yok cnm önemli değil. Bebişlerden bakamıoz zate çoğu zmn
bizimde ev dandirikti ama genede çıktık hava çok güzzeldi terledim bile ben :)
burdada hava terletıyo daha cok emıyo senınkıde ölemı gunduz deılde gece ıkı gosumu ıyıce bomboş edıyo acımış emzrıyom cadıy bgn uykusu gelmısdı aksam uyutmadık babasıyla kavga edıyo dövucek gücü olsa :)
ya ben uyutmak için uğraşmıom ne zmn uykusu gelirse o zmn uyuyor mesela daha şimdi uyudu benim kız. akşamda babasının kucağında uyudu. gündüz kendi kendine uyudu. bazen uykusu oluyor dalmakta güçlük çekio ağlıo o zmn yardım ediyorumhem benim için daha iyi oluyor öğlene kdr uyuyo
bnde öğlne kadar yatıyom ammada uykucuyuz :)
ah cnm yaaaa.. erken değilmi diş için. seninki erken mi çıkarcek yoksabacaklarımı hissetiyorum hanımlar,yemekli misafirim vardı dört kişi,birde biz 3,4 saatte 5 çeşit yetiştirdim,galiba bebeişimde diş çıkarıyor hiç durmadı,çok huysuz...bende hal hayır kalmadı yani....dişimi çıkıyor nedir.bir bebek sürekli ağlarmı ya...
uyumuyo bnm kı cıldrtdı ya bgn nazara geldık ya
ah cnm yaaaa.. erken değilmi diş için. seninki erken mi çıkarcek yoksa
benimki uyuyıda noluo ben uyuyamıom. allah bilir uyumasa benim uykum olur.
aynn sımdı bnm uykum gelıyo dun 12de yadı bn tam 3de yatdım ayagımda sallıyom guluyo :)
haha aynen dün benimki öyleydi. ben sallamıomya bide ay salllıom sersemlesin dieiice gülüo oyun sanıo haha
vay anamm guluncede kızamıo ınsan hhhhh gözlerı kapndı bnm kız asla kndı kndıe uyuyamıyo gcn aglıyo drmdn uykusu var ama kaptmıyo ayagıma koydgm gıbı ytdı :)senın kz uslu olur emıım bnm kız kardes kndı kndıne uyurdu ve uslu bır kızdı :)
ay sorma bana bebekken uslu olan büyüynce yaramaz olur diolarbanada
[/QUOTE]bencede erken ama,alt diş etlerine parmağımı sürünce susuyo,bunun haricinde gün boyu ağlıyo :84:...uyumasa tuvalete bile gidemiyorum...babasında hiç durmuyo...cozuttuk vallahi...
yok ya sen bna guven bnmkares yurutecde uyurdu :)
ilaydadiş etlerı kasınıyosa yazık yawrular dertlerını anlatamıyorlar
yok ya sen bna guven bnmkares yurutecde uyurdu :)
ilaydadiş etlerı kasınıyosa yazık yawrular dertlerını anlatamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?