canım daha erken yaa ama ben salıncak almayı düşünüyommerhaba kızlar :) nasılsınız
bebişler için hopbala kullanan varmııı ?
iyilik canım bugün arkadaşım oğlunu sünnet etirmiş ona gittim oğlumuda götürdüm çok huysuzlandı arkadaşın oğlunun salıncağı vardı ona koyduk pek sevdi şimdi bende alayım diyiyorum ama pek pahalı270tlhosgeldin canımmm. ben iyiyim cok sukur. doruk babamla dururken bakayım dedim bi geldim öyle. sen nasılsın arel nasıl ?
slm kizlar muz yiyordum kizima da taddirdim sevdi
yarin yogurdunu kendim yapcam kizlar
bir gün sade diger günde meyveli olarakdan
devam mamasi ile deneyen varmi nasil oluyor seviyorlarmi?
bendeki tarif söyle
100 ml kaynamis suya.3 ölcek mama
iliyinca bir cay kasigi yogurt ilik ortamda üstünü kapat beklet.
meyveli istersende buna meyve ezip veriliyormus.
maşallah kuzuya ben hiç denemedim ya hala süt veriyorum zaten bir hafta sonra tam 5 aylık olucaz dr ek gıdaya başla derse vericembirde corbalari denemek istiyorum
kahvaltiliklari 6 aydan sonra basliyayim diyorum.tavuk yerken tavuk ezip verdim haslanmis bir iki lokma bebek lokmasionuda sevdi kuzum
canım daha erken yaa ama ben salıncak almayı düşünüyom
maşallah kuzuya ben hiç denemedim ya hala süt veriyorum zaten bir hafta sonra tam 5 aylık olucaz dr ek gıdaya başla derse vericem
kızlar bunu almayı düşünüyorum nasıl kullanan varmı
bakalım bizimde ayın 15 belli olur eğer kilo alımı azsa mecbuen başla dercanim yetiyorsa süt devam et 6 ay olunca baslarsin.benimki 3 aylikken basla dedi.mecburlukdan basladim kilo alimi durunca.biberonda almadi alsa süt ve mama verirdim 6 aya kadar.mamayi biberonla almadi bende muhallebi seklinde basladim.kasiga erken alisti bu yüzden.simdide ne sekilde ne verebilirim diye arastiriyorum.
kızlar bunu almayı düşünüyorum nasıl kullanan varmı
of amma yorucu bi gündü hiçbişey yapmadım ama kız tek başına yetti. uyudu gidim mutfağı topliyimartık kendi kendime konuşuom heheh nasılsa takan yok
ben eşlik edeyim kimsecikler yok
bende aşırı yoruldum çok mızmızlanıyo bugünlerde mutfakda duruyo seninki gibi.
kızlar bu hoppala benımde cok hosuma gıtmıstı ama erkek bebeklere pek onermıyolar bende vazgecmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?