2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bebeklerinizi yastığamı yatırıyosunuz yastıksızmı ben başlarda yastıkta yatıryodum zararlı oldunu duyunca yastık koymuyorum daha siz napıyonus merak ettim

bebeklerinizi yastığamı yatırıyosunuz yastıksızmı ben başlarda yastıkta yatıryodum zararlı oldunu duyunca yastık koymuyorum daha siz napıyonus merak ettim

ben yastıkta hiç uzun yatırmadım sdc gündüzleri salladıktan sonra yastıkta bırakıyrm gece yastıksız

canım 4 aya kadar yastıksı yatırdım ama ıkı gündür ınce varla yok arası ybebek yastıgı koydum onla yatıyor vede daha rahat eettı hıc yastıkdan ayrılmıyor.yastık olmayınca yatagın bır kösesınden bır kösesıne kadar hareket edıp duruyordu uyuyamıyordu.ama yastıkla rahat ettı.fazla yüksek olmuycak ama.

Ben de son birkaç haftadır yastıkla yatırıyorum. Bronşit olduğu zaman gece kusuyordu sürekli korkudan ince bir yastıkla yatırıyordum geceleri. Şimdi sadece gündüzleri yastıkla yatırıyorum.

Bu arada kola, cips, hamburger ile aranız nasıl. Tüketiyor musunuz hiç. Ben hamile kalmadan önce cips - kola delisiydim. Hamile kalınca bıraktım. Şimdi de iki üç ayda bir azcık kola içiyorum az da cips yiyorum. Ama bugün cipsi fazla kaçırdım. Vicdan azabı duyuyorum :/

bende gündüzleri bazen yastıkta yatırıyorum kızımı.. burnu tıkalı olan bebekler için daha iyiymiş yastıkta yatması, ama alcak bi yastık ve boynundan deil belinden itibaren yatırılmalıymış..

selam kızlar delircem bizimki uyumuyo da uyumuyo gözleri kapanıyo ama uyumamakta ısrar ediyo deliricem bi ayakta sallamadığım kaldı onuda alışır diye istemiyorum hiç böyle değildi hemen uyurdu delircem yaaa

selam kızlar delircem bizimki uyumuyo da uyumuyo gözleri kapanıyo ama uyumamakta ısrar ediyo deliricem bi ayakta sallamadığım kaldı onuda alışır diye istemiyorum hiç böyle değildi hemen uyurdu delircem yaaa

canım zorlama al kucağında gezdir oynat elbet uykusu gelcek bi derdi yoksa sızar zaten.

selam kizlar nasilsiniz gerci ne selan gürülüyor ne sorular cevaplarniyor.stess topu gibi derdimizi yazip cikiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…