2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hayırlı cumalar herkese..ALLAHIM bu mübarek ggünde dualarımızı kabul etsin.bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah..

hayırlı cumalar kızlar
bizde bugün 4 ay aşımızı olduk geldik uyudu kızım bende sizlere bakayım dedim kilosunu ölçtüler 6.300 den 6.180 e düşmüş bi haftadır ishaldi hasta olunca antibiotik vermişlerdi ishal olmuştu onun içinde ilaç verdi umarım ishali geçer çünkü geceleri de uyumuyodu agrısından

kuzum çabucak iyileşir inşallah..

ayy canım gecmıs olsun ya. inş duzelır. hasta olunca kılo bıle vermıs kıyamam yaaaa.

gunaydınnn kızlar bu arada anca gırdım:)

hoşgeldiniz kızlar .. platin ,balum sagolun valla dikkat edin bebişlerinize hemen soluveriyolar yaa benim kız bronşlit oldu anca toplarlandı ama ishal bu kez eritti kuzumu çok fazla kimseyle temas ettirmeyin benim dügünde oldu hasta

kuzum öyle valla, çok dikkat etmek lazım..
tez zamanda atlatır inşallah canım benim..

kızlar oğluşumun pijamaları hep demir ilacının lekesinden oldu çıkmıyor da. siz nasıl çıkarıyorsunuz lekeleri

gökçe çok geçmiş olsun canım Rabbim bebişlerimizi korusun inş...

balum naber tatlım
ben 1 haftadır yoktum giremedim ne var ne yok

hoşgeldiniz kızlar

ya eşime nasıl bi süpriz yapsam ki acaba az önce yazmıştım eşimin doğumgünü yaklaşıyor.

Son düzenleme:

düşünüyorum düşünüyorum karar veremiyorum

amin paltincim çabuk atlatır kızım inş şimdi uyandı ilaçlarını verdim inş şifa olur
tubacım sagol canım hoşgeldin
ecrincim hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…