kullanabilirse şık bi kol düğmesi alabilirsin. ben geçen sene öyle yapmıştım
hayırlı cumalar kızlar
bizde bugün 4 ay aşımızı olduk geldik uyudu kızım bende sizlere bakayım dedim kilosunu ölçtüler 6.300 den 6.180 e düşmüşbi haftadır ishaldi hasta olunca antibiotik vermişlerdi ishal olmuştu onun içinde ilaç verdi umarım ishali geçer çünkü geceleri de uyumuyodu agrısından
hayırlı cumalar kızlar
bizde bugün 4 ay aşımızı olduk geldik uyudu kızım bende sizlere bakayım dedim kilosunu ölçtüler 6.300 den 6.180 e düşmüşbi haftadır ishaldi hasta olunca antibiotik vermişlerdi ishal olmuştu onun içinde ilaç verdi umarım ishali geçer çünkü geceleri de uyumuyodu agrısından
ayy canım gecmıs olsun ya. inş duzelır. hasta olunca kılo bıle vermıs kıyamam yaaaa.
gunaydınnn kızlar bu arada anca gırdım:)
hoşgeldiniz kızlar .. platin ,balum sagolun valla dikkat edin bebişlerinize hemen soluveriyolar yaa benim kız bronşlit oldu anca toplarlandı ama ishal bu kez eritti kuzumu çok fazla kimseyle temas ettirmeyinbenim dügünde oldu hasta
günaydın herkese
gökçe çok geçmiş olsun canım Rabbim bebişlerimizi korusun inş...
balum naber tatlım
ben 1 haftadır yoktum giremedim ne var ne yok
ıyı canım ya nolsun aynı ugrasıyoruz. kaan bey kucaklarda:):) sen nasılsın?
merhaba güzel anneler
eşimin doğum günü yaklaşıyor ben de hala ne alacağıma karar veremedim. zaten geçen sene hamileydim diye ne doğumgünlerinde ve nede evlilik yıldönümümüzde pek bişey yapamadık
şimdi işten de ayrıldı maddi olarak çok değerli olmayan bişey olması lazım:))
bize günaydın size tünaydın haha hayırlı cumalar herkese.
hoşgeldiniz kızlar
ya eşime nasıl bi süpriz yapsam ki acabaaz önce yazmıştım eşimin doğumgünü yaklaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?