fadimsacımm doğum günün kutlu olsun.. sevdiklerinle beraber nice senelere...
doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice mutlu yıllara :)
seninde şimdiden doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice yıllara..
ne çok kova varmış, bende 15inde doğuyorum :)
bepanten yada pişik kremi sür canım..
benimde bugün vardı temizlik.. ev hep şöyle tertemiz kalabilse keşke..
dün aşımızı olduk bizde, kızım çok huzursuz oldu uyuyamadı bi türlü sonra gece ateşi çıktı, düştü sonra sabah tekrar.. gözlerimden uyku akıyo ama uyuyamıyorum..
tskler canim atesimiz gece olmadi iki gün sürdü simdi öksürük ve burnumuz akiyor ates yok sükür.
canim ben her banyodan sonra koltuk alti ve boynunu pudraladim o yüzden olmadi pisik.cremler fayda etmiyor yara oldumu zor iyi oluyor.ecmis olsun.
iyiki dogdun canim nice yaslaraaaaaaaaaaaa
sali günü olcaz hemide iki dene ama bakalim hastaligimiz gecersee yaparrrr
anaaaa bende röfleee ve boya ettirdim.
bende sevmem esyanin fazlasini.sattden baska odalrda sadece bir tane tablo asili olur.
öyle yapma cicek falan sevmem.bazi ardaslarim her yeri plastik ciciek ve tablalar resmler le doldurur o evden kacasim gelir.mesela annem duvari dolu tablo izin verse topluycam yokk cok esya var bana gelince evin bos dergereken sey disinda fazla esyayi sevmiyorum temizligide kolay oluyor
demir ilacini senmi kullaniyorsun???
fadimsa doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
nice yılla cnm yarında ben doğacağım:)))
bende boyadım ama normal boya ile.zararlı olduğunu bilmiyordum.bişey olur muki?
kızlarrrr bugün benim doğum günüm....
dün dışarıya çıkarken yüzüme güneş koruyucumdan süreyim dedim. güneş koruyucuyla oğlumun pişik kremi yanyanaydı ve aynnı boyutlarda ve şekil olarak aynı ambalaj. neyse sürdüm kokusu değişik geldi. baktımki yüzüme pişik kremi sürmüşüm allahtan hemen anladım yüzümü yıkadım. daha neler yaşayacağız bakalım
demir tadı dedinizde aklıma geldi.. aranızda sma gold mama kullanan var mı? deli gibi demir kokuyo ve tadıyo yaa.. normal mi ki???
özellikle gittim kokladım güzelde kokmuyo kötüde kokmuyo
tadı kötü biraz ama bize göre bebeklerin damak tadına göre yapılıyo
ve benim kız çok sevdi cukcuk öle bi içiyoki maşallah
mamalar arasında en acı olmayan bu sanırsam
demir tadı dedinizde aklıma geldi.. aranızda sma gold mama kullanan var mı? deli gibi demir kokuyo ve tadıyo yaa.. normal mi ki???
Ben de son birkaç haftadır yastıkla yatırıyorum. Bronşit olduğu zaman gece kusuyordu sürekli korkudan ince bir yastıkla yatırıyordum geceleri. Şimdi sadece gündüzleri yastıkla yatırıyorum.
Bu arada kola, cips, hamburger ile aranız nasıl. Tüketiyor musunuz hiç. Ben hamile kalmadan önce cips - kola delisiydim. Hamile kalınca bıraktım. Şimdi de iki üç ayda bir azcık kola içiyorum az da cips yiyorum. Ama bugün cipsi fazla kaçırdım. Vicdan azabı duyuyorum :/
kızlar demir ilacına başladık başlayalı oğlum çok huzursuz sizde duurum nasıl?
nice yılla cnm yarında ben doğacağım:)))
nice senelere canım
şimdiden nice senelereee
kızlar selam ya bişiy sorcam sizce ben bu akşam iş çıkışı direk evime gitsem azıcık toparlayıversem sonra gidip oğlumu alsam nasıl olur :26::26::26::26::26::26:
bebeğe kim bakıyoki bakan yabancı anane yada babanneyse sıkıntı yok
slm kızlaarrrben de kaç gündür slm veriyom gerisini getiremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?