hepsi bi arada çıkaracak bişe olsun :)
benimkide saat delisi
nerde saatçi görse hemen ziyaret bende nefret ederim saat takmaktan
ince kravat ve gömlek en iyisi ama vucut tosun gibi ince kravat yakışırmı acep
kızlar selam dün evi temizlettim ben yoktum kayınvalide durdu başında ama benim temizlikçi sadece temizliyor eşyaları hiç aldığı yere koymuyo annemlerde kaldım sabah 10 geldim 2 ye kadar arkasındakileri düzelttim azcıkta simetri takıntım var herşey yerli yerinde olucak bide artık evdeki biblolardan sıkıldım hepsini toplayıp atasım geliyo ama annem beni öldürür çünkü çoğunu o aldı baen evdeki herşeyden bıkıyorum ya varmı beim gibi olan:95::95::95::95:
ayy yazdığın herşey aynı benben de koyduğum şeyler yerinden oynayınca sehpanın örtüsü biraz farklı olunca sinir oluyorum benim de kayınvalide duruyo o da sıkıntılı bi tip iş bitsin diye kadına yrdım ediyo uydur kaydır yapıyolar sonra ben daha çok yoruluyorum ama allahtan benim evimde çok biblo yok amaan bi de onlar olsa kafayı yerdim
kimse selamımı almıycikmi
slm canımmm kımseler yok yıne
demir tadı dedinizde aklıma geldi.. aranızda sma gold mama kullanan var mı? deli gibi demir kokuyo ve tadıyo yaa.. normal mi ki???
4 aylık aşısını olan var mı?......
Kızlar konularla alakasız olacak ama eşinize hediye alacakmısınız? ve ne almayı düşünüyorsunuz ben bi türlü karar veremedim :84:
merhaba güzel anneler
eşimin doğum günü yaklaşıyor ben de hala ne alacağıma karar veremedim. zaten geçen sene hamileydim diye ne doğumgünlerinde ve nede evlilik yıldönümümüzde pek bişey yapamadık
şimdi işten de ayrıldı maddi olarak çok değerli olmayan bişey olması lazım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?