kızlar selam dün evi temizlettim ben yoktum kayınvalide durdu başında ama benim temizlikçi sadece temizliyor eşyaları hiç aldığı yere koymuyo annemlerde kaldım sabah 10 geldim 2 ye kadar arkasındakileri düzelttim azcıkta simetri takıntım var herşey yerli yerinde olucak bide artık evdeki biblolardan sıkıldım hepsini toplayıp atasım geliyo ama annem beni öldürür çünkü çoğunu o aldı baen evdeki herşeyden bıkıyorum ya varmı beim gibi olan:95::95::95::95:
kızlar selam dün evi temizlettim ben yoktum kayınvalide durdu başında ama benim temizlikçi sadece temizliyor eşyaları hiç aldığı yere koymuyo annemlerde kaldım sabah 10 geldim 2 ye kadar arkasındakileri düzelttim azcıkta simetri takıntım var herşey yerli yerinde olucak bide artık evdeki biblolardan sıkıldım hepsini toplayıp atasım geliyo ama annem beni öldürür çünkü çoğunu o aldı baen evdeki herşeyden bıkıyorum ya varmı beim gibi olan:95::95::95::95:
kızlarrrr bugün benim doğum günüm....
nice yılla cnm yarında ben doğacağım:)))
kızlar günaydın.kızımın boynunun altı pişik oldu..benim kızım kusuyo ne kadarda dikkat etsem boynunda kalıyo galiba bide bu ara dişten dolayı salyalarda akıyo...canı yanıyo heralde boynu yüzünden ne yapabilirim
evet canım bende tam öyle yapmayı düşündüm kaldıracam valla bunaldım sanki pazarteside yine iş 2 hafta ne iyi gelmişticanım çok sıkıldıysan biraz kaldır ortalıktan.. sonra yine koyarsın bibloları olmaz mı? bu ara hepimiz hassasız zannedersem.. benim de oluyo bazen.. eşyalar üstüme üstüme geliyoo..
desene yalnız değilimvar var senin gibi olan bende aynı herşeyi topladım
canım ben temizlikçi geldiği zaman daha çok yoruluyom ama okadar işide tek yapamam bu arada geçmiş olsun sanki bu aşılar geçen sefer yapılanlara göre daha çok ateş yapıyo benim kuzudada öyle olmuştudoğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice mutlu yıllara :)
seninde şimdiden doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice yıllara..
ne çok kova varmış, bende 15inde doğuyorum :)
bepanten yada pişik kremi sür canım..
benimde bugün vardı temizlik.. ev hep şöyle tertemiz kalabilse keşke..
dün aşımızı olduk bizde, kızım çok huzursuz oldu uyuyamadı bi türlü sonra gece ateşi çıktı, düştü sonra sabah tekrar.. gözlerimden uyku akıyo ama uyuyamıyorum..
tskler canim atesimiz gece olmadi iki gün sürdü simdi öksürük ve burnumuz akiyor ates yok sükür.günaydın feyza
haklısın valla ama bu sayfa bunun için zaten stresimizi atıp dertlerimizi paylaşmak için kızın nasıl oldu ateşi düştü mü?:102:
canim ben her banyodan sonra koltuk alti ve boynunu pudraladim o yüzden olmadi pisik.cremler fayda etmiyor yara oldumu zor iyi oluyor.ecmis olsun.canım geçmiş olsun.. bizde de aynı problem var resmen yara gibi oluyo.. canı yanıyo kızımın.. ben burada eczaneden yapma pişik ilacı almıştım onu sürünce geçiyo..
günaydın kızlar bu aradaaa...
iyiki dogdun canim nice yaslaraaaaaaaaaaaakızlarrrr bugün benim doğum günüm....
sali günü olcaz hemide iki dene ama bakalim hastaligimiz gecersee yaparrrr4 aylık aşısını olan var mı?......
anaaaa bende röfleee ve boya ettirdim.kızlar saç boyatan varmı, ben boyatmak istiyorum ama süte geçer diye korkuyorum bi sürü kimyasal var içinde, süte geçiyomu?
bende sevmem esyanin fazlasini.sattden baska odalrda sadece bir tane tablo asili olur.kızlar selam dün evi temizlettim ben yoktum kayınvalide durdu başında ama benim temizlikçi sadece temizliyor eşyaları hiç aldığı yere koymuyo annemlerde kaldım sabah 10 geldim 2 ye kadar arkasındakileri düzelttim azcıkta simetri takıntım var herşey yerli yerinde olucak bide artık evdeki biblolardan sıkıldım hepsini toplayıp atasım geliyo ama annem beni öldürür çünkü çoğunu o aldı baen evdeki herşeyden bıkıyorum ya varmı beim gibi olan:95::95::95::95:
demir ilacini senmi kullaniyorsun???kızlar demir ilacına başladık başlayalı oğlum çok huzursuz sizde duurum nasıl?
kızlar demir ilacına başladık başlayalı oğlum çok huzursuz sizde duurum nasıl?
olmaz mı hiç. evleneli 3 yıl oldu perdelerim hariç herşeyden sıkıldım
olmaz mı hiç. evleneli 3 yıl oldu perdelerim hariç herşeyden sıkıldım
kızlar demir ilacına başladık başlayalı oğlum çok huzursuz sizde duurum nasıl?
evleneli 9 olcak 3 evim ve her defasinda yeni dösedim evi
simdi tekrar dolap koltuk degistircem ama bir iki yil daha durayim diyorum cünki 4 odali eve cikmak istiyorum.cikarken tasima sorunu olmuyor.esyalari isteyenlere cikarken birakiyorum.
yeni eve yeni esya düzülüyor
çok iyi ya sen ne güzel sıkılmadan değiştiriyomuşsun canım ama maliyetli olur sürekli eşya alevleneli 9 olcak 3 evim ve her defasinda yeni dösedim evi
simdi tekrar dolap koltuk degistircem ama bir iki yil daha durayim diyorum cünki 4 odali eve cikmak istiyorum.cikarken tasima sorunu olmuyor.esyalari isteyenlere cikarken birakiyorum.
yeni eve yeni esya düzülüyor
tskler canim atesimiz gece olmadi iki gün sürdü simdi öksürük ve burnumuz akiyor ates yok sükür.
canim ben her banyodan sonra koltuk alti ve boynunu pudraladim o yüzden olmadi pisik.cremler fayda etmiyor yara oldumu zor iyi oluyor.ecmis olsun.
iyiki dogdun canim nice yaslaraaaaaaaaaaaa
sali günü olcaz hemide iki dene ama bakalim hastaligimiz gecersee yaparrrr
anaaaa bende röfleee ve boya ettirdim.
bende sevmem esyanin fazlasini.sattden baska odalrda sadece bir tane tablo asili olur.
öyle yapma cicek falan sevmem.bazi ardaslarim her yeri plastik ciciek ve tablalar resmler le doldurur o evden kacasim gelir.mesela annem duvari dolu tablo izin verse topluycam yokk cok esya var bana gelince evin bos dergereken sey disinda fazla esyayi sevmiyorum temizligide kolay oluyor
demir ilacini senmi kullaniyorsun???
yok cnm oğlum ferro sanol kullanıor. siz başlamadınız mı
canım kan ilacı verirken tahlil yaptılar mı yoksa peşinen mi verdiler.. bizim doktor tahlil yaptı ama benim kızın değerleri normaldi ilaç felan vermedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?