- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
kızlarrrr bugün benim doğum günüm....
4 aylık aşısını olan var mı?......[/
biz olduk geçen salı günü. hiç ateş yada huzursuzluk yapmadı bizde. hatta ilk iğnede ağlamadı bile ağrı eşiği yüksek galiba oğluşumun anası gibi. ilk iğne küçük ve kısaymış zaten ama 2. iğnede ağladı biraz. artık 6. ayda bi stresli gün daha yaşayacağız.
biz olduk geçen salı günü. hiç ateş yada huzursuzluk yapmadı bizde. hatta ilk iğnede ağlamadı bile ağrı eşiği yüksek galiba oğluşumun anası gibi. ilk iğne küçük ve kısaymış zaten ama 2. iğnede ağladı biraz. artık 6. ayda bi stresli gün daha yaşayacağız.
benimkide 1.ağlamadı ikincide buruşturdu ağzını yüzünü ağlama sesi çıkarana kadar iğne bitti pijamasını giydirene kadar ağladı kucağıma aldım sustu
huzursuzluk değilde ateş yaptı bizde 38.5 ama düşürdük minoset verdim 3defa saçlarını yüzünü ıslattım soğuk suyla 37ye düştü gece 1kere uyanırdı ogece 3 defa uyandı ama emip uyudu hemen sabahta cıvıl cıvıl uyandı kuzum
düşünüyorum şimdi diş çıkarırken napcaz
bizim kız baya bi yıktı ortalığı:) 7 kilo olmuş senn kilosu ne kaadar canım
benimkide 1.ağlamadı ikincide buruşturdu ağzını yüzünü ağlama sesi çıkarana kadar iğne bitti pijamasını giydirene kadar ağladı kucağıma aldım sustu
huzursuzluk değilde ateş yaptı bizde 38.5 ama düşürdük minoset verdim 3defa saçlarını yüzünü ıslattım soğuk suyla 37ye düştü gece 1kere uyanırdı ogece 3 defa uyandı ama emip uyudu hemen sabahta cıvıl cıvıl uyandı kuzum
düşünüyorum şimdi diş çıkarırken napcaz
bizim ki şimdi bide grip 5 gündür zaten gece hiç uyumuyo bu gün daha da çıldırır artık...
kızlar benim sütüm yetmiyo bebeğime mmama da veriyorum doktor bugün baya kızdı mama veriyorum diye ama napim açlıktan bir hafta ağladı kızım.2-3 ay arası 400 gr almış ya az değilmi mama vemiyeyim de napayım
kaç kilo ki bebişin kilosu iyiyse belki ondan istememiştir mama vermeni
bizim kız baya bi yıktı ortalığı:) 7 kilo olmuş senn kilosu ne kaadar canım
3 kilo doğmuştu şimdi 6800 kilomuz boyumuz da 64 cm. sadece uyurken emiyor oğluşum benim ama doktor anne sütü yeterli böyle devam dedi.
kızlar saç boyatan varmı, ben boyatmak istiyorum ama süte geçer diye korkuyorum bi sürü kimyasal var içinde, süte geçiyomu?
happy de birthday to you happy de birthday to you
ama bu böle kuru kuru olmaz bi pasta kesek
keşke garçeğini sunabilsek ama
kaç oldun şimdi
mutlu seneler canım
doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle beraber daha nice mutlu senelere
nice yılla cnm yarında ben doğacağım:)))
nice mutlu senelere yavrunla eşinle hepbirlikte sağlıkla inşallah
canım bim den aldıgım çıngıragın üstünde hayvan şekilleri var basınca hem hayvanın sesini çıkartıyo hem ismini söylüyo sonra müzik çalıyo alttada org var ordan da müzik çalıoy bide kedi nerede köpek nerede gibi sorlar sorup bulunca aferin diyen bi çıngırak kızımda sevdi onu sagol canım önerin için:)
ya eldiven kukla görmüştüm ama almamıştım seviyosa bende alayuım o zaman :)
çok geçmiş olsun canım bende koltukta tek bırakıyorum bazen alla tan ikinci çocuk yok evde:)
ya o egzersiz aletine baktımda çocuk içinde dururmu ki ayakta olanıda var oda erken henüz
canım ben yastık koyuyordum ama zatürre olunca dr yastık koyma hastalıgını daha çabuk atlatır demişti ama koymayıncada fıldır fıldır dolanıyo yatagın için artık nasıl dönüyosa bundan sonra koyarak uyutucam:)
canım dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice yıllar geçir
ben boyattım saçımı organik boya ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?