- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
demir ilacı huzursuzlukmu yapıyomuş
bizede verdi 2kere kullandım daha zaten huysuz
slm cnm. nasıl ev hanımı olmak. çalışırken evde kalmak çok acı ama herşey bebişlerimizz için. en büyük sermayemiz onlar
kızlar ya bebişleriniz kendisi uyuyo mu benim ki uyumuyo nasıl öğretcez bunu yaaa.okuduğum kitaplarda diyo ki artık en az 8-9 saaat deliksiz uyuyabilirmiş bebişlerrimiz gece uyanmalar da açlıktan değil uyanıp uykuya dalamamaktan oluyomuş.nasıl öğretcez bilmem:26:
Kızlar konularla alakasız olacak ama eşinize hediye alacakmısınız? ve ne almayı düşünüyorsunuz ben bi türlü karar veremedim :84:
kızlar ya bebişleriniz kendisi uyuyo mu benim ki uyumuyo nasıl öğretcez bunu yaaa.okuduğum kitaplarda diyo ki artık en az 8-9 saaat deliksiz uyuyabilirmiş bebişlerrimiz gece uyanmalar da açlıktan değil uyanıp uykuya dalamamaktan oluyomuş.nasıl öğretcez bilmem:26:
ben kaç gündür onu düşünüyorum
almayı en çok sevdiği şey bol bol gömlek ve kravat
değişiklli olsun biseferde benmi alayım
bu seferki böle basit olsun doğumgünü ne ne kaldı ozamana şimdiden birkim yapmam lazım beğendiği saat 350 tl
Ya benimkinin doğum günü haftaya o yüzden karar veremedim.1 ay sonra evlilik yıldönümümüz onda gömlek düşünüyorum.2 sene önce 450 liraya saat almıştım hala gözü saatlerde almayı hiç aklından geçirme kolundakini ömür boyu kullacaksın diyorum
cnm yarama tuz bastın
benim oğlan kendi kendine uyurdu son 1 haftaya kadar koyardım emzik verip uyurdu bilirdi yatagına koyunca uyucagına1 haftadır huysuzmu huysuz karakteri değişti cocugun her yönde uykusunuda etkiledi..cocuk artık patlasa uyumuyor kuduruyor ılla kucagımı ıstıyor benı görmeden asla uyumuyor oysa karanlık odaya atardım bugun ılk defa ayagıma salladım cok koydu bana 4 aydır kendı kendıne uyusun dıye ugrasırken
öğrenirsen banada öğret
bugün bikadın konu açmış
bebeğim çok uyuyor günde sadece 3.4 saat uyanık napmam lazım die
böleleride var işte herkesin derdi başka
ama korkusu gelişimiymiş
sanki uyumayanlar 4aylıkken konuşmaya yürümeye başlıyo
ben kaç gündür onu düşünüyorum
almayı en çok sevdiği şey bol bol gömlek ve kravat
değişiklli olsun biseferde benmi alayım
bu seferki böle basit olsun doğumgünü ne ne kaldı ozamana şimdiden birkim yapmam lazım beğendiği saat 350 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?