2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

y benim eş pek iyidir o iyi oluyor ben kötü olunca nedenmi kimseye hayır demiyor hayır denecek durumda bile ben diom sonra kötü ben oluom o iyi evlat oluyor. Erkek dediğin kendi ailesine bişi demeli yoksa gelin derse güçlerine gider diom bu evet haklısın dio zamanı gelio susssssss pussssssssss

nese cıktı sabah arabayı bakıma götürüyormus daha su saat oldu gelmedi. Deli gönül al anahtarı elinden, cek dijitürkün kartını, cıkar internet modemini ahanda hayat. ver cocu eline sadece acıkınca getir de. Kafam atıo bazen.

Beni az uyarmadı arkadaslarım ben kıyamadım esime.
Aman aksam nete girdirme alısmasın cıkmaz, aman evde mac seyrettirme aman maca gönderme aman tek gezmesin sende dolaş arkadaslarıyla cıkamasın eve gec gelmesin

Anacım evlenmişsem hayatınımı alım adamın dedim istedigi kadar girer nete girsin dedim
Mac dedi dijitürk aldı askere gittiginde okadar para saydık bosuna simdi Allahın günü mac izler,
Canı sıkılır arabayı alır gezer dolaşır arkadasları ilede takılır gec gelsin nolcak o mutluysa bende mutluyum gercektende öleyim. ne yemek yaptırırım ne bulasık. Son ayımda bile böleydi. bende calısıyorum oda calısıyor hemde aynı işte.

Ha oda beni sıkmaz bende istedimi yaparım. kırmaz her istedigimi alır, yapar. Ama işte gel görkü su dogum sonrası beni cileden cıkaran okadar sey oldu oda sessiz kaldı ya söndü benim için hepsi, böleymiş diom kendime sahip cıkması buymus pessssssss

kızlar cok şikayet ediom ama dahada simdiye kadar hiç yazmadım etmedim ama artık bunaldım konuscak kimse yok annemi arasam üzülcek evden zaten arayamam aglarım duyarlar öle içime ata ata sıkıom kendimiiiiii

canımmmm kıyamam çok sıkılmışsın sen al çocuğunu çık gez biraz rahatla birde takma kimseyi bak sütün kesilir birkaç arkadaşım k.valide tartışmasından bebeğini mamayla büyüttü

selam kıslar nasılsınız yarın mevlıdımız var hazırlıklarla ugrasıyoruz
bu arada göğüs ucu yara olanlar benımde cok kotuydu zeytınyagı cok işe yaradı bende sadece ılk alırken acıyor sonra acımıyor tavsıye ederim
oglumun poposu pişik oldu bizimde sıvılceler cıktı hep zeytınyagı suruyorum ama gecmıyor napıcam bılmıyorum

meliscim ben en güzel careyi buldum git bebişin altını yıka kurlua niveanında pişik kremini sür geçiyo benimkide pişti 1 günde geçti valla .

esra Larada oldu pişik farklı ıslak mendil kullanmaktan yenidoğana devam ettik geçti birde sürekli krem sürüyoruz artık

melisesra benim oğlumda pişik oldu..zeytinyağı işe yaramadı..sonra trosyd diye bi pişik kremi kullandık 4-5 gün içinde geçirdi tavsiye ederim..pişik önleyiciler işe yaramıo pişik olduktan sonra..geçmiş olsun cnm..sık sık yıka bebişin altını güzelce kurula ve sür bu dediğim kremi..bu arada kremi sürmeden önce güzelce temizle öyle sür..üstüste sürünce iyi olmuyor.

unıbaby kullanırken hıc olmamıstı dogru nıvea kullandım o yaptı sanırım

ben dalinin ıslak mendilini kullanıyorum pişik yookkende onu kullanıyordum ,pişikkende kullandım değiştirmedim ama yıkamak en güzel çözüm gibi geliyo faydasınıda gördüm

slm kızlar.
offf offffffffffff kaynana demeyin çıldırcam :S
eşimde sabah gidio işe akşam 8.30da geliyoor. ee kayınvalidemler ve kendi annem var. bebekle ilgileniyo sağolsun ama ne kadar olabilirki. eşim çok sıkıldı. dün akşam annesine babasına bağırıp durdu. ben idare etmeye çalıştım. sanki yeni doğum yapan o
benimde bakkala diye çıkıp kaçasım var :S

hdilekh, ironic34, loveli, melisesra, NevYas, pperisi, yolcu35
kalabalık bugün burasıı:)

Sabahtan beri uyumadı ya 12 den beri arkadaşıma gitmek için hazırlanıyorum hesapta 10 dk gözünü yummadı bi duş alana kadar uyudu bi hazırlanmaya çalış bi çocuğa koş ay pestilim çıktı ne anladım bu gezmeden ama çok sıkıldık evde 1 aydır dr dışında çıkmadık ne olursa olsun gidicez inşallah şimdi uyudu paşa birazdan çıkıcam ya ayy benmi böyle yetiştiremedim tek başıma bilmiyorum ama siz olun bi yere gidecekseniz erkenden hazırlanmaya başlayın derim..

Son düzenleme:

canım trosyd mantar kremi
senin bebiş kötü pişik olmuş kıyamam geçmiş olsun tekrarlamadı değil mi pişik

ben de gecen akşam kavga ettim o mevzulardan,bizimkiler bize cok yakın oturuyo,ya hep gelsinler istiyolar ya da biz gidelim istiyolar hep çocugu görmek için,ki hamileyken umurlarında değildi bebek falan dogunca kıymete bindi...bi de bebek sevmeyi bilmiyolar benim koklamaya kıyamadıgım yavrumu agzından yüzünden öpüyolar,sakallı kayınpederim o kaktüs gibi sakallarıyla öpüyo bebegimiyok ısırmak istiyolarmıs vs vs..ben de onu ısıranı da ben ısırırım dedim valla sonunda..uzak tutmak istiyorum bebegimi hem öksürüp tıksırıyolar ama gene de bebegime yapısıyo düşüncesiz seyler...gecen gece cagırdılar gene gitmedim ben de eşimle kapıştık..bi de ben hiç dinlenmicem mi canım milletin gönlünü mü yapıcam yaa :SS

çocuklu kadın hızlı olmalıdiyor annem çocukk gözünü kapadı mı sen işin yapıcan gece yatmadan toparlayacaksın evini bir yere migideceksin geceden hazır edeceksin çocuğun eşyasını diyor büyükler

ben çantayı hep hazır tutuyorum nevyas
ama lara tam çıkacakken hem emmek istiyor hem altını kirletiyor yine çıkamıyoruz erken bir de kusmuşsa offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…