benimki de kıpırdanıp duruyo uyandı uyancak,çok uyudu ya yarım saatcik
he bi de almaya kalkınca eşim tutup kenara itiyo beni,sadece sabır cekiyorum
ben de emzirirken uyuyakaldı uyanmasın die baya bi tutttum kolumda sonra anakucagına yatırdım kıpırdanıp duruyo sallıyorum hafiften bi yandan pişpişliyorum,bakalım ne zaman viyaklıcak :))ben dizime yatırdım sallıyorum sabahtan beri sadece emmek için kalkıyor ama yatağa yatınca 2 dak sonra uyanıyor
selam cnm,nasılsın bebiş napiyo?herkese slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim bişi yapmalarını gectim ben,sadece bebegimi hırpalamasınlar yeter banakuru kuru severler anca zaten baska ne yapıyolarkı
yarı sünnetli ne demek?kızlar benım oglum yarı sunnetlıymıs sızde nasıl
benimkinin de testislerinin altında böyle fındık kadar kocaman bi kırmızılık var ama kızarıklık değil,kıpkırmızı bi de kasık aralarının derileri kalkmıs,öyle soyulma değil resmen kalkmıs onları gecirmeye calışıyom kasık araları azaldı ama o testislerindeki sey gecmiyo( kötü bişi midir acaba? 10 unda dr kontrolü var sorucam
yarı sünnetli ne demek?
canım görmesi gerek bence 4 gün sonra randevumuz var göstercem o zaman ,dr umuz da uzak baya arabasız gidilmez,babamız calışıyo.bi de kalca cıkığı usg olucak o gün..sizin yapıldı mı?ironic telefon açıp sorsana canım yazık canı yanıyordur
nasıl anlıyosunuz ki onu?peygamber sünnetlı demekmıs
nasıl anlıyosunuz ki onu?
bizim öyle diil heraldedoktorumuz dedi bızde anladık ama pipisi sunnetlı gibi ucu
selam cnm,nasılsın bebiş napiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?