- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
slm kızlar giremiyorum birkaç gündür misafirim vardı yatıya 4 gün. evin halini bi görseniz ama hiçbirşey yapmak istemiyorum sinirlerim bozuk. dertler topiğinde paylaştım bana fikrinizi yazarmısınız. yanlış bişeyler yapıp eşimi üzmek istemiyorum
miniğim bugün koltuktan düştü uyuyordu uyanmış ben mutfaktaydım ablasıda sallıyım demiş battaniyesinin kenarından tutup sallamaya çalışmış oda yere yuvarlanmış ablası hızlı çekince.sesini duyar duymaz koştum odaya hemen kucağıma aldım ama nasıl ağlıyor gözünden yaşlar gelmiş.ablasına kızdım.ama çok pişman olduğum kızdı...ğıma odasında 1 saat ağladı nerdeyse. ben kötü ablayım kardeşime bakamadım diye ağlıyordu.oturdum bende ağladım nasıl böyle birşey yaptım istemeden düşürdü zaten korkmuş kuzum birde ben üstüne gittim halbuki daha 6 yaşında.(( sonra ikisinede sarıldım olabilir böyle sen istemeden yaptın dedim de rahatladı. allahtan birşey olmamış meleğime yan düşmüş halının üstüne.
canım benimmm, kıyamam.. o kadar iyi anlıyorum ki seni...
bırak beklesin biraz işler, kendini dinlendir önce..
o topiği bilmiyorum, atar mısın bana linkini??
slm kızlarnasılsınızz
ya size bişey danışıcam oyuncak almak isitoyum kızıma geçen bi tane aldım müzikli ögretici çıngırak bim de satılıyodu aldım güzel bişey ama daha farklı şeyler almak istiyorum önerileriniz varmııııııııııııııııı ??????????????:80:
ayy cnm geçmiş olsun Allah korumuş küçük meleği. daha neşler atlatacağız kimbilir. sen refleks olarak kızmışsındır büyük kızda daha o da çocuk. ama gönlünü alman iyi olmuş sonra kendine hep kızıldığını düşünebilirdi.
yok canım doyuyor kilo alımı iyi maşallahben mama taraftarı değilim pek zatan 2 gündür meyva sularından tatırıyorum zaten 3-4 gündür böyle acaba büyüyorya emme süresinimi uzatmak istiyor bilmiyorum ki
sağol canım tşkr.evt oan reflexs olarak yaptım yoksa bilinçli olarak bir kızma değildi ama aldım gönlünü oda beni anlayışla karşıladı zaten küçük olmasına rağmen.bana bağırmadanda konuşabilirsin benimle dedi.
tatlım yaa
evet canım büyüdükleri için az emiyorlar artık 5 dakikada beşiktaş yapıyo benimkide:))))) zaten ilk 5 dk da alması gereken sütün %90 alırlarmış artık merak etme....
benim büyük kız büyümüşte küçülmüş sanki geçen banyo yaptırıyorum saçları bayağı uzun ve sık. tarayayım dedim banyoda acıttım galiba biraz bana bir bağırdı şu halime bak perişan ettin beni banyoda diyor
seninki neymiş böyle
aaaa bir ara evi terkediyordu akşam geç bir saatti yine bi tartışmamız olmuştu hanımla.odasına gitti sesi çıkmıyor aradan yarım saat geçti elinde bir poşet kıyafetlerini koymuş poşete babannesi gile gidecekmiş.bende e hadi git ozaman dedim yalandan inemil aşşağıdan otobüse bindirsin baban seni dedim düşündü biraz şimdi hava karanlık yarın gitsem olmazmı dedi çok fena bu çok bana diyorki anne sen beni babamdan kıskanıyormusun.bihavalar bi havalar haa bide kokoşuz benden çok süsleniyor boynunda kolye,ayağına benim tapuklu ayakkabılar kolunada çanta saçlarınıda açıyor evde öyle geziyor ben bu evin hanımıyım diyor
bunu ablamın kızıda yapmıştı 6yaşındayken toplamış eşyalarını ben ananeme gidiyorum die ne gülmüştüm yaa
bizimkilerde yapcakmı acaba
aaaa bir ara evi terkediyordu akşam geç bir saatti yine bi tartışmamız olmuştu hanımla.odasına gitti sesi çıkmıyor aradan yarım saat geçti elinde bir poşet kıyafetlerini koymuş poşete babannesi gile gidecekmiş.bende e hadi git ozaman dedim yalandan inemil aşşağıdan otobüse bindirsin baban seni dedim düşündü biraz şimdi hava karanlık yarın gitsem olmazmı dedi çok fena bu çok bana diyorki anne sen beni babamdan kıskanıyormusun.bihavalar bi havalar haa bide kokoşuz benden çok süsleniyor boynunda kolye,ayağına benim tapuklu ayakkabılar kolunada çanta saçlarınıda açıyor evde öyle geziyor ben bu evin hanımıyım diyor
selam hatunlar :2::2:
bu kızın yerde oynarken kızıııım dediğimde kafasını bana çevirip gülümsemesi beni hasta ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?