinkilerde böyle olmaz.
Bende ilt etapda sebze ve yoğurt dan başlamak gerek diye biliyorum, meyvelerin tadını alınca bunları reddediyorlarmış.Yarın tekrar deniycem bakalım ne olacak..
ben cam rendeyi sevmedim katı meyve sıkacağında yaptım olduu
ay benim hiç hevesim yok sadece emzr deseler hep emziririm çok zor oluyor bu ek gıda işi yok alerji yaptımı,acaba yiyecekmi,yemez ağızlarında tutarlar,fışkırtarak kusarlar,ha bide onlar için ayrı ve günlük yemek yapmamız gerekecek kemik suyu kaynatmamız gerekecek
(ilk kızımdan biliyorum bunları bayağı uğraştırıyorla yemek saati gelince beni hep bir stres basardı)
ben cam rendeyi sevmedim katı meyve sıkacağında yaptım olduu
huhu hanımlar mini notebookum geldigörmemişin notebooku olmuş hahaha nabersiniz.
Akşam yoğurt mayaladım öğlende 3 kaşık yedirdim çok fena kustu heryer battı bide aşısı var tek yıkadım mecbur.Bizimilk deneme hüsran oldu
kızlar kefir de aldım tadı güzel miş onu nasıl içiyonuz günde ne kadar
cam rendede rendeleyip tülbentten geçirerek suyu verilecek
kızlar kefir de aldım tadı güzel miş onu nasıl içiyonuz günde ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?