melisesra benim oğlumda pişik oldu..zeytinyağı işe yaramadı..sonra trosyd diye bi pişik kremi kullandık 4-5 gün içinde geçirdi tavsiye ederim..pişik önleyiciler işe yaramıo pişik olduktan sonra..geçmiş olsun cnm..sık sık yıka bebişin altını güzelce kurula ve sür bu dediğim kremi..bu arada kremi sürmeden önce güzelce temizle öyle sür..üstüste sürünce iyi olmuyor.
ben dalinin ıslak mendilini kullanıyorum pişik yookkende onu kullanıyordum ,pişikkende kullandım değiştirmedim ama yıkamak en güzel çözüm gibi geliyo faydasınıda gördüm
ben de tekrar unibaby ye döndüm bize de yaramadı diğerleri
canım trosyd mantar kremi
senin bebiş kötü pişik olmuş kıyamam geçmiş olsun tekrarlamadı değil mi pişik
çocuklu kadın hızlı olmalıdiyor annem çocukk gözünü kapadı mı sen işin yapıcan gece yatmadan toparlayacaksın evini bir yere migideceksin geceden hazır edeceksin çocuğun eşyasını diyor büyükler
ben de zor uyuttum şimdi,gece de uyumadı düzgün bi görsen zombi gibiyim yaaoff off uyumuo bu çocuk bugun bakınmıoda kendi kendine. yüzüstü yatırıom az duruo ağlıo omzuma yatırıom az duruo ağlıo konuşuom duruo ağlıo. sıkılıomu acaba ne bu çocuun derdi :S
aynı zamanda pişik kremi canım..çok şükür geçti bi daha olmadı..
biliyom kuzu..yok bizimkiler de kucaına alıyolar bana vermiyolar cocugumu,aglıyo emmek istiyo hala kucaklarında hoplatıp zıplatıyolar el kadar cocugu hoplamak istiyomus güya susuyomus öle yapınca,halbuki yavrumun aklı cıkıyo korkudan kolları kuş gibi oluyo cocuk sevmeyi bilmiyolar sinir oluyomıronıc canım bızımde hamıleyken hıc arayıp sormazlardı şimdi sureklı napıyor dıye arıyolar eşime dıyorum bana verme telefonu 2 hafta once geldıler kucaklarına bıle vermedım oda almak ıstemedı zaten yarın mevlıt var öperlerse felan bagırıcam benım kaynanada sever oyle şap şap yalamayı ıykkk
biliyom kuzu..yok bizimkiler de kucaına alıyolar bana vermiyolar cocugumu,aglıyo emmek istiyo hala kucaklarında hoplatıp zıplatıyolar el kadar cocugu hoplamak istiyomus güya susuyomus öle yapınca,halbuki yavrumun aklı cıkıyo korkudan kolları kuş gibi oluyo cocuk sevmeyi bilmiyolar sinir oluyom
yavrumya altını alırken nasıl aglıyor of yaz olsa sureklı altını yıka ama kışın zorya hasta olcak dıyede korkuyorum
benimki de kıpırdanıp duruyo uyandı uyancak,çok uyudu ya yarım saatcikoff yazdırmıcak bugun kız mıkırdıo gene :S
bana bişi demiyolar ki canım eşimi doldurup yolluyolar evde günlerce kavga ediyoruz inan bıktım huzursuzluktanpesya ne bıcım ınsanlar ben olsam ceker alırım ıstedıklerını desınler valla
he bi de almaya kalkınca eşim tutup kenara itiyo beni,sadece sabır cekiyorumpesya ne bıcım ınsanlar ben olsam ceker alırım ıstedıklerını desınler valla
bende evde bulunduruyorun trosyd korkudan biz bir kez pişik olduk çok ağladı kızım zor uyuttum ilk o zaman beraber ağladık larayla
arkadaşımın kızı kullanırdı her pişikte geçmezdi trosyd kullanmadan
ah ah kıyamam ona..seninki daha kötü pişik olmuş sanırım..doktorunuz varsa onu ara cnm ya..büyük ihtimal trosyd kremi önerecektir..ihmal etme bence..yazık acı çekmesin yavrun..üşür diye korkma.çişi asitli olduğu için daha çok yakar pişiğini..münkün olduğunca yıka rahatlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?