2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

fadimsacımm doğum günün kutlu olsun.. sevdiklerinle beraber nice senelere...

fadimsa doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere

çok teşekkürler arkadaşlar...

demir tadı dedinizde aklıma geldi.. aranızda sma gold mama kullanan var mı? deli gibi demir kokuyo ve tadıyo yaa.. normal mi ki???

özellikle gittim kokladım güzelde kokmuyo kötüde kokmuyo
tadı kötü biraz ama bize göre bebeklerin damak tadına göre yapılıyo
ve benim kız çok sevdi cukcuk öle bi içiyoki maşallah
mamalar arasında en acı olmayan bu sanırsam

evet oyle duymustum ben de.

demir tadı dedinizde aklıma geldi.. aranızda sma gold mama kullanan var mı? deli gibi demir kokuyo ve tadıyo yaa.. normal mi ki???

Ben de kullandım canım sma evet dediğin gibi pis kokuyor ben daha ziyade balık yağı gibi kokuyor diye rahatsız olmuştum..ama dediğin gibi bi demir kokusu da var..yanlış hatırlamıyorsam demir orası diğer mamalara göre biraz daha yüksek..

bende çok sevmeme rağmen bebeğe gaz yapar die hiç kola içemiyom:

kızlar demir ilacına başladık başlayalı oğlum çok huzursuz sizde duurum nasıl?

canım daha cok huzursuzlasıcak ınsalhh huysuzlaşmaz..LANET OLASI İLACI 1AYLIKKEN başladık kuzu oglum gün geçtıkce huzursuz huysuzlaştı.bu ay dr damla sayısını arttımıştı tutabillene aşkolsun

Ben kullandım baya sma tadı iğrençti midem kalkıyordu resmen sonra doktorumuz hero baby dedi ona geçtik tadıda güzel biberonu

bebeğe kim bakıyoki bakan yabancı anane yada babanneyse sıkıntı yok

ayyy kızlarrr oğlum kaç gündür huzursuz bi de kabız oldu siz bahsemişsiniz,ferro sanol...eveet şimdi anladım o sebep oluyo demekkiiii

fadimsa nice senelere cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…