2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar hani bahsedildiye ilk elma ve havuç suyu diye şimdi elma yiyodum elimde benim bebiş başladı elmaya çırpınmaya bende rendeleyip verdim az bayıldı resmen vereyim diye aglıyo kaşıkla da korkuyorum ne kadar miktar verilecek bilen yazsın bana

5-6 çay kaşığıyla başlaşabilirsin

Ben günlük sütle mayaladım tadıda güzel oldu ama niye kustu anlamadım.İnşallah sizinkilerde böyle olmaz.

Bende ilt etapda sebze ve yoğurt dan başlamak gerek diye biliyorum, meyvelerin tadını alınca bunları reddediyorlarmış.Yarın tekrar deniycem bakalım ne olacak..

ek gıdalar konusunda neden bu kadar heyecanlıyız acaba ben de dahil herkes heves ediyor sanırım

ay benim hiç hevesim yok sadece emzr deseler hep emziririm çok zor oluyor bu ek gıda işi yok alerji yaptımı,acaba yiyecekmi,yemez ağızlarında tutarlar,fışkırtarak kusarlar,ha bide onlar için ayrı ve günlük yemek yapmamız gerekecek kemik suyu kaynatmamız gerekecek
(ilk kızımdan biliyorum bunları bayağı uğraştırıyorla yemek saati gelince beni hep bir stres basardı)

inşlh.aynı sorunla karşılaşmazsın birde küçük cam kavanozdamı mayalıyon

evet sen tecrübelisin bu konuda,yaşayarak görücez biz de bakalım:)

huhu hanımlar mini notebookum geldi görmemişin notebooku olmuş hahaha nabersiniz.

hadi hayırlı olsun, güle güle kullaaann :)

Akşam yoğurt mayaladım öğlende 3 kaşık yedirdim çok fena kustu heryer battı bide aşısı var tek yıkadım mecbur.Bizimilk deneme hüsran oldu

aynen bende haftasonu mayalamıştım, ilk defa bugün verdim almadı, püskürttü hepsini

kızlar kefir de aldım tadı güzel miş onu nasıl içiyonuz günde ne kadar

hmm bende deniyim :)

kızlar kefir de aldım tadı güzel miş onu nasıl içiyonuz günde ne kadar

kefiri süt için mi aldın kızlar ben hiç kilo veremedim doğumdan sonra kilomdan dolayı çok yemek istemiyorum süt yapan neyse bileniniz muhakkak vardır söyleyinde içeyim çünkü yememden kısıyorum sütümü baya etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…