2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar giremiyorum birkaç gündür misafirim vardı yatıya 4 gün. evin halini bi görseniz ama hiçbirşey yapmak istemiyorum sinirlerim bozuk. dertler topiğinde paylaştım bana fikrinizi yazarmısınız. yanlış bişeyler yapıp eşimi üzmek istemiyorum

ay regl oldum yine..
şöyle doya doya ağlayasım var..
şu bi damla kan nasıl alt-üst ediyor insanı ya :85:

canım benimmm, kıyamam.. o kadar iyi anlıyorum ki seni...
bırak beklesin biraz işler, kendini dinlendir önce..
o topiği bilmiyorum, atar mısın bana linkini??

ayy cnm geçmiş olsun Allah korumuş küçük meleği. daha neşler atlatacağız kimbilir. sen refleks olarak kızmışsındır büyük kızda daha o da çocuk. ama gönlünü alman iyi olmuş sonra kendine hep kızıldığını düşünebilirdi.

biz bu ay playskool un 2 li egzersiz aletini alacağız. burdaki arkadaşlar da memnundu. bunun benzeri chicco da falan da var.

sağol canım tşkr.evt oan reflexs olarak yaptım yoksa bilinçli olarak bir kızma değildi ama aldım gönlünü oda beni anlayışla karşıladı zaten küçük olmasına rağmen.bana bağırmadanda konuşabilirsin benimle dedi.

evet canım büyüdükleri için az emiyorlar artık 5 dakikada beşiktaş yapıyo benimkide:))))) zaten ilk 5 dk da alması gereken sütün %90 alırlarmış artık merak etme....

evet canım büyüdükleri için az emiyorlar artık 5 dakikada beşiktaş yapıyo benimkide:))))) zaten ilk 5 dk da alması gereken sütün %90 alırlarmış artık merak etme....

iyi ozaman yalnız olmadığıma sevindim bu konuda stres yapmaya başlamıştım zaten menapozluyum daha adet falan olmadım

seninki neymiş böyle

aaaa bir ara evi terkediyordu akşam geç bir saatti yine bi tartışmamız olmuştu hanımla.odasına gitti sesi çıkmıyor aradan yarım saat geçti elinde bir poşet kıyafetlerini koymuş poşete babannesi gile gidecekmiş.bende e hadi git ozaman dedim yalandan inemil aşşağıdan otobüse bindirsin baban seni dedim düşündü biraz şimdi hava karanlık yarın gitsem olmazmı dedi çok fena bu çok bana diyorki anne sen beni babamdan kıskanıyormusun.bihavalar bi havalar haa bide kokoşuz benden çok süsleniyor boynunda kolye,ayağına benim tapuklu ayakkabılar kolunada çanta saçlarınıda açıyor evde öyle geziyor ben bu evin hanımıyım diyor

bunu ablamın kızıda yapmıştı 6yaşındayken toplamış eşyalarını ben ananeme gidiyorum die ne gülmüştüm yaa
bizimkilerde yapcakmı acaba

bayılırım öyle kızlara :))bebişine bişey olmadığına sevindim.ben depresyona girdim galiba kocişle acaip bozuk atıyoz yine bugünlerde.bendemi alınganlık fazla yoksa o mu hakketen odun anlayamadım.

ay çok hoş:) bakalım bizimkiler bizi ne dumurlara uğratacaklar

selam hatunlar :2::2:

selam

bu kızın yerde oynarken kızıııım dediğimde kafasını bana çevirip gülümsemesi beni hasta ediyo

evt.çok hoş oluyorlar ben koltukta oturuyorum onuda karşımdaki koltuğa koyuyorum tv.izliyorum ben. bakıyor onunla ilgilenen yok bana ordan çığlıklar atıp gülümsüyor yüksek sesle ilgileneyim onunla diye.şirinlikler yapıyor.babası işten gelince bir heycanlanıyorki eli ayağı durmuyor kalkıp yürüyecek sanki babasına doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…