mrb canım benim oğluşta grib oldu babadan geçti ontibiyotikle 10 günde yataktan zor çıktı oğlum 3 günde resmen eridi
ateş kusma huysuzluk iştahsızlık....
bugün biraz kendinde yavrum hacettepe acile gittik dün akşam(bende şu hacettepeden kurtulamadım gitti)
kana baktılar değerleri düşmuş grib geçiriyo dedi yapacak bişey yok dedi fitili kesinlikle vermeyin dolven verin ateşi çıkarsa dedi...aşırı kusma yoksa fitil anüse çok zararlıymış canım sık sık verme istersen...a.d. şurupları dene
bede 4 aylık olmuş meyve suyu falan ver dedi ateşte sıvı kaybı çok olurmuş küçük die ilaçta vermiyolar kuzular inleye inleye iyilececek yapacak bişeyimiz yok ama sen yinede iyi bi dr.a götür için rahat eder...
slm kızlarnasılsınızz
ya size bişey danışıcam oyuncak almak isitoyum kızıma geçen bi tane aldım müzikli ögretici çıngırak bim de satılıyodu aldım güzel bişey ama daha farklı şeyler almak istiyorum önerileriniz varmııııııııııııııııı ??????????????:80:
canım çok geçmiş olsun sizede inşlh.biran önce iyleşir miniğin.benim bildiğim kadarıylar dolvenide önermiyorlar 0-6 ay arası bebeklere genelde calpol veriyorlar çünkü dolven biraz daha ağır bir ateş düşürücü.
çok saol canım allahtüm çocuklarımızı hastalıklardan korusun... dolveni acilde de kendileri kullanıyodu dr. ona sordum öle başladım benimki calpolu kusuyodu bunu kusmadı bide kilosuna göre az veriyom bir çay kaşıgi...
acep senin kız tam doymuyomu benimkide öle olmuştu mama verdim sustu ondan sora başladık mecburen ama seninki artık büyüdü ek gıdaya başlayabilirsin
miniğim bugün koltuktan düştü uyuyordu uyanmış ben mutfaktaydım ablasıda sallıyım demiş battaniyesinin kenarından tutup sallamaya çalışmış oda yere yuvarlanmış ablası hızlı çekince.sesini duyar duymaz koştum odaya hemen kucağıma aldım ama nasıl ağlıyor gözünden yaşlar gelmiş.ablasına kızdım.ama çok pişman olduğum kızdı...ğıma odasında 1 saat ağladı nerdeyse. ben kötü ablayım kardeşime bakamadım diye ağlıyordu.oturdum bende ağladım nasıl böyle birşey yaptım istemeden düşürdü zaten korkmuş kuzum birde ben üstüne gittim halbuki daha 6 yaşında.(( sonra ikisinede sarıldım olabilir böyle sen istemeden yaptın dedim de rahatladı. allahtan birşey olmamış meleğime yan düşmüş halının üstüne.
selamlaaaar
elifim geçmiş olsun... abla olmak çok zordur, ablalar kendi çocukları zanneder kardeşlerini.. canım benim ya ne kadar üzülmüştür kimbilir.. miniğine bir şey olmamasına sevindim canım.. inşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir şey..
denis, sen asılsın canım?
iyiyim teşekkürler, bugün temizliğimiz var evde,oğlum uyuyo ben de burdayım işte
çoook geçmiş olsun canım allah korumuş gerçekten bende büyük kızı çok koltuga koyardım oda çok düşerdi artık oğluşu hiç koymuyom yere bi park yatak aldım ben iş yaparken sürekli onun üstünde. sende doğudaydın galiba büyük yer süngerleri var al bitane onun üstüne koy aklın onda kalmaz bide bu aydan sonra hareketleneceker artık yükseklerden aşagı inme zamanları geldi..miniğim bugün koltuktan düştü uyuyordu uyanmış ben mutfaktaydım ablasıda sallıyım demiş battaniyesinin kenarından tutup sallamaya çalışmış oda yere yuvarlanmış ablası hızlı çekince.sesini duyar duymaz koştum odaya hemen kucağıma aldım ama nasıl ağlıyor gözünden yaşlar gelmiş.ablasına kızdım.ama çok pişman olduğum kızdı...ğıma odasında 1 saat ağladı nerdeyse. ben kötü ablayım kardeşime bakamadım diye ağlıyordu.oturdum bende ağladım nasıl böyle birşey yaptım istemeden düşürdü zaten korkmuş kuzum birde ben üstüne gittim halbuki daha 6 yaşında.(( sonra ikisinede sarıldım olabilir böyle sen istemeden yaptın dedim de rahatladı. allahtan birşey olmamış meleğime yan düşmüş halının üstüne.
selamlaaaar
elifim geçmiş olsun... abla olmak çok zordur, ablalar kendi çocukları zanneder kardeşlerini.. canım benim ya ne kadar üzülmüştür kimbilir.. miniğine bir şey olmamasına sevindim canım.. inşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir şey..
h.geldin canım sağol allahtan birşey olamadı meleğime çok üzücü bir durum ya.
geçmiş olsun canım Allah korumuş meleğini..
çoook geçmiş olsun canım allah korumuş gerçekten bende büyük kızı çok koltuga koyardım oda çok düşerdi artık oğluşu hiç koymuyom yere bi park yatak aldım ben iş yaparken sürekli onun üstünde. sende doğudaydın galiba büyük yer süngerleri var al bitane onun üstüne koy aklın onda kalmaz bide bu aydan sonra hareketleneceker artık yükseklerden aşagı inme zamanları geldi..
yavrum büyük kızına üzüldüm benim kız olsa hiç üzülmezdi valla az önce mutfaktayım bi çığık geldi ...
geldim bide ne görüyüm benim kız oğlanın kafasından ısırmış ısırdığı yer kıpkırmızı niye paptın dedim hiç susmuyo dedi..
ooohhhhh, ne güzel, güle güle kirletin canım..
darısı başıma, kızlar temizlik için sihirli değnek falan satan bi site var mı bildiğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?