2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet ben hazır yoğurt ve sütle yaptım, doktorumuz normal sütle yapabilirsiniz dedi ben denemek için yaptım ama bebeğe yaparken AOÇ nin günlük sütlerinden alıp yapmayı düşünüyorum

ay artık kızı yanlız bırakmıcem anaa yastıktan atıo kendini bi geldim yüzüstü dönmüş hahaha seside çıkmıo korktum salak

ne kadar cok ilerlemissiniz kizlar benimkiside uykudan ciglikla uyaniyordu kulagi agriyormus iltap oluyormus ama benimkisinde öyleydi kontrol etmekte faydasi var

selam ben akşam üstü yogurt verdim ama benim kız yemedi diliyle hepsini çıkardı bi dahakine inşallah yer gayet tatlı olmuş ama begenmedi hanım

Merhabalar tüm ekim anneleri,
biz dün 4 ayımızı doldurduk.. Artık bebeklerinizi destekli olarak oturtmaya başladınız mı? Yoksa 6 ayı mı beklemek gerekiyor. Bugün doktorumuza sormayı unuttum, yarın arayıp soracağım ama merak ettim.. sizde durum nasıl?

canım anakucağı varsa orada bi dene istersen.. ben arada kucağıma da oturtuyorum artık..

canım anakucağı varsa orada bi dene istersen.. ben arada kucağıma da oturtuyorum artık..

anakucağı var, dışarıya sürekli onunla çıkarıyorum, arabada da oto koltuğu olarak kullanıyoruz, ama tam oturur pozisyon olmuyor tabi, yatar pozisyonda oluyor.. 4 ay bitince oturtulabilir mi acaba? daha cok kucukler yaa:)

ben de böylelerine "küçük hanım ağa" diyorum meryemcim

aynen sana katılıyorum canımbenim betüle taktıgım isim memnuniyetsiz neyapsam hanım mırın kırın ediyo bitek babsına yüzü gülüyo hanımın

benimki de ondan.. 2 gündür falan oturtuyorum, çok da seviyor.. onlar ilk haftalardan itibaren güvenliymiş canım bir yerde okudum benim içim rahatladı.. altına dolgu yapıyordum, onu da kaldırdım okuyunca.. altları yuvarlak ya, yarı oturur gibi bi pozisyon oluyor zaten.. ama sen bilirsin yine de.. bizimki kucağımda oturmaya çalıştıkça baktım kendine güveni var, başladım yavaş yavaş.. umarım doğru yapıyorumdur..

aynen sana katılıyorum canımbenim betüle taktıgım isim memnuniyetsiz neyapsam hanım mırın kırın ediyo bitek babsına yüzü gülüyo hanımın

aynen, bana yandan yandan gülüyor; babası gelince ağzı kulaklarındaa :))

kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz..
bn bu bezlerden nedr cektıgı 4 numara kullanıyom canbebe evy baby kullandım kızlar bnm kızın pişiğ gene basladı en ıyı bez prıma oda pişirmişti ama bunlar kadar deıl.
gecen hafta pamukgıbıydı gene basladı prımaya gerı dncem evybaby kadar genış ve kalın bez görmedım ya :)

selam kizlar dr yeni geldim larayi dr götürdüm kulaginda hafif kizariklik varmis onun agrisindan agliyormus dedi dr bir tane surup verdi ins iyilesir bebegim
gecmiş olsun cnm

merhaba kızlar :) nasılsınız
bebişler için hopbala kullanan varmııı ?
hoppala hedıye geldı 5.aydn snra dnıcem bakalım naPIO

canım daha erken yaa ama ben salıncak almayı düşünüyom

BNDE ISTIYOM SAGLAM BI SALINCAK.

KIZLAR GUNDUZ EVDE HIC OTURMUYOM PASO DISARDAYIM BURAYADA GREMIYOM.ŞİMDİ GECMİŞİ OKUDUM OKU OKU BITMEDI YA:)

Ece burdamısn gcn gun net gttı oyuzden cvbmda gtmemış
:)kusura bakmadın dımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…