bebeklerinizi yastığamı yatırıyosunuz yastıksızmı ben başlarda yastıkta yatıryodum zararlı oldunu duyunca yastık koymuyorum daha siz napıyonus merak ettim
slm kızlar nasılsınız bende birşey soracağım sizin bebekleriniz kaç saat arayla ve kaç dakika emiyor.benim kızım 2,5 saat arayla emiyor birde en fazla 5 dakika belkide daha kısa emiyor birde 2,5 saat dolmadan ağlasada mümkün değil emmiyor meme.(( bazen emmek bile istemiyor uyutuyorum uyuyunca emdiriyorum.[/QUOTEbenimkide alıştı yatarak emiyo kucağımda pek emmiyo
canım 4 aya kadar yastıksı yatırdım ama ıkı gündür ınce varla yok arası ybebek yastıgı koydum onla yatıyor vede daha rahat eettı hıc yastıkdan ayrılmıyor.yastık olmayınca yatagın bır kösesınden bır kösesıne kadar hareket edıp duruyordu uyuyamıyordu.ama yastıkla rahat ettı.fazla yüksek olmuycak ama.bebeklerinizi yastığamı yatırıyosunuz yastıksızmı ben başlarda yastıkta yatıryodum zararlı oldunu duyunca yastık koymuyorum daha siz napıyonus merak ettim
selam kızlar delircem bizimki uyumuyo da uyumuyo gözleri kapanıyo ama uyumamakta ısrar ediyo deliricem bi ayakta sallamadığım kaldı onuda alışır diye istemiyorum hiç böyle değildi hemen uyurdu delircem yaaa
canım zorlama al kucağında gezdir oynat elbet uykusu gelcek bi derdi yoksa sızar zaten.
uyudu çok şükür ya offff bende yatıyım kızlar hazır o uyuyoken malum sabah 6da kalkıcam
iyi geceler :92:
günaydın feyzaselam kizlar nasilsiniz gerci ne selan gürülüyor ne sorular cevaplarniyor.stess topu gibi derdimizi yazip cikiyoruz
iyi bari bende mutfağı toplayayım. eve çeki düzen vereyim yrn gezmeyede gidilcek puff yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?