2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm ben yogurt yapmayı hiç beceremem pek te sevmenm illa yogurtta vermek gerek mi

ben de pek sevmem canım genelde de ayran yapıp tüketirim ama çok faydalı biliyorsun..
ne bileyim kendi yaptığım da pek hoşuma gitti ev yoğurdundan nefret etmeme rağmen..
ama bebekler için şart, bir bardak sütte bile yapsan olur kuzuna..

ben şimdiden hindi gibi düşünmeye başladım bu ayın sonunda tayin yazıları gelicek bizde orda bir il seçeceğiz ben ist.istiyorum nedenlerim ise ben orda doğum büyüdüm çevrem orda ailem sülalem orda evimizde orda.eşim ise eskişehir istiyor onun nedenleri ailesi bilecekli bileciğe 1 saat eskişehir ve birde istanbulda çalışmak istemiyormuş şimdi ben napayım istanbulada 3 saat eskişehir haftasonları gidersin diyor sanki kolay ha diyince gidebileceğim kızım okula başlıyacak nasıl gideyim.

bende sevmem yogurt ama cok faydalı.

oyle gıdılır dıyoz ama aynı sehırde bıle her haftasonu gıtmek zor oluyor vesaıt varsa arada.

guzel menu. benım ayran corba zeytınyaglı barbunya pılav salata ve tatlıyı sanırım aksam yapabılcem kaan kucagımda cunku:)

guzel menu. benım ayran corba zeytınyaglı barbunya pılav salata ve tatlıyı sanırım aksam yapabılcem kaan kucagımda cunku:)

ohhh afiyet olsun hepimize senin menüde güzel.hatta yarınki menüyü bile düşündüm şimdi bende yarın dolma yapacağım ama kuru kıymalı patlıcan ve kuru biber dolması karışık yapacağım

ohhh afiyet olsun hepimize senin menüde güzel.hatta yarınki menüyü bile düşündüm şimdi bende yarın dolma yapacağım ama kuru kıymalı patlıcan ve kuru biber dolması karışık yapacağım

ben zeytınyaglı kuru patlıcan dolmasına bayılırımmmm

ay bende çok severim ama biberler acı olacak

ay bende çok severim ama biberler acı olacak eline saglık şimdiden afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…