2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yok cnm önemli değil. Bebişlerden bakamıoz zate çoğu zmn

bnde valla 12 de uyn evı temızlıyom 3 gıbı cıkıyom snra esımle akşm gelıyoruz 11 gıbı bıbgn evdeydım hava guzel dıye cıkıyom bm kız gunes grsun gunes grnce gunesle kavga ediyo cadı :)

bizimde ev dandirikti ama genede çıktık hava çok güzzeldi terledim bile ben :)

burdada hava terletıyo daha cok emıyo senınkıde ölemı gunduz deılde gece ıkı gosumu ıyıce bomboş edıyo acımış emzrıyom cadıy bgn uykusu gelmısdı aksam uyutmadık babasıyla kavga edıyo dövucek gücü olsa :)

ya ben uyutmak için uğraşmıom ne zmn uykusu gelirse o zmn uyuyor mesela daha şimdi uyudu benim kız. akşamda babasının kucağında uyudu. gündüz kendi kendine uyudu. bazen uykusu oluyor dalmakta güçlük çekio ağlıo o zmn yardım ediyorum hem benim için daha iyi oluyor öğlene kdr uyuyo

yok bu gece uyumıcak kız bı gece erkn yasa yolda gören gece uyuyomu dıye soruyo yaw sızın drdınız gece uyumasımı sankı gelıp bakıcaklar nazar hmn degıyo bgn farklı kısılerde gördu offff

bnde öğlne kadar yatıyom ammada uykucuyuz :)

bacaklarımı hissetiyorum hanımlar,yemekli misafirim vardı dört kişi,birde biz 3,4 saatte 5 çeşit yetiştirdim,galiba bebeişimde diş çıkarıyor hiç durmadı,çok huysuz...bende hal hayır kalmadı yani....dişimi çıkıyor nedir.bir bebek sürekli ağlarmı ya...

ah cnm yaaaa.. erken değilmi diş için. seninki erken mi çıkarcek yoksa
uyumuyo bnm kı cıldrtdı ya bgn nazara geldık ya

benimki uyuyıda noluo ben uyuyamıom. allah bilir uyumasa benim uykum olur.

ah cnm yaaaa.. erken değilmi diş için. seninki erken mi çıkarcek yoksa

benimki uyuyıda noluo ben uyuyamıom. allah bilir uyumasa benim uykum olur.

aynn sımdı bnm uykum gelıyo dun 12de yadı bn tam 3de yatdım ayagımda sallıyom guluyo :)

haha aynen dün benimki öyleydi. ben sallamıomya bide ay salllıom sersemlesin die iice gülüo oyun sanıo haha

vay anamm guluncede kızamıo ınsan hhhhh gözlerı kapndı bnm kız asla kndı kndıe uyuyamıyo gcn aglıyo drmdn uykusu var ama kaptmıyo ayagıma koydgm gıbı ytdı :)senın kz uslu olur emıım bnm kız kardes kndı kndıne uyurdu ve uslu bır kızdı :)

ay sorma bana bebekken uslu olan büyüynce yaramaz olur diolar banada

bencede erken ama,alt diş etlerine parmağımı sürünce susuyo,bunun haricinde gün boyu ağlıyo :84:...uyumasa tuvalete bile gidemiyorum...babasında hiç durmuyo...cozuttuk vallahi...[/QUOTE]

bencede erken ama,alt diş etlerine parmağımı sürünce susuyo,bunun haricinde gün boyu ağlıyo :84:...uyumasa tuvalete bile gidemiyorum...babasında hiç durmuyo...cozuttuk vallahi...
[/QUOTE]
ah yavrum benim yaaa off sıra bizede gelcek elbet.
yok ya sen bna guven bnmkares yurutecde uyurdu :)
ilaydadiş etlerı kasınıyosa yazık yawrular dertlerını anlatamıyorlar

benim kardeşimde öyleydi ama şimdi cozutuk allahım yerinde duramıo deli edio beni

yok ya sen bna guven bnmkares yurutecde uyurdu :)
ilaydadiş etlerı kasınıyosa yazık yawrular dertlerını anlatamıyorlar

ne yapayım tatlım ,inan çok zor ,birde sakin dursa biz sevmek istiyoruz o hep ağlıyor...bakalım yarın doktorunu arar diş jelini sorarım belki...
birde benimki bir ay erken doğdu,onun için daha erken...salya akıyor ,ağlıyor bunlar belirtiler değilmi,masaj yapınca susuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…