2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

herkese mrb kızlar nasılsınız

ben gece 3 te uyudum kızım bagrınıp durdu sabahta 7 de uyandı sonra 9 da zorla uyudu halada uyuyo galiba gazı vardı ay ne zor günler geçirmişim diyom nasıl dayanmışım uykusuz gecelere

kızlar benim sütüm yetmiyo bebeğime mmama da veriyorum doktor bugün baya kızdı mama veriyorum diye ama napim açlıktan bir hafta ağladı kızım.2-3 ay arası 400 gr almış ya az değilmi mama vemiyeyim de napayım

kaç kilo ki bebişin kilosu iyiyse belki ondan istememiştir mama vermeni

kızlar saç boyatan varmı, ben boyatmak istiyorum ama süte geçer diye korkuyorum bi sürü kimyasal var içinde, süte geçiyomu?

kızlar saç boyatan varmı, ben boyatmak istiyorum ama süte geçer diye korkuyorum bi sürü kimyasal var içinde, süte geçiyomu?

bende boyatmak istiyordum doktor bekle dedi. ama bazı kuaförlerde bitkisel boyalar var onlarla boyatabilirsin. yada röfle tam deriye temas etmiyor sanıyorum bi araştır istersen

happy de birthday to you happy de birthday to you
ama bu böle kuru kuru olmaz bi pasta kesek
keşke garçeğini sunabilsek ama

kaç oldun şimdi

mutlu seneler canım

doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle beraber daha nice mutlu senelere

nice yılla cnm yarında ben doğacağım:)))

nice mutlu senelere yavrunla eşinle hepbirlikte sağlıkla inşallah

hepinize çok teşekkürler 27 oldum canım..

kızlar selam dün evi temizlettim ben yoktum kayınvalide durdu başında ama benim temizlikçi sadece temizliyor eşyaları hiç aldığı yere koymuyo annemlerde kaldım sabah 10 geldim 2 ye kadar arkasındakileri düzelttim azcıkta simetri takıntım var herşey yerli yerinde olucak bide artık evdeki biblolardan sıkıldım hepsini toplayıp atasım geliyo ama annem beni öldürür çünkü çoğunu o aldı baen evdeki herşeyden bıkıyorum ya varmı beim gibi olan:95::95::95::95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…