2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yaa canavarlığını bi gör zayıf ama çakı gibi bi gör bende öle diyorum çok zayıf diyenlere annesine çekmiş zayıf minnoş benlede dalga geçerlerdi hep tüysiklet bende hasta olmam
bodur tavuk her dem piliç gösterir ahaha

yok diş çıkarırken falan zayıflayabilir daha çok dedi hemşire ona canım sıkıldı

normal sütle yapıcaz yani dimi
maya hazır yoğurtmu kullandın

kolay gelsin şimdiden.ben temizlikçi falan çağıramam hafta sonları yaptığım temizlik zaten dipköşe gibi oluyor :)
kız ben yapamıom işte bayadır dip köşe girmedim. bi temizlensin içim rahat etçek.

aferim hizaya geldin sonunda çıtır olcek işte takmayın bu kdr ben napem böle giderse şişko olcak gerçi bu ay az aldı sanırım 500 gr falan die tahmin ediom bakam sağlık ocağında kaç çıkçak

canım biz hiç dışarıdan yoğurt almıyoruz hep mayalıyorum..her hafta 5 kilo süt alırım..sütü kayayınca altını kıs biraz da öyle kaynasın,sonra soğumaya bırak..serçe parmağınla devamlı kontrol et parmağın yanmıyorsa içine soktuğunda mayalayabilirsin demek...ben alıştığım için oranları hiç ölçmedim... 1 kilo süt için 2 yemek kaşığı yeter...

Selam kızlar napiyosunuz. ay epeydir gelemiyorumm..
bizde dünden beri elma suyu veriyoruz. cam rendede rendeliyorum süzüp veriyorum bayılıyor elmaya. Doktorumuz bana bi broşür vermişti orada ilk elma yada havuç daha sonrada sebze corbası yazıyordu. bizde dün elma suyu verdik bugunde verdik maşallah cok güzel yedi.
Ama dediginiz gibi yoğurdu ilk vermek daha mantıklı geldi bana da bende deniyim bari yoğurt yapayımda.

bide bizim de 22şubatta aşımız var. İki tane mi yapacaklar ?
ateş neyim yapıyor mu acaba bu aşı. ayyy yine huysuzlaşmasa barii.. karma aşıda acayip huysuzlaşmıştı.

bide bizim de 22şubatta aşımız var. İki tane mi yapacaklar ?
ateş neyim yapıyor mu acaba bu aşı. ayyy yine huysuzlaşmasa barii.. karma aşıda acayip huysuzlaşmıştı.

2 tane aşı yapıyorlar rotarix aşısının ilk dozunu yaptırmışsanız 2.dozunuda yapıyorlar. ilk aşılara göre huysuzluk daha az oluyor. Ateş yapıyor biraz. Ben ateş olunca calpol verdim. Umarım tüm bebekler kolay atlarır aşılarını.

slm kızlar..kızımla güneşi gördük hasta halimizle dışarı çıktık..kuföre gittik..ağda pedikür manikür yaptırdım...kendime bakıyım biraz dimi..ormana döndüm walla...bide sağlık ocağına gittim.tartırdım kızımı 800 gr almış..yarın da kendi doktoruna götürcem..burnu akar gibi biraz..ben hastayım onada geçti tabi

canım yogurdu sen yapmışsın zaten, o makina ne işe yaradıki ben anlamadım :)
bende yatmadan önce senin gibi mayalayıp sarıyorum, sabah da dolaba koyuyorum..

sizin de bebişleriniz ayaklarını tutuyo mu ya çok şirin:) hatta bi kere çeke çeke çorabını bile çıkarttı hayret ettim

eveet, dün tek ayagını tutuyodu bugün 2sinide tutuyo.. cekip cekip sonrada pat diye bırakıyo :))

benim kız ayağını tutmayı bırakın bacaklarını kaldırmıo bile anca soyarsam bez falan olmazsa öyle kaldırıo bacaklarını

selam kizlar dr yeni geldim larayi dr götürdüm kulaginda hafif kizariklik varmis onun agrisindan agliyormus dedi dr bir tane surup verdi ins iyilesir bebegim

biz rotarix'in 1.dozunu ocağın 24ünde yaptırdık.2.dozunuda mart gibi yaparız demişti doktorumuz.

zaten altını açınca daha çok yapıyo bazen de eliyle poposuna şaplak atıyo kızartıyo

aynen :) bazen poposu kakalı olunca zor tutuyorum ellerini :)

kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz..

4 e gectik gecen hafta..

selam kizlar dr yeni geldim larayi dr götürdüm kulaginda hafif kizariklik varmis onun agrisindan agliyormus dedi dr bir tane surup verdi ins iyilesir bebegim

geçmiş olsun canım, sebebi neymiş ?

merhaba kızlar :) nasılsınız
bebişler için hopbala kullanan varmııı ?

daha erken deilmi canım, sanmıyorum kullanan olcagını..
nasıl kullanıldıgını bile bilmiyorum

ne bılım cok hosuma gıttı 6 ayda kullanmaya baslarım rahat dıyorum
ınt. arastırdım 4. aydan snr dıyor ama bızımkıler daha mınıklerr yenı yenı hareketlenmeye basladılar genede bı sorım dedım kullanan varmı tanıdıklarında falan dıye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…