2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ayy bide emzirme var o olsa hepten üşenirim
minicik termosumuz var ona su koydum mama kutusunuda mama şipşak
çarşıda herkes mal mal bakıyodu hiç sokakta mama hazırlayan görmemişler ahaha bende görmedim

ayy bide emzirme var o olsa hepten üşenirim
minicik termosumuz var ona su koydum mama kutusunuda mama şipşak
çarşıda herkes mal mal bakıyodu hiç sokakta mama hazırlayan görmemişler ahaha bende görmedim

evet iyi fikir ama bizimki öyle mamayı çok severek içmiyo,illa anasının memesinde takılacak biraz,sağıp versem de tatmin olmuyo sıpacık

selam kizlarr kizimin atesi ciktiiiiii ya bekledim soydum dsmedi fitil koydum.kucagimda kalmak istiyor mememde agzinda durcak.tilki uykusunda uyuyor yerine birakinca bas bas bagiriyor
pis su pis hastaligi atlatamadik.gecmeden terrarliyor.pazar günü mevlüdünü yapcaktim.yer tuttum
baya kalabalik olcakti ailerle davet edildi.insallah o güne kadar toparlaniriz

valla benimki bugün ateslendi aksam sadece agliyordu bugün ateside cikti

kızlar nasılsınız niye kimse yazmıyoooooooo yarın kadın gelicek evi temizleticem bende annemlere gidecem akşamın ilerleyen saatlerinde evim baya kirlendi pazrtesi okul başlıyo tatil bitti

kızlar nasılsınız niye kimse yazmıyoooooooo yarın kadın gelicek evi temizleticem bende annemlere gidecem akşamın ilerleyen saatlerinde evim baya kirlendi pazrtesi okul başlıyo tatil bitti

aman ya benim temizlikçi ekti beni bana düzenli gelecek bi temizlikçi lazım

aman ya benim temizlikçi ekti beni bana düzenli gelecek bi temizlikçi lazım

selam kızlar hiç geçmişi okumadan son sayfadan daldım konuya napım şimdi kocişim geliyo çıkıp oğluma gidicem şu temizlik olayı fena evler aldı başını gidiyo annem diyoki ipin ucunu kaçırırsan zor toplarsın bidaha diyo valla ipin ucunu bırakın ipi gören yok ben buldum birini bu hafta ayarlıyımde haftaya gelsin bidaha da düzenli olarak gelsin istiyorum ay yapamıyorum valla iş oğlum ev derken olmuya ya :84:

off burası küçük yer olan temizlikçiye millet kapmış düzenli almadığın sürece pek gelmek istemiyorlar.

en iyisiöyle valla; benim de eşim istemedi ama yetişemiyorum napiim dinlemedim onu alıyorum her hft düzenli çocuğumdan önemli değil ya

ya ben önceden de sormuştum ama beceremedim sen nasıl mayalıyorsun

en iyisiöyle valla; benim de eşim istemedi ama yetişemiyorum napiim dinlemedim onu alıyorum her hft düzenli çocuğumdan önemli değil ya

of ben de bulsam her hafta gelcek birini bende alcam. işin ucu açınca tutulmuo walla insanın yapasıda gelmio.
yahu bunlar günlük menüleriniz mi sizin yoksa misafir mi geliyo amaan ben b pilav bi de bi çşit yemek yapiyom allahtan kocam laf etmiyo bana

aynen yemek bile olmuo çoğu zaman pazara çıkılmadığı için. ama çıksamda benim adam çok yemek seçio

ya ben önceden de sormuştum ama beceremedim sen nasıl mayalıyorsun

canım ılıktan azıcık sıcak süte (parmak yanmayacak kadar diye tabir ediliyormuş) oda sıcaklığındaki yoğurttan gözkararı koydum.. yani şöyle diyeyim 2 bardak kadar süte 2,5 tatlı kaşığı kadar.. bu arada plastik yoğurt kutusu yada cam kavanoz iyi oluyormuş.. bir de tahta kaşık.. dibine bıraktım yoğurdu.. sonra kapağını kapatıp, üstünü kalınca bi bezle sarıp kaloriferin yanına koydum.. 3-4 saat kadar sonra tutmazsa peteğin üstüne ya da sıcak su dolu bi kabın içine koyabilirsin.. katılaşınca da azıcık ılımasını bekledim, sonra buzdolabına.. bu arada mayasını biraz fazla koyduğum için kıvamı koyu oldu tam istediğim gibi.. sen sulu seversen biraz daha az koy mayasını.. afiyet olsun şimdiden :)

QUOTE=platin_06;17547602]canım ılıktan azıcık sıcak süte (parmak yanmayacak kadar diye tabir ediliyormuş) oda sıcaklığındaki yoğurttan gözkararı koydum.. yani şöyle diyeyim 2 bardak kadar süte 2,5 tatlı kaşığı kadar.. bu arada plastik yoğurt kutusu yada cam kavanoz iyi oluyormuş.. bir de tahta kaşık.. dibine bıraktım yoğurdu.. sonra kapağını kapatıp, üstünü kalınca bi bezle sarıp kaloriferin yanına koydum.. 3-4 saat kadar sonra tutmazsa peteğin üstüne ya da sıcak su dolu bi kabın içine koyabilirsin.. katılaşınca da azıcık ılımasını bekledim, sonra buzdolabına.. bu arada mayasını biraz fazla koyduğum için kıvamı koyu oldu tam istediğim gibi.. sen sulu seversen biraz daha az koy mayasını.. afiyet olsun şimdiden :)[/QUOTE]

ahh ben de gündüz mayalamıştım şimdi baktım olmuş valla ama biraz sulu olmuş ikinci denemem sonuçta fena sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…