süt ve mayalık yoğurt hazırmı aldınız.
evet ben hazır yoğurt ve sütle yaptım, doktorumuz normal sütle yapabilirsiniz dedi ben denemek için yaptım ama bebeğe yaparken AOÇ nin günlük sütlerinden alıp yapmayı düşünüyorum
ay artık kızı yanlız bırakmıcem anaa yastıktan atıo kendini bi geldim yüzüstü dönmüş hahaha seside çıkmıo korktum salak
evet ben hazır yoğurt ve sütle yaptım, doktorumuz normal sütle yapabilirsiniz dedi ben denemek için yaptım ama bebeğe yaparken AOÇ nin günlük sütlerinden alıp yapmayı düşünüyorum
bebelerin yoğurdunun günlük olması da gerekiyor
evet artık daha dikkatli olacağımız zamanlar geldi. hareketlendiler. bıraktığın gibi durmuyorlar
humm ben hiç mayalamadım deniyim bkm bende.afiyet olsun canım..
ecrin ben ikisini de normalden yaptım..
merhaba benimkide aynısı ağlayarak uyanıyor uyurken sayıklıyor anlamdım bir yeri ağrısa devamlı ağlar uyanıyor ağlıyarak sonra uzun uğrzşlar sonu uyuyor.uykuda agulayarak sayıklıyor 3 gündür.gündüz desen uyku yok sizce nedeni ne olabilir cözemedim....
selam ben akşam üstü yogurt verdim ama benim kız yemedi diliyle hepsini çıkardı bi dahakine inşallah yer gayet tatlı olmuş ama begenmedi hanım
Merhabalar tüm ekim anneleri,
biz dün 4 ayımızı doldurduk.. Artık bebeklerinizi destekli olarak oturtmaya başladınız mı? Yoksa 6 ayı mı beklemek gerekiyor. Bugün doktorumuza sormayı unuttum, yarın arayıp soracağım ama merak ettim.. sizde durum nasıl?
canım anakucağı varsa orada bi dene istersen.. ben arada kucağıma da oturtuyorum artık..
ben de böylelerine "küçük hanım ağa" diyorum meryemcim
anakucağı var, dışarıya sürekli onunla çıkarıyorum, arabada da oto koltuğu olarak kullanıyoruz, ama tam oturur pozisyon olmuyor tabi, yatar pozisyonda oluyor.. 4 ay bitince oturtulabilir mi acaba? daha cok kucukler yaa:)
aynen sana katılıyorum canımbenim betüle taktıgım isim memnuniyetsiz neyapsam hanım mırın kırın ediyo bitek babsına yüzü gülüyo hanımın
bn bu bezlerden nedr cektıgı 4 numara kullanıyom canbebe evy baby kullandım kızlar bnm kızın pişiğ gene basladı en ıyı bez prıma oda pişirmişti ama bunlar kadar deıl.kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz..
gecmiş olsun cnmselam kizlar dr yeni geldim larayi dr götürdüm kulaginda hafif kizariklik varmis onun agrisindan agliyormus dedi dr bir tane surup verdi ins iyilesir bebegim
hoppala hedıye geldı 5.aydn snra dnıcem bakalım naPIOmerhaba kızlar :) nasılsınız
bebişler için hopbala kullanan varmııı ?
canım daha erken yaa ama ben salıncak almayı düşünüyom
Ece burdamısn gcn gun net gttı oyuzden cvbmda gtmemış
:)kusura bakmadın dımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?