2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

anlaşılan sizi yoran bebişler değil 3.şahıslar Allah yardımcınız olsun kızlarrr
en iyisi uzakta yaşamak b,r kere daha anladım

ben dalinin ıslak mendilini kullanıyorum pişik yookkende onu kullanıyordum ,pişikkende kullandım değiştirmedim ama yıkamak en güzel çözüm gibi geliyo faydasınıda gördüm

ben de tekrar unibaby ye döndüm bize de yaramadı diğerleri

yavrumya altını alırken nasıl aglıyor of yaz olsa sureklı altını yıka ama kışın zorya hasta olcak dıyede korkuyorum

off off uyumuo bu çocuk bugun bakınmıoda kendi kendine. yüzüstü yatırıom az duruo ağlıo omzuma yatırıom az duruo ağlıo konuşuom duruo ağlıo. sıkılıomu acaba ne bu çocuun derdi :S

ıronıc canım bızımde hamıleyken hıc arayıp sormazlardı şimdi sureklı napıyor dıye arıyolar eşime dıyorum bana verme telefonu 2 hafta once geldıler kucaklarına bıle vermedım oda almak ıstemedı zaten yarın mevlıt var öperlerse felan bagırıcam benım kaynanada sever oyle şap şap yalamayı ıykkk

benimki ben yanından kalkınca uyanıyor tek elle iş yapmaktan sol bileğim sakat sargıda artık
yeni doğum yapanlarda olurmuş zaten DE QUERVAİN TENOSİNOVİTİ hastalık bu dikkat edin çok ağrıyor

off off uyumuo bu çocuk bugun bakınmıoda kendi kendine. yüzüstü yatırıom az duruo ağlıo omzuma yatırıom az duruo ağlıo konuşuom duruo ağlıo. sıkılıomu acaba ne bu çocuun derdi :S
ben de zor uyuttum şimdi,gece de uyumadı düzgün bi görsen zombi gibiyim yaa (

ben niveanın ıslak mendillerini kullanıom pişik kremide nivea akşam yatarken sürüom sadece bizde pişik olmadı ama mümkün olduğunca ılık su hazırlayıp su ve pamukla silmeye çalışıom.

aynı zamanda pişik kremi canım..çok şükür geçti bi daha olmadı..

bende evde bulunduruyorun trosyd korkudan biz bir kez pişik olduk çok ağladı kızım zor uyuttum ilk o zaman beraber ağladık larayla
arkadaşımın kızı kullanırdı her pişikte geçmezdi trosyd kullanmadan

biliyom kuzu..yok bizimkiler de kucaına alıyolar bana vermiyolar cocugumu,aglıyo emmek istiyo hala kucaklarında hoplatıp zıplatıyolar el kadar cocugu hoplamak istiyomus güya susuyomus öle yapınca,halbuki yavrumun aklı cıkıyo korkudan kolları kuş gibi oluyo cocuk sevmeyi bilmiyolar sinir oluyom

pesya ne bıcım ınsanlar ben olsam ceker alırım ıstedıklerını desınler valla

yavrumya altını alırken nasıl aglıyor of yaz olsa sureklı altını yıka ama kışın zorya hasta olcak dıyede korkuyorum

ah ah kıyamam ona..seninki daha kötü pişik olmuş sanırım..doktorunuz varsa onu ara cnm ya..büyük ihtimal trosyd kremi önerecektir..ihmal etme bence..yazık acı çekmesin yavrun..üşür diye korkma.çişi asitli olduğu için daha çok yakar pişiğini..münkün olduğunca yıka rahatlasın..

anne olmak bu yüzden çok zor..onların canı yanınca bizim daha fazla yanıyor..size de geçmiş olsun cnm..inş. bi daha yaşamayız şu pişik olayını..

babamıza soylıyımde alsın gelırken kıpkırmızı :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…