tubacım bende eşimin dogum günü geçti bişey alamadım malesef bebekten dolayı dışarıda çıkamamıştım eger pahalı olmasın diyosan bikaç resim götür fotografçıya onları düzenlesin size albüm yada takvim yapsın ver eşine yada pc den sizin resimleri cd ye aktar bide sarkı eklet ..bana bir masal anlat baba.. die bi şarkı vardı onu en degerli hediye eşin için sizsiniz bence :) ömür boyu saklamış olur :)
hayırlı cumalarrrr
bılmem kı ben anca pasta yapmıstım. evden cıkamadıgım ıcın:)
tubacım bende eşimin dogum günü geçti bişey alamadım malesef bebekten dolayı dışarıda çıkamamıştım eger pahalı olmasın diyosan bikaç resim götür fotografçıya onları düzenlesin size albüm yada takvim yapsın ver eşine yada pc den sizin resimleri cd ye aktar bide sarkı eklet ..bana bir masal anlat baba.. die bi şarkı vardı onu en degerli hediye eşin için sizsiniz bence :) ömür boyu saklamış olur :)
en sevdiği pastayı her doğum güününde yıldönümümzde ve hatta kendi doğumgünümde ble yaparım zaten:))) kuaföre giderdim ve güzelce giyiinri hediyesini verirdim evde kutlama yanlısıydık hep. ama bu defa farklı bişeyler yapmak isitiyorum. ama karar veremiyorum.
canım evet bu resim olayını bende düşündüm hatta bebeğimizle olan güzel bi resmi çerçeveye koyup vermeyide düşünüyorum ama bebeğimiizn resimleri hep tek:))) bu sabah çaktırmadan dedim ki eve geldiğinde bebişle resim çekelim ya hepimizin bir arada olduğu resim yok falan dedim tamam dedi:) çekelimde yaptırayım ama ayrıca daha farklı bişey yapmak istiyorum. resimleri her zaman çıkartıyoruz zaten
sakla valla çok işe yarıyo :)guzel fıkır sagol aklımın bı kosesınde dursun:))
hım sen bilirsin canım takvim felan yapıyolar yada puzzle yapıyolar resimden yada hangi takımı tutuyosa forma al erkekler sever öyle şeyleri :)en sevdiği pastayı her doğum güününde yıldönümümzde ve hatta kendi doğumgünümde ble yaparım zaten:))) kuaföre giderdim ve güzelce giyiinri hediyesini verirdim evde kutlama yanlısıydık hep. ama bu defa farklı bişeyler yapmak isitiyorum. ama karar veremiyorum.
canım evet bu resim olayını bende düşündüm hatta bebeğimizle olan güzel bi resmi çerçeveye koyup vermeyide düşünüyorum ama bebeğimiizn resimleri hep tek:))) bu sabah çaktırmadan dedim ki eve geldiğinde bebişle resim çekelim ya hepimizin bir arada olduğu resim yok falan dedim tamam dedi:) çekelimde yaptırayım ama ayrıca daha farklı bişey yapmak istiyorum. resimleri her zaman çıkartıyoruz zaten
yeni dank etti kafamaevet ya bu şarkı süper uyar sağol canım benim
arkasından da candan erçetin melek şarkısı:))))
bugün benim doğum günüm ve eşim nöbetçiiiiiiiiiiiiii
bugün benim doğum günüm ve eşim nöbetçiiiiiiiiiiiiii
face den kutlamıstım burdan da kutlıyım:) dogum gunun kutlu olsun canım nıce senelere. esın hıc gelemıycek mı eve?
sağol cnm yarın sabah 8de gelecek. alternatif doğumgünü kutlayacakmışız öyle diyor
kızlar ya bebişler sağa sola dönebiliyolar mı??
huhu kimse varmı bugun 4. ayımızın son gunu:) 16sındada aşı var
kızlar ya bebişler sağa sola dönebiliyolar mı??
kız balum, sen de amma çıtırmışsın.. ben yaşın daha büyük sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?