ben benimkinin zayıf olacağı gerçeğini kabullendim, takamıcam daha fazla
benimki daha hiç hasta olmadı maşallah, başka sıkıntımız da yok, sağlıklı olduğu sürece zayıflık çok dert değil, çevrenin dedikleri canımı sıkarsa da annesine çekmiş dicemevlenene kadar çöp gibiydim :) hahah çubuk kraker diyorlardı, rüzgarda nasıl uçmuyon sen diyorlardı ama hiç hasta olmazdım. şimdi de iyiyim.
benim gibi sağlıklı olcaksa varsın zayıf olsun napiim
Bende arzum bebbe yoğurt makinası var ona 6 kavanoz yaptım.Günlük sütaş inek sütü aldım kaynattım az ılıyınca 500 ml süte 2 tatlı kaşığı yoğurt mayasını sıcak sütten biraz alıp karıştırdım maya ayran kıvamında olunca tenceredeki süte ekledim tahta kaşıkla az karıştırıp kavanozlara doldurup makinayı çalıştırdım 8 saatte hazır oldu 4 saat de dolapta tuttum çıkardım odada ısındı biraz verdim.
seni tembel bak temizlikçi diyo bende düşündüm aslında daha eşimle paylaşmadım ama bir şöyle bahar temizligiiçin lazım ben bebekle zor yaparım bu yıl allahtan bebek olmadan bir ay önce evi tadilata vermişim temiz temiz oturdum dogumdan sonra şimdi sillmek ister dip bucakölme eşeğim ölmekim uğraşçek onla.
ay bi aksilik olmazsa çarşamba temizlikçi gelcek. kaynanayı çağırayım o kıza baakrken baya dip köşe gireyim ben
:52
kız ben yapamıom işte bayadır dip köşe girmedim. bi temizlensin içim rahat etçek.kolay gelsin şimdiden.ben temizlikçi falan çağıramam hafta sonları yaptığım temizlik zaten dipköşe gibi oluyor :)
ben benimkinin zayıf olacağı gerçeğini kabullendim, takamıcam daha fazla
benimki daha hiç hasta olmadı maşallah, başka sıkıntımız da yok, sağlıklı olduğu sürece zayıflık çok dert değil, çevrenin dedikleri canımı sıkarsa da annesine çekmiş dicemevlenene kadar çöp gibiydim :) hahah çubuk kraker diyorlardı, rüzgarda nasıl uçmuyon sen diyorlardı ama hiç hasta olmazdım. şimdi de iyiyim.
benim gibi sağlıklı olcaksa varsın zayıf olsun napiim
kızlar yoğurdu nasıl mayalıcaz hangi sütle
ne kadar süte ne kadar yoğurt eklicez
ayrıca hazır yoğurt mayasıyla olurmu
biri desin şu çocuğu besleyim adam gibi iyice moralim bozulmaya başladı
elma armut havuç
formül mamanın içine 2 cicibebe ezsem yermi acaba onuda denicem
bide bizim de 22şubatta aşımız var. İki tane mi yapacaklar ?
ateş neyim yapıyor mu acaba bu aşı. ayyy yine huysuzlaşmasa barii.. karma aşıda acayip huysuzlaşmıştı.
Bende arzum bebbe yoğurt makinası var ona 6 kavanoz yaptım.Günlük sütaş inek sütü aldım kaynattım az ılıyınca 500 ml süte 2 tatlı kaşığı yoğurt mayasını sıcak sütten biraz alıp karıştırdım maya ayran kıvamında olunca tenceredeki süte ekledim tahta kaşıkla az karıştırıp kavanozlara doldurup makinayı çalıştırdım 8 saatte hazır oldu 4 saat de dolapta tuttum çıkardım odada ısındı biraz verdim.
sizin de bebişleriniz ayaklarını tutuyo mu ya çok şirin:) hatta bi kere çeke çeke çorabını bile çıkarttı hayret ettim
canım yogurdu sen yapmışsın zaten, o makina ne işe yaradıki ben anlamadım :)
bende yatmadan önce senin gibi mayalayıp sarıyorum, sabah da dolaba koyuyorum..
eveet, dün tek ayagını tutuyodu bugün 2sinide tutuyo.. cekip cekip sonrada pat diye bırakıyo :))
benim kız ayağını tutmayı bırakın bacaklarını kaldırmıo bile anca soyarsam bez falan olmazsa öyle kaldırıo bacaklarını
zaten altını açınca daha çok yapıyo bazen de eliyle poposuna şaplak atıyo kızartıyo
kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz..
selam kizlar dr yeni geldim larayi dr götürdüm kulaginda hafif kizariklik varmis onun agrisindan agliyormus dedi dr bir tane surup verdi ins iyilesir bebegim
merhaba kızlar :) nasılsınız
bebişler için hopbala kullanan varmııı ?
aynen :) bazen poposu kakalı olunca zor tutuyorum ellerini :)
4 e gectik gecen hafta..
geçmiş olsun canım, sebebi neymiş ?
daha erken deilmi canım, sanmıyorum kullanan olcagını..
nasıl kullanıldıgını bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?