evde olmak çok sinir bozucu,ben de çıkınca dışarı resmen resetleniyorum iyi geliyor:)
ayy bide emzirme var o olsa hepten üşenirim
minicik termosumuz var ona su koydum mama kutusunuda mama şipşak
çarşıda herkes mal mal bakıyodu hiç sokakta mama hazırlayan görmemişler ahaha bende görmedim
valla benimki bugün ateslendi aksam sadece agliyordu bugün ateside ciktimerhaba benimkide aynısı ağlayarak uyanıyor uyurken sayıklıyor anlamdım bir yeri ağrısa devamlı ağlar uyanıyor ağlıyarak sonra uzun uğrzşlar sonu uyuyor.uykuda agulayarak sayıklıyor 3 gündür.gündüz desen uyku yok sizce nedeni ne olabilir cözemedim....
kızlar nasılsınız niye kimse yazmıyoooooooo yarın kadın gelicek evi temizleticem bende annemlere gidecem akşamın ilerleyen saatlerinde evim baya kirlendi pazrtesi okul başlıyo tatil bitti
aman ya benim temizlikçi ekti beni bana düzenli gelecek bi temizlikçi lazım
nasıl ya parasıyla değilmi bizimkide beni bekliyo nezeman çağıracam diyeaman ya benim temizlikçi ekti beni bana düzenli gelecek bi temizlikçi lazım
selam kızlar hiç geçmişi okumadan son sayfadan daldım konuyanapım şimdi kocişim geliyo çıkıp oğluma gidicem şu temizlik olayı fena evler aldı başını gidiyo annem diyoki ipin ucunu kaçırırsan zor toplarsın bidaha diyo valla ipin ucunu bırakın ipi gören yok ben buldum birini bu hafta ayarlıyımde haftaya gelsin bidaha da düzenli olarak gelsin istiyorum ay yapamıyorum valla iş oğlum ev derken olmuya ya :84:
bulamıom walla yarın için söz verdi başkasına gitçekmiş :Snasıl ya parasıyla değilmi bizimkide beni bekliyo nezeman çağıracam diye
selam kızlar hiç geçmişi okumadan son sayfadan daldım konuyanapım şimdi kocişim geliyo çıkıp oğluma gidicem şu temizlik olayı fena evler aldı başını gidiyo annem diyoki ipin ucunu kaçırırsan zor toplarsın bidaha diyo valla ipin ucunu bırakın ipi gören yok ben buldum birini bu hafta ayarlıyımde haftaya gelsin bidaha da düzenli olarak gelsin istiyorum ay yapamıyorum valla iş oğlum ev derken olmuya ya :84:
guzel menu. benım ayran corba zeytınyaglı barbunya pılav salata ve tatlıyı sanırım aksam yapabılcem kaan kucagımda cunku:)
ben de pek sevmem canım genelde de ayran yapıp tüketirim ama çok faydalı biliyorsun..
ne bileyim kendi yaptığım da pek hoşuma gitti ev yoğurdundan nefret etmeme rağmen..
ama bebekler için şart, bir bardak sütte bile yapsan olur kuzuna..
en iyisiöyle valla; benim de eşim istemedi ama yetişemiyorum napiim dinlemedim onu alıyorum her hft düzenli çocuğumdan önemli değil ya
yahu bunlar günlük menüleriniz mi sizin yoksa misafir mi geliyo amaan ben b pilav bi de bi çşit yemek yapiyom allahtan kocam laf etmiyo bana
ya ben önceden de sormuştum ama beceremedim sen nasıl mayalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?