2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım çok sıkıldıysan biraz kaldır ortalıktan.. sonra yine koyarsın bibloları olmaz mı? bu ara hepimiz hassasız zannedersem.. benim de oluyo bazen.. eşyalar üstüme üstüme geliyoo..

var var senin gibi olan bende aynı herşeyi topladım

kızlarrrr bugün benim doğum günüm....

doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice mutlu yıllara :)

nice yılla cnm yarında ben doğacağım:)))

seninde şimdiden doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice yıllara..
ne çok kova varmış, bende 15inde doğuyorum :)

bepanten yada pişik kremi sür canım..

benimde bugün vardı temizlik.. ev hep şöyle tertemiz kalabilse keşke..

dün aşımızı olduk bizde, kızım çok huzursuz oldu uyuyamadı bi türlü sonra gece ateşi çıktı, düştü sonra sabah tekrar.. gözlerimden uyku akıyo ama uyuyamıyorum..

Son düzenleme:
canım çok sıkıldıysan biraz kaldır ortalıktan.. sonra yine koyarsın bibloları olmaz mı? bu ara hepimiz hassasız zannedersem.. benim de oluyo bazen.. eşyalar üstüme üstüme geliyoo..
evet canım bende tam öyle yapmayı düşündüm kaldıracam valla bunaldım sanki pazarteside yine iş 2 hafta ne iyi gelmişti
var var senin gibi olan bende aynı herşeyi topladım
desene yalnız değilim

canım ben temizlikçi geldiği zaman daha çok yoruluyom ama okadar işide tek yapamam bu arada geçmiş olsun sanki bu aşılar geçen sefer yapılanlara göre daha çok ateş yapıyo benim kuzudada öyle olmuştu

olmaz mı hiç. evleneli 3 yıl oldu perdelerim hariç herşeyden sıkıldım

günaydın feyza
haklısın valla ama bu sayfa bunun için zaten stresimizi atıp dertlerimizi paylaşmak için kızın nasıl oldu ateşi düştü mü?:102:
tskler canim atesimiz gece olmadi iki gün sürdü simdi öksürük ve burnumuz akiyor ates yok sükür.

canim ben her banyodan sonra koltuk alti ve boynunu pudraladim o yüzden olmadi pisik.cremler fayda etmiyor yara oldumu zor iyi oluyor.ecmis olsun.

kızlarrrr bugün benim doğum günüm....
iyiki dogdun canim nice yaslaraaaaaaaaaaaa
4 aylık aşısını olan var mı?......
sali günü olcaz hemide iki dene ama bakalim hastaligimiz gecersee yaparrrr

kızlar saç boyatan varmı, ben boyatmak istiyorum ama süte geçer diye korkuyorum bi sürü kimyasal var içinde, süte geçiyomu?
anaaaa bende röfleee ve boya ettirdim.

bende sevmem esyanin fazlasini.sattden baska odalrda sadece bir tane tablo asili olur.
öyle yapma cicek falan sevmem.bazi ardaslarim her yeri plastik ciciek ve tablalar resmler le doldurur o evden kacasim gelir.mesela annem duvari dolu tablo izin verse topluycam yokk cok esya var bana gelince evin bos dergereken sey disinda fazla esyayi sevmiyorum temizligide kolay oluyor

kızlar demir ilacına başladık başlayalı oğlum çok huzursuz sizde duurum nasıl?
demir ilacini senmi kullaniyorsun???

dün saglık ocagından verdiler ama kullanmadım henüz.. hemşire sadece kakasını boyar bi yan etkisi yok dedi ama..
kabızlık varmı canım, belki ondan husursuzdur.. demiri kes de takip et bence ondanmı kaynaklanıyo husursuzlugu..

evleneli 9 olcak 3 evim ve her defasinda yeni dösedim evi
simdi tekrar dolap koltuk degistircem ama bir iki yil daha durayim diyorum cünki 4 odali eve cikmak istiyorum.cikarken tasima sorunu olmuyor.esyalari isteyenlere cikarken birakiyorum.
yeni eve yeni esya düzülüyor

ne yapsak acaba bende 6 yıllık evliyim şimdi kirada oturuyorum ama ev alırsak şık bir oturma gurubu alıcam şimdi kanepe kulanıyorum koltuklarıda hiç kullanmadım bilseydim hiç almazdım .Demir ilacı kullanıyorum ve oğlum onu içince mutlaka kusuyo ama düzenli vermiyomhep unutuyorum ya

demir ilacini senmi kullaniyorsun???[/QUOTE]

yok cnm oğlum ferro sanol kullanıor. siz başlamadınız mı

ohhhh ne güzelmiş o öyle kız. yani ortalama 3 yıl. o zaman benim zaman gelmiş

çok iyi ya sen ne güzel sıkılmadan değiştiriyomuşsun canım ama maliyetli olur sürekli eşya al

benimde annemin evi öyle bende hiç sevmem yapma çiçek tablo sadece ahşap biblo seviyorum ondanda sıkıldım zaten

dün dışarıya çıkarken yüzüme güneş koruyucumdan süreyim dedim. güneş koruyucuyla oğlumun pişik kremi yanyanaydı ve aynnı boyutlarda ve şekil olarak aynı ambalaj. neyse sürdüm kokusu değişik geldi. baktımki yüzüme pişik kremi sürmüşüm allahtan hemen anladım yüzümü yıkadım. daha neler yaşayacağız bakalım

slm bized sağlık ocağından ferro sanol verdiler ben istemedim çünkü burda birkaç arkadaş yazmıştı kabızlık,kusma ve bebeklerinde huzursuzluk yaptığını ve tadı demir tadına benziyormuş ondan bebekler kokusundan doları içmek istemiyorlarmış ben bunları duyunca dr hausmann ferrum yazdırdım 3 gündürde veriyorum kaka renginden başka bir şikayetimiz olmadı tadıda güzel baktım tadına :)

demir tadı dedinizde aklıma geldi.. aranızda sma gold mama kullanan var mı? deli gibi demir kokuyo ve tadıyo yaa.. normal mi ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…