ben yatiyim uyumayı denicem.
Merhabalar tüm ekim anneleri,
biz dün 4 ayımızı doldurduk.. Artık bebeklerinizi destekli olarak oturtmaya başladınız mı? Yoksa 6 ayı mı beklemek gerekiyor. Bugün doktorumuza sormayı unuttum, yarın arayıp soracağım ama merak ettim.. sizde durum nasıl?
bebelerin yoğurdunun günlük olması da gerekiyor
yahu bunlar günlük menüleriniz mi sizin yoksa misafir mi geliyo amaan ben b pilav bi de bi çşit yemek yapiyom allahtan kocam laf etmiyo bana
çikolatalı ekmek yiyom bu sayette :)
arkadaşlar günaydın
biri bana akıl versin lütfennnn!!!!. kızım 3ay 3 haftalık ve şimdiye kadar geceleri 2-3 saatte bir uyansada güzel uyurdu. 2 haftadır saat başı yarım saatte ağlıyo uyanmıyo ama ağlıyo ellerini yüzüne çarpıyo ellerini battaniyeyle sarıyorum sinirleniyo artık vücudum dayanamıyo sanki sinirlerim de. gündüzleri de en fazla 1 saat uyuyo var mı böle bişey yaşayan lütfennnn. uyku diye bişeyim kalmadı
uykuya mı dalamıyo geçiş dönemi falan mı
Allah ım sabır verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam kizlarrr
bizimde atesimiz devam ediyor fitil koyunca rahatliyor.
canım benım yaa allah kolaylık versin iki haftadır böyle diyon belki rahatsız biyeri ağrıyo bi hastaneye götür hasta olmadığından emin ol sonrda humananın iyi geceler çayını dene çok işe yarıyo ben bu çayla rahatladımakşam onikide yatıyo bidaa dokuz gibi kalkıyo gece uyanıp emiyo tabi
mrb canım benim oğluşta grib oldu babadan geçti ontibiyotikle 10 günde yataktan zor çıktı oğlum 3 günde resmen eridiselam kizlarrr
bizimde atesimiz devam ediyor fitil koyunca rahatliyor.
arkadaşlar günaydın
biri bana akıl versin lütfennnn!!!!. kızım 3ay 3 haftalık ve şimdiye kadar geceleri 2-3 saatte bir uyansada güzel uyurdu. 2 haftadır saat başı yarım saatte ağlıyo uyanmıyo ama ağlıyo ellerini yüzüne çarpıyo ellerini battaniyeyle sarıyorum sinirleniyo artık vücudum dayanamıyo sanki sinirlerim de. gündüzleri de en fazla 1 saat uyuyo var mı böle bişey yaşayan lütfennnn. uyku diye bişeyim kalmadı
uykuya mı dalamıyo geçiş dönemi falan mı
Allah ım sabır verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?