2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hepsi bi arada çıkaracak bişe olsun :)
benimkide saat delisi
nerde saatçi görse hemen ziyaret bende nefret ederim saat takmaktan
ince kravat ve gömlek en iyisi ama vucut tosun gibi ince kravat yakışırmı acep

yakışır yakışır ona göre yakalı gömlek aldın mı mis gibi olur...saat bizimde derdimiz.demek bunların huyu bu kız birbirleriden görüp yarış yapıyorlar heral..bizde de koleksiyon var saatte..

ayy yazdığın herşey aynı ben ben de koyduğum şeyler yerinden oynayınca sehpanın örtüsü biraz farklı olunca sinir oluyorum benim de kayınvalide duruyo o da sıkıntılı bi tip iş bitsin diye kadına yrdım ediyo uydur kaydır yapıyolar sonra ben daha çok yoruluyorum ama allahtan benim evimde çok biblo yok amaan bi de onlar olsa kafayı yerdim

benim kayınvalide karışmaz o sadece başında bekliyo ama benim kadın aldığını yerine koymuyo ya bende az önce bütün bibloları toplayıp dolaba koydum sıkıldım ayol

bugun cam rende aldım bırde chıcconu kasıgını bıde emzık aldım nuk benım oglan pek sevdı epey ıse yarıyacak gıbı emzık ya

demir tadı dedinizde aklıma geldi.. aranızda sma gold mama kullanan var mı? deli gibi demir kokuyo ve tadıyo yaa.. normal mi ki???

slm benimkide sma mama kullanıyor.20 günlükken başladık.tadı iğreç geliyor ama anne sütüne en yakın mama sma imiş.herroy baby kullanayım dedim benimkine yaramadı.huzursuzluk gaz hemen geri döndüm smaya. eczanelerde hep piyasada yok demelerinden bıkmıştım.şimdi fazla alıp stok yapıyorum.

demir ilacından mı benimki huzursuz acaba offffff bende düzenli kullanamıyorum.sağlık ocağındakiler illa 1 yaşına kadar kullan diye ısrarcılar..

Kızlar konularla alakasız olacak ama eşinize hediye alacakmısınız? ve ne almayı düşünüyorsunuz ben bi türlü karar veremedim :84:

o bana alsın siparişimi verdim ben. bu sene o suçlu. zaten doğumda da bişey almadı. yok ona hediye falan bu sene

merhaba güzel anneler

eşimin doğum günü yaklaşıyor ben de hala ne alacağıma karar veremedim. zaten geçen sene hamileydim diye ne doğumgünlerinde ve nede evlilik yıldönümümüzde pek bişey yapamadık
şimdi işten de ayrıldı maddi olarak çok değerli olmayan bişey olması lazım:))

kullanabilirse şık bi kol düğmesi alabilirsin. ben geçen sene öyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…