2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Kızlar konularla alakasız olacak ama eşinize hediye alacakmısınız? ve ne almayı düşünüyorsunuz ben bi türlü karar veremedim :84:

kızlar ya bebişleriniz kendisi uyuyo mu benim ki uyumuyo nasıl öğretcez bunu yaaa.okuduğum kitaplarda diyo ki artık en az 8-9 saaat deliksiz uyuyabilirmiş bebişlerrimiz gece uyanmalar da açlıktan değil uyanıp uykuya dalamamaktan oluyomuş.nasıl öğretcez bilmem:26:

cnm yarama tuz bastın

benim oğlan kendi kendine uyurdu son 1 haftaya kadar koyardım emzik verip uyurdu bilirdi yatagına koyunca uyucagına 1 haftadır huysuzmu huysuz karakteri değişti cocugun her yönde uykusunuda etkiledi..cocuk artık patlasa uyumuyor kuduruyor ılla kucagımı ıstıyor benı görmeden asla uyumuyor oysa karanlık odaya atardımbugun ılk defa ayagıma salladım cok koydu bana 4 aydır kendı kendıne uyusun dıye ugrasırken

Kızlar konularla alakasız olacak ama eşinize hediye alacakmısınız? ve ne almayı düşünüyorsunuz ben bi türlü karar veremedim :84:

ben kaç gündür onu düşünüyorum
almayı en çok sevdiği şey bol bol gömlek ve kravat
değişiklli olsun biseferde benmi alayım
bu seferki böle basit olsun doğumgünü ne ne kaldı ozamana şimdiden birkim yapmam lazım beğendiği saat 350 tl

öğrenirsen banada öğret
bugün bikadın konu açmış
bebeğim çok uyuyor günde sadece 3.4 saat uyanık napmam lazım die
böleleride var işte herkesin derdi başka
ama korkusu gelişimiymiş
sanki uyumayanlar 4aylıkken konuşmaya yürümeye başlıyo

Ya benimkinin doğum günü haftaya o yüzden karar veremedim.1 ay sonra evlilik yıldönümümüz onda gömlek düşünüyorum.2 sene önce 450 liraya saat almıştım hala gözü saatlerde almayı hiç aklından geçirme kolundakini ömür boyu kullacaksın diyorum

hepsi bi arada çıkaracak bişe olsun :)
benimkide saat delisi
nerde saatçi görse hemen ziyaret bende nefret ederim saat takmaktan
ince kravat ve gömlek en iyisi ama vucut tosun gibi ince kravat yakışırmı acep

offf :S yoksa sen de mi ferro sanol verenlerdensin sebebi bu olabilir mi?benimkinde de aynı sorun var çünki,kendisi uyumadı hiç ama uyku sorunu da yoktu..

:)buyur burdan yak.ama nebi yatır kaldır yöntemi varmış ama o da zor çok sabır lazım ve bebeği ağlatıyosun bilemiyorum

napıyonuz kızlar benım kızuyuyoo cok yoruldu ıstanbul forma gıttık ama bebekle gezınmıyo beee ya acıkıyo ya altı ıslanıyo enı daha stres basıyo ozaman

dün akşam kocamla kavga ettim..motora bağladım sürekli hakeretler ettim..ruhumu daraltıyo artık..evde sıkıldıkça ona sarıyorum..anacım oda tam nemrut..pis akrep burcu...bildiğin duvar ben o kadar konuşuyom bişey sölemiyı bu sefer ben iyice kuduruyorum..en sonunda gittim yatak odasına attım koridora pikeyle yastık kapıyıda kitledim yattım...bugün hiç konuşmadık...şimdi benden özür dile diyo..bazen ben manyakmıyım diyorum..dengesizlik var bendede ..sıkıldıkça ona sataşıyorum..ben renkliyim biraz oda renksiz.:) beni çok tahrik ediyo..azdırıyo zorla beni

en çok sevdiği şey tabi gömlek kravat olur başka giyimleri yok ki bizimkilerin:))) o yüzden hediye sıkıntısı çekmiyoz ne güzel mest oluyo bi gömlek kravata:))
ama bu sefer inci ayakkabıda bi ayakkabı beğendi ama durumumuz müsait değil şimdi deyip almadı..bende internetten ulaştım mağazayla görüştüm numarası yokmuş 45 olunca ayak neyse istanbuldam getirttiler yarın kargoya verilecek

selamm kızlar nasılsınızzzz

ben bişe sorcam benim kıza sadece anne sütü verdim bu zamana kadar kilosu çok çok iii maaşallah diyim evdede bitane pre aptamil milupa mama vardı dün kızım pikniğe gitti bende bi biberon yapıp verdim anneme 3 saat piknikte kaldılar ama doğrumu yaptım bilemedim zaten kızım yememiş mamayı hep uyumuş bu mamayıda açınca bir ayda vermek gerekio arada versem bişe olurmu acaba çok çaresiz kaldım hee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…