ölme eşeğim ölmekim uğraşçek onla.
ay bi aksilik olmazsa çarşamba temizlikçi gelcek. kaynanayı çağırayım o kıza baakrken baya dip köşe gireyim ben:52 seni tembel bak temizlikçi diyo bende düşündüm aslında daha eşimle paylaşmadım ama bir şöyle bahar temizligiiçin lazım ben bebekle zor yaparım bu yıl allahtan bebek olmadan bir ay önce evi tadilata vermişim temiz temiz oturdum dogumdan sonra şimdi sillmek ister dip bucak
benım kı yogurdu sevdı portakal suyuna bayılıyo bıde elma suyu ıcırdım bugunde
canım portakal suyu için erken değilmi portakal suyu asitli
ölme eşeğim ölmekim uğraşçek onla.
ay bi aksilik olmazsa çarşamba temizlikçi gelcek. kaynanayı çağırayım o kıza baakrken baya dip köşe gireyim ben
yalatıyodum zaten cok hoşuna gıttıı bı zararı olmadı
bağırsakları tam gelişmediya ondan
evet burda duydum konuşuluyo du netten faydalarını oku bak çok güzel zayıflama içinde faydası var yani dengeleyici ben zaten kilolu idim hamile kalınca hamilelikte almadım 5 kilo ile doguma gittim şimdi de aynı ne alıyor nede veriyorum ama süt olsun diye çok yiyorum emzirmek zaten kilo verdiriyokefiri süt için mi aldın kızlar ben hiç kilo veremedim doğumdan sonra kilomdan dolayı çok yemek istemiyorum süt yapan neyse bileniniz muhakkak vardır söyleyinde içeyim çünkü yememden kısıyorum sütümü baya etkiledi
evet haklısın canım vermeyeyım daha ben
dr bana elma,armut ve havuç suyu verebilirsin demişti.
ben okula giderken ögrendigime göre havuç suyu 20günlük bebege bile verilirmiş görme güçlensin diye bir zararı yokmuş ama benimki havuç u begen medi maglesef denedim bir iki defa suratı tuhaflaştırıp çıkarttı
ohh yarasın kuzuya
bizimde sıkışçak bi kaç ay allahtan kıyafetimiz var daha bi bez alcaz. sağlık olsun canım. ne pazara gidiom ne üstüme başıma bişe alıom kapandım iice eveyeri gelio akşam yumurta kırıp yiyoz. durumumuzu çaktırmıoz hehe annem duysa kıza habire alcanıza boğazınıza yiyin der.
kızlar merhaba..
umarım herkesler iyidir.. size sabiha paktuna keskinin bi kitabının hediye kampanyasını haber vermek için uğradım.. bugün sabah gazete ilanı verilmiş.. pazartesi gününe özel 0 212 440 1 440 numaralı telefonu arayan annelere, annelik akademisinden 'hamileyim' ya da 'bebeğim' kitaplarından birisini hediye olarak gönderiyorlar.. sadece 4,90 tl kargo parası ödeniyor.. ilgilenenler bugün için arayabilirler.. tanıtım yapmak için biraz kafa şişiriyorlar ama sonucunda sadece hediye kitaba sahip olabiliyorsunuz.. ben daha önce yine bi hediye kampanyasında 'çocuğunuzun yeteneğini keşfedin' kitabını almıştım..
ilgilenenlere duyrulur...
günaydın kızlar..
geçmişe bakıyım dedim, baya uzun bi geçmiş oldu :)
saol canım, eksik olma :)
o kadar derine girmiyosunki canım, hic bişey olmaz merak etme..
bende bunun süpürgesiz versiyonu var, anne agzına alıyo bi ucunu :) bu bile cok işime yarıyo benim.. otribebe adıda..
sıkıntı vermezde gecer inş cabucak..bizimki bide yara olmus cok huzursuz..
gecmiş olsun canım.. acil şifalar..
hemde nasıl..
eveet cok güzeldi hava, bizde erkenden cıktık, sizin oyuncakcıya gittik bişiler aldık..
benimde kanda cıkmamıştı çok ilginç :)
maşallah sana, bana o kadar süt yapmıyo bulgur.. malt çok işe yaradı ama :)
takip edelim bakalım inş ciddi bişey deildir..
maşallah ya, benimkide ayaklarını tutmayı ögrendi.. ayaklarını havaya kaldırıyo elleriyle tutup cekiyo sonra aniden bırakıp sert bi şekilde vuruyo ayaklarını.. öne dogru yol alıyo tabi bu arada :) sabah kalktımki ayakları yatagın ucuna dayanmış, daha gidemiyo :))
bizimkisi de gıdıklanıyo ama gülmüyo, elini ayagını cekiyo sadece..
oo maşallah, bizde somaya gittik yine.. zeynep durmadı hemen geri geldik
canım 10 kaşık çok deilmi, hemde tatlı kaşığıyla?? dokunmasın sonra..
ben içtim ve çok begendim..
uyku tulumu giydir canım.. cok iyi oluyo, eskiden bende hep üzerini örterdim bi de battaniyenin altında kalır diye 40kere kontrol ederdim.. şimdi cok rahatım valla, o da hic üşümüyo..
sen gel bizde içek :))
gecmiş olsun canım, alerjidir belki.. devam ederse deterjanını falan degiştir, yada yediklerine dikkat et yumurta falan yapabiliyomuş..
ooo ecrin, hadi gözünaydın canım.. çok güzel bi hediye, tam sana göre :))
bizim 4 aydan sonra bozuldu düzenimizgecen haftaya kadar geceleri uyurdu hep, 6-7 saat kesintisiz hemde.. ama artık uyumuyo en gec 2-3 saatte kalkıyo emiyo sonra bazen uyuyo bazende oyun istiyo
oy maşallah, erken başlamışsınız siz :) zaten bebekler oturmaya başlayınca ek gıda zamanı geldi demekmiş..
Akşam yoğurt mayaladım öğlende 3 kaşık yedirdim çok fena kustu heryer battı bide aşısı var tek yıkadım mecbur.Bizimilk deneme hüsran oldu
kızlar ek besine başlama konusunda bir yerde okumuştum önce yoğurt, sonra sebze çorbası en sonda meyveye başlayın diyordu.. meyveler tatlı olduğu için bebekler diğerlerini reddedebiliyorlarmış.. bu sırayla gidince hepsinin tadına güzelce alışıyorlarmış. ben öyle yapmayı düşünüyorum, mantıklı geldi ama doktora da sormak lazım tabi..
nevyas, ben de kalkınca mayaladım, bakalım biz napıcaz??
kızlar hani bahsedildiye ilk elma ve havuç suyu diye şimdi elma yiyodum elimde benim bebiş başladı elmaya çırpınmaya bende rendeleyip verdim az bayıldı resmen vereyim diye aglıyo kaşıkla da korkuyorum ne kadar miktar verilecek bilen yazsın bana
ek gıdalar konusunda neden bu kadar heyecanlıyız acaba ben de dahil herkes heves ediyor sanırım
kızlar kefir de aldım tadı güzel miş onu nasıl içiyonuz günde ne kadar
ben cam rendeyi sevmedim katı meyve sıkacağında yaptım olduu
kefiri süt için mi aldın kızlar ben hiç kilo veremedim doğumdan sonra kilomdan dolayı çok yemek istemiyorum süt yapan neyse bileniniz muhakkak vardır söyleyinde içeyim çünkü yememden kısıyorum sütümü baya etkiledi
kızlar yoğurdu nasıl mayalıcaz hangi sütle
ne kadar süte ne kadar yoğurt eklicez
ayrıca hazır yoğurt mayasıyla olurmu
biri desin şu çocuğu besleyim adam gibi iyice moralim bozulmaya başladı
elma armut havuç
formül mamanın içine 2 cicibebe ezsem yermi acaba onuda denicem
merhaba kızlar,
bakıyorum da herkes ek gıda konusuna iyicene girmiş :) biz bu ay daha kontrole gitmedik.önümüzdeki hafta 4 aylık olucaz randevumuz o zaman.ama doktorumuz kilo alımını iyi bulursa ve ek gıdaya geçmezse ben bu ay da sadece anne sütüyle devam edicem.ne de olsa ek gıda verilecek bence acele etmeye hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?