2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar günaydın.kızımın boynunun altı pişik oldu..benim kızım kusuyo ne kadarda dikkat etsem boynunda kalıyo galiba bide bu ara dişten dolayı salyalarda akıyo...canı yanıyo heralde boynu yüzünden ne yapabilirim

canım ben banyodan sonra pişik kremi sürüyorum.banyo yaptırmayacaksan da yıkadığım mendille silip öyle krem sürüyorum.benim oğlanında boynunda ve koltuk altlarında var

benimde oğlumun oldu bepanten sürdüm 2 sa so nra kızarıklığı gitmişti

canım geçmiş olsun.. bizde de aynı problem var resmen yara gibi oluyo.. canı yanıyo kızımın.. ben burada eczaneden yapma pişik ilacı almıştım onu sürünce geçiyo..

günaydın kızlar bu aradaaa...

yahu bunlar günlük menüleriniz mi sizin yoksa misafir mi geliyo amaan ben b pilav bi de bi çşit yemek yapiyom allahtan kocam laf etmiyo bana

bazı gunluk dıyelım. dun mesela esım gelıp yaptı yemegı. genelde 2 cesıt. bazen de hıc:):):) esım her aksam arar gelırken yemek yoksa ona gore gelır. sagolsun yemek secmez ve nıye yemek yok demez hıcbır zaman.

selam hatunlar
çarşıya inicektim hava hafif serin gibi
bide çok üşeniyorum
hava almak için ne zaman çarşıya insem bedava masraf yapıp geliyom bide oyüzden kendimden korkuyorum

johnnybravo ya sen bilirsin açtığım konuyu nasıl kapatacağım şu 2011 ekim annelerini kapatacağımda..

Son düzenleme:
bak yukarda TURON9 yazan yerin altında
yararlı linkler var oraya tıklayıp forum yöneticilerini aç ordan adminatörlerde kazen var ona yazabilirsin

canım bim den aldıgım çıngıragın üstünde hayvan şekilleri var basınca hem hayvanın sesini çıkartıyo hem ismini söylüyo sonra müzik çalıyo alttada org var ordan da müzik çalıoy bide kedi nerede köpek nerede gibi sorlar sorup bulunca aferin diyen bi çıngırak kızımda sevdi onu sagol canım önerin için:)
ya eldiven kukla görmüştüm ama almamıştım seviyosa bende alayuım o zaman :)
çok geçmiş olsun canım bende koltukta tek bırakıyorum bazen alla tan ikinci çocuk yok evde:)
biz bu ay playskool un 2 li egzersiz aletini alacağız. burdaki arkadaşlar da memnundu. bunun benzeri chicco da falan da var.
ya o egzersiz aletine baktımda çocuk içinde dururmu ki ayakta olanıda var oda erken henüz
bebeklerinizi yastığamı yatırıyosunuz yastıksızmı ben başlarda yastıkta yatıryodum zararlı oldunu duyunca yastık koymuyorum daha siz napıyonus merak ettim
canım ben yastık koyuyordum ama zatürre olunca dr yastık koyma hastalıgını daha çabuk atlatır demişti ama koymayıncada fıldır fıldır dolanıyo yatagın için artık nasıl dönüyosa bundan sonra koyarak uyutucam:)
kızlarrrr bugün benim doğum günüm....

canım dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice yıllar geçir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…