2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

arkadaşlar günaydın

biri bana akıl versin lütfennnn!!!!. kızım 3ay 3 haftalık ve şimdiye kadar geceleri 2-3 saatte bir uyansada güzel uyurdu. 2 haftadır saat başı yarım saatte ağlıyo uyanmıyo ama ağlıyo ellerini yüzüne çarpıyo ellerini battaniyeyle sarıyorum sinirleniyo artık vücudum dayanamıyo sanki sinirlerim de. gündüzleri de en fazla 1 saat uyuyo var mı böle bişey yaşayan lütfennnn. uyku diye bişeyim kalmadı

uykuya mı dalamıyo geçiş dönemi falan mı

Allah ım sabır verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bizim drumuz artık destekli oturtabileceğimizi söyledi ama biren değil tabii öncesinde boyun ve sırt kasları gelişsin diye fış fış kayıkçıyla çalıştık biraz kendi kucağımız da oturttuk artık mama sandalyesinde oturtuyorum bişraz ve o kadar mutlu oluyor ki dünyaya farklı açıdan bakıyor diye heralde :)

yahu bunlar günlük menüleriniz mi sizin yoksa misafir mi geliyo amaan ben b pilav bi de bi çşit yemek yapiyom allahtan kocam laf etmiyo bana

evt canım günlük menü ayrıca kendimize.benim eşimda yemek seçmez ne olursa yer ama benyinde çeşit olsun diye böyle yapıyorum.

günaydınnnnn;

Eğer bebeğiniz güzel ve mükemmelse; hiç ağlamıyor, huysuzlanmıyorsa, zamanında uyuyor ve her zaman bir melek kadar iyi niyetliyse, siz bir anne annesiniz! (Theresa Bloomingdale)

ay kızlar yaaa resmen gece üçde ayaktasınız yani bende öyleydim sabah beşe kadar uyumuyoduk ama şimdi çok iyiz artık kızım kendi kendine bile uyumaya başladı çok nadir ayağımda sallıyom beşiğine koyuyorum yan çeviriyorum hemencecik gözlerini yumuyo sanki uyumayı zor bekliyomuş gibi. sizin bebeklerinizde gıdıklanıyo mu ay benım kızım bi gıdıklanıyo bi gülüyo ki

canım benım yaa allah kolaylık versin iki haftadır böyle diyon belki rahatsız biyeri ağrıyo bi hastaneye götür hasta olmadığından emin ol sonrda humananın iyi geceler çayını dene çok işe yarıyo ben bu çayla rahatladımakşam onikide yatıyo bidaa dokuz gibi kalkıyo gece uyanıp emiyo tabi

ben hazir yogurtdan öylesine biz yerken kasik ucu verdim.hosuna gitti.bir daha verkmi diye bakiniyor
demek bebek mamasi yerine normal sütle mayalayabiliyoruz öylemi kizlar???
O bende yapan simdi normal sütle o zaman

hiç böle değildi ne oldu anlamadım gündüzleri cin bi ama sıkıntısı olsa gündüz de ağlar.. ya sabırrr

selam kizlarrr
bizimde atesimiz devam ediyor fitil koyunca rahatliyor.
mrb canım benim oğluşta grib oldu babadan geçti ontibiyotikle 10 günde yataktan zor çıktı oğlum 3 günde resmen eridi
ateş kusma huysuzluk iştahsızlık....
bugün biraz kendinde yavrum hacettepe acile gittik dün akşam(bende şu hacettepeden kurtulamadım gitti)
kana baktılar değerleri düşmuş grib geçiriyo dedi yapacak bişey yok dedi fitili kesinlikle vermeyin dolven verin ateşi çıkarsa dedi...aşırı kusma yoksa fitil anüse çok zararlıymış canım sık sık verme istersen...a.d. şurupları dene
bede 4 aylık olmuş meyve suyu falan ver dedi ateşte sıvı kaybı çok olurmuş küçük die ilaçta vermiyolar kuzular inleye inleye iyilececek yapacak bişeyimiz yok ama sen yinede iyi bi dr.a götür için rahat eder...

canım benimkide öyle idi dün acı elma yağı ayaklarına sürdüm karnına masaj yaptım gazdan olabilir.bana öyle geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…