2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende kurubiberdense kuru patlıcanı daha çok seviyorum kuru biberide eşim çok seviyor bende karışık yapıyorum :)

esım yer mı bılmıyorum. karadenızde yoktur. ben ılk abımın kayınvalıdesı yaptıgında yemıstım. hem de dugunumden once son aksamımdı evde hıc unutmuyorum:)

ben cıkıyorum kızlar ya. kaka yaptı benımkı. sonra da mutfakta son rutuslerı yaparım

biz kızımla pazara gittik. bahar geldi sanki ya hava cook güzeldi, pazarı soyduk resmen, çiçek bile aldık :) dışarı cıkınca ne kadar mutlu oluyoruz biz ya :)

selam kızlar buarada :)
dolma demişsiniz benimde canım çekti, akşam kızı uyutunca doldırıyım bari :)

selamlar herkese
biz de bugün alışveriş merkezine gidip geldik oğluşumla,tabi anneanne ve dedesi de bizleydi..okullar tatil ya çok kalabalıktı,bir an korktum mikrop kapacak diye ama..

anlaşılan herkes güzel havadan faydalanmış bizde dışardaydık üstüm inceydi öyleyken bile terledim kızımda ağlamadan bakındı hep

HERKES sokaklardamıış biz dağ başında oldumuzdan resmen üşeniyorum zaten çarşıya insem nolur küçücük allahtan herhaftasonu izmite gidiyoz yoksa burda kafayı yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…