2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bayılırım öyle kızlara :))bebişine bişey olmadığına sevindim.ben depresyona girdim galiba kocişle acaip bozuk atıyoz yine bugünlerde.bendemi alınganlık fazla yoksa o mu hakketen odun anlayamadım.

sağol canım.biz alınganız bence çünkü bebek büyütmek stresli bir dönem en ufak birşey bile bize batıyor tabi bu benim fikrim.adam beni hoş tutmak içni ne şebeklikler yapıyor bana mutlu olayım diye gözümün içine bakıyor.ama sinirlenince gözüm birşey görmüyor hemende geçiyor ama sinirim.

iyi ozaman yalnız olmadığıma sevindim bu konuda stres yapmaya başlamıştım zaten menapozluyum daha adet falan olmadım

merak etme adet oluncada menopoz oluyonben 40ım çıktığımdan beridir görüyorum adet sinir katsayım artıyo..uykusuzluk dağınıklık yorgunluk koca çocuk yetmiyormuş gibi bide adet görüyom çok ters oluyom he

hehe merak etme tam şu an yaşı benim büyük kız yapmıştı öyle kıyafatlerime ortakçıydı ama ondan sonra hep ortakçı oldu he..ben zayıfım benim kzın boyuda uzun bazı badilerim oluyor hooppp bi bakmışsın üzerine geçirivermiş 11 yaşında...

aman varsın geç olsun sağlıklı olalımda.bazen sinirli oluyorumya benim koca diyorki tersinden kalktın galiba git geri yat ama busefer düzünden kalk diyor

güldürüyor o halleri beni zaten.eee kız olunca böyle oluyor galiba herşeyimize ortak olurlar biraz daha büyüsünler makyaj malzemelerine falan şimdiden bir merak var zaten.

bu kızın yerde oynarken kızıııım dediğimde kafasını bana çevirip gülümsemesi beni hasta ediyo

evet benimkide çok yapıyo onu..babasının kucağındayken kuzum ne yapıyon diyom bi çığlık bi sevinç..babası kıskanıyo sana nasıl çıldırıyo diye..bende izin verde olsun o kadar dedim 24 saat uğraşıyorum demi yani :))

geçmiş olsun canım neden geçmediki halaa?
canim iyilesmeden tekrar bulasiyor galiba ondan ben ve o 2 hafta oldu cekiyoz önce sadece burun akintisi idi dünle bugünde ateslenmeye basladi

cok gecmis olsun canim.bizim burda fitil verirler atese surup vermezler.doktor evde bekletiyor bizi.3 gün ates gecmezse öyle gidiyorsun.antibiyotik gerekirse veriyor.birsey cikmazsa sadece burun damlasi ve fitile devam diyor.
kızlar bebişinizin konakları geçti mi benimkinin az var bi gün arayla yıkıyorum ince tarakla tarıyorum.chicco taragını kulllanıyorum acaba daha farklı tarakmı kulllansam
benim kizin hic olmadi konak.yikakla da alakali degil
canim banyodan önce zeytin yagina biraz karbonat koy sacina sür 10 dakika beklesin.sonra fircala bak nasil kabariyor konaklar.sonrada yika bebegi bak gör kurtulcaksin.zarari yok korkma

bu aylarda genellikle renkli ve sesli seyleri seviyorlar.aldigin oyuncaklar civil civil olsun.
beim kiz yastik kilifinda kirmizi desenler var oana bile bayiliyorD

güldürüyor o halleri beni zaten.eee kız olunca böyle oluyor galiba herşeyimize ortak olurlar biraz daha büyüsünler makyaj malzemelerine falan şimdiden bir merak var zaten.

sen daha dur çantalarına bile el koyacak..bana benimki sen bu çantayı ne zamandır kullanmıyorsun yazık olmasın bari deyip koluna takıyo:) ayaklarım 40 benim oda 37 giyiyo şimdiden az kaldı sen dur diyo onlarada el atacağım diyo ya git yenisini al diyom yok ne gerek va rseninkiler allı pullu güzeller giyerim çeşit çeşitdiyo zibidi

hahayyyy senin kızda komikmiş bi alem bunlar ya

kızlar gülceksiniz belki ama...ya ben takıntılı biriyim..kızım babasına benziyo benim..benim göz rengim yeşille mavi karışımı bişey esmerim..kocam sarışın kahve gözlü..kızımda sarışın tip olarakta baba..bi gözleri renkli..ama onunki şu anda mavi..benimki tam mavi değil..neyse konu ya sinir oluyorumherkes baba diyince..geçengünde kaynanam senin gözlerin yeşil gibi zeynebinki mavi dedi..bende benimkide küçükken maviydi sonra oturdu beni küçükken hep maviş diye çağırırlardı dedim..ya gözler bile sana benzemiyo diyolar resmen..kime benziycek onlarda hiç renkli gözlü yokki.bizim taraftada benim..ve annesinden almış gözlerini..bende kocama dedimki bundan sonra sana benziyo bu çoçuk derlerse annesinede benziyo diyceksin dedim:) ya manyaklar ya..utanmasalar gözleride babaya benziyo dicekler....en güzel yerini benden almış kızım..

slm kızlar evde temizlikl var giremiom. işe başlamadan heryeri elden geçiriom. 14 şubatta iş başı :S

tek degilmisim
benim büyük tipki baba mimiklerini benden almis sadece bir de yanaklardaki gamzeleri
kizima görede esmer baba esmer ben beyaz ve acik kumral saclarim.
ilk is hastanede kaynanam aradi ve kime benziyor dedi.dedim kizim kar gibi ve sari hic kas kiprik yok.sonra beyim abisi ile konusmus demis kiz sari sacli olmus.demesin mi kaynim sen kücükken sapsariydin sonra siyah oldu saclarin.benim adam bir sevicle eve geliyor hanimmmmmmm ben kücükken sariymisimmmmmmmdedim adam beni deli etme sari olmus olsan olsa olsa simdi saclarin kumral olurdu siyah olmazdi yok abisiinin dedigi kabul ediyor... sariligi ona cekmis
eeeeee dedik geldik beyazligina ki benymiler erzurumlu ben afyonluyum onlarda beyaz tenli kimse yok benden baska beyazligida kabul etmiyor biz pek mi esmeriz diyor
göz rengi suan yesil ama ela olur diye bekliyorum annem ve baba tarafim hep yesil mavi ela gözlüler onlarda renkli de yok
gören hep senin kopyan diyorlar kücüklük resmlerimde bile ayni.dedim niye kabul etmek bu kadar zor bana benziyor iste.diyor bana bu sefer benim babannem beyaz ve güzel kadinmis olsa olsa ona cekmistirrrrrr:84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…