bayılırım öyle kızlara :))bebişine bişey olmadığına sevindim.ben depresyona girdim galiba kocişle acaip bozuk atıyoz yine bugünlerde.bendemi alınganlık fazla yoksa o mu hakketen odun anlayamadım.
iyi ozaman yalnız olmadığıma sevindim bu konuda stres yapmaya başlamıştım zaten menapozluyum daha adet falan olmadım
aaaa bir ara evi terkediyordu akşam geç bir saatti yine bi tartışmamız olmuştu hanımla.odasına gitti sesi çıkmıyor aradan yarım saat geçti elinde bir poşet kıyafetlerini koymuş poşete babannesi gile gidecekmiş.bende e hadi git ozaman dedim yalandan inemil aşşağıdan otobüse bindirsin baban seni dedim düşündü biraz şimdi hava karanlık yarın gitsem olmazmı dedi çok fena bu çok bana diyorki anne sen beni babamdan kıskanıyormusun.bihavalar bi havalar haa bide kokoşuz benden çok süsleniyor boynunda kolye,ayağına benim tapuklu ayakkabılar kolunada çanta saçlarınıda açıyor evde öyle geziyor ben bu evin hanımıyım diyor
merak etme adet oluncada menopoz oluyonben 40ım çıktığımdan beridir görüyorum adet sinir katsayım artıyo..uykusuzluk dağınıklık yorgunluk koca çocuk yetmiyormuş gibi bide adet görüyom çok ters oluyom he
hehe merak etme tam şu an yaşı benim büyük kız yapmıştı öyle kıyafatlerime ortakçıydı ama ondan sonra hep ortakçı oldu he..ben zayıfım benim kzın boyuda uzun bazı badilerim oluyor hooppp bi bakmışsın üzerine geçirivermiş11 yaşında...
bu kızın yerde oynarken kızıııım dediğimde kafasını bana çevirip gülümsemesi beni hasta ediyo
canim iyilesmeden tekrar bulasiyor galiba ondan ben ve o 2 hafta oldu cekiyoz önce sadece burun akintisi idi dünle bugünde ateslenmeye basladigeçmiş olsun canım neden geçmediki halaa?
cok gecmis olsun canim.bizim burda fitil verirler atese surup vermezler.doktor evde bekletiyor bizi.3 gün ates gecmezse öyle gidiyorsun.antibiyotik gerekirse veriyor.birsey cikmazsa sadece burun damlasi ve fitile devam diyor.mrb canım benim oğluşta grib oldu babadan geçti ontibiyotikle 10 günde yataktan zor çıktı oğlum 3 günde resmen eridi
ateş kusma huysuzluk iştahsızlık....
bugün biraz kendinde yavrum hacettepe acile gittik dün akşam(bende şu hacettepeden kurtulamadım gitti)
kana baktılar değerleri düşmuş grib geçiriyo dedi yapacak bişey yok dedi fitili kesinlikle vermeyin dolven verin ateşi çıkarsa dedi...aşırı kusma yoksa fitil anüse çok zararlıymış canım sık sık verme istersen...a.d. şurupları dene
bede 4 aylık olmuş meyve suyu falan ver dedi ateşte sıvı kaybı çok olurmuş küçük die ilaçta vermiyolar kuzular inleye inleye iyilececek yapacak bişeyimiz yok ama sen yinede iyi bi dr.a götür için rahat eder...
benim kizin hic olmadi konak.yikakla da alakali degilkızlar bebişinizin konakları geçti mi benimkinin az var bi gün arayla yıkıyorum ince tarakla tarıyorum.chicco taragını kulllanıyorum acaba daha farklı tarakmı kulllansam
bu aylarda genellikle renkli ve sesli seyleri seviyorlar.aldigin oyuncaklar civil civil olsun.
merhaba kızlar..
benim kızımın bu aralar dişlikler çok dikkatini çekiyo.. daha doğrusu daha çok işine yarıyo.. ağzına sokamıyo tam anlamıyla ama hem sesleri ilgisini çekiyo hem de iki eliyle tutup bi boğuşma içine giriyo onlarla.. sonra oyun halısını seviyo.. çıngırakları ve üzerinde ki oyuncakları ile konuşuyo, elleyip çekiyo.. bi de eldiven kuklamız var her parmakta ayrı hayvan var.. onu seviyo.. ali babanın çiftliğini söyleyip parmaklarımı hareket ettiriyorum bayılıyo..
şimdi daha eğitici şeyler alma peşindeyim ama bi fikrim yok henüz..
güldürüyor o halleri beni zaten.eee kız olunca böyle oluyor galiba herşeyimize ortak olurlar biraz daha büyüsünler makyaj malzemelerine falan şimdiden bir merak var zaten.
sen daha dur çantalarına bile el koyacak..bana benimki sen bu çantayı ne zamandır kullanmıyorsun yazık olmasın bari deyip koluna takıyo:) ayaklarım 40 benim oda 37 giyiyo şimdiden az kaldı sen dur diyo onlarada el atacağım diyo ya git yenisini al diyom yok ne gerek va rseninkiler allı pullu güzeller giyerim çeşit çeşitdiyo zibidi
kızlar gülceksiniz belki ama...ya ben takıntılı biriyim..kızım babasına benziyo benim..benim göz rengim yeşille mavi karışımı bişey esmerim..kocam sarışın kahve gözlü..kızımda sarışın tip olarakta baba..bi gözleri renkli..ama onunki şu anda mavi..benimki tam mavi değil..neyse konu ya sinir oluyorumherkes baba diyince..geçengünde kaynanam senin gözlerin yeşil gibi zeynebinki mavi dedi..bende benimkide küçükken maviydi sonra oturdu beni küçükken hep maviş diye çağırırlardı dedim..ya gözler bile sana benzemiyo diyolar resmen..kime benziycek onlarda hiç renkli gözlü yokki.bizim taraftada benim..ve annesinden almış gözlerini..bende kocama dedimki bundan sonra sana benziyo bu çoçuk derlerse annesinede benziyo diyceksin dedim:) ya manyaklar ya..utanmasalar gözleride babaya benziyo dicekler....en güzel yerini benden almış kızım..
havuç suyu sıktım verdim miniğime afiyetle içti ohh yarasın kızıma
kızlar gülceksiniz belki ama...ya ben takıntılı biriyim..kızım babasına benziyo benim..benim göz rengim yeşille mavi karışımı bişey esmerim..kocam sarışın kahve gözlü..kızımda sarışın tip olarakta baba..bi gözleri renkli..ama onunki şu anda mavi..benimki tam mavi değil..neyse konu ya sinir oluyorumherkes baba diyince..geçengünde kaynanam senin gözlerin yeşil gibi zeynebinki mavi dedi..bende benimkide küçükken maviydi sonra oturdu beni küçükken hep maviş diye çağırırlardı dedim..ya gözler bile sana benzemiyo diyolar resmen..kime benziycek onlarda hiç renkli gözlü yokki.bizim taraftada benim..ve annesinden almış gözlerini..bende kocama dedimki bundan sonra sana benziyo bu çoçuk derlerse annesinede benziyo diyceksin dedim:) ya manyaklar ya..utanmasalar gözleride babaya benziyo dicekler....en güzel yerini benden almış kızım..
miktar olarak ne kadar veriyon elifim
slm kızlar evde temizlikl var giremiom. işe başlamadan heryeri elden geçiriom. 14 şubatta iş başı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?