2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tubacım bende eşimin dogum günü geçti bişey alamadım malesef bebekten dolayı dışarıda çıkamamıştım eger pahalı olmasın diyosan bikaç resim götür fotografçıya onları düzenlesin size albüm yada takvim yapsın ver eşine yada pc den sizin resimleri cd ye aktar bide sarkı eklet ..bana bir masal anlat baba.. die bi şarkı vardı onu en degerli hediye eşin için sizsiniz bence :) ömür boyu saklamış olur :)

guzel fıkır sagol aklımın bı kosesınde dursun:))

hayırlı cumalarrrr

bılmem kı ben anca pasta yapmıstım. evden cıkamadıgım ıcın:)

en sevdiği pastayı her doğum güününde yıldönümümzde ve hatta kendi doğumgünümde ble yaparım zaten:))) kuaföre giderdim ve güzelce giyiinri hediyesini verirdim evde kutlama yanlısıydık hep. ama bu defa farklı bişeyler yapmak isitiyorum. ama karar veremiyorum.

canım evet bu resim olayını bende düşündüm hatta bebeğimizle olan güzel bi resmi çerçeveye koyup vermeyide düşünüyorum ama bebeğimiizn resimleri hep tek:))) bu sabah çaktırmadan dedim ki eve geldiğinde bebişle resim çekelim ya hepimizin bir arada olduğu resim yok falan dedim tamam dedi:) çekelimde yaptırayım ama ayrıca daha farklı bişey yapmak istiyorum. resimleri her zaman çıkartıyoruz zaten

yeni dank etti kafama evet ya bu şarkı süper uyar sağol canım benim
arkasından da candan erçetin melek şarkısı:))))

Son düzenleme:

ben de aynen gecen sene pasta almıstım gıyınıp suslenmıstım hedıye almıstım daaaa bu sene anca evde pasta yapabıldım. kaan 2 aylıktı o zaman cıkamazdım dısarı. seneye dogum gununde planlar yapıcam ben de

ay kızlar kahvaltı bile yapmadım daha :S açım aç cuma dağılsada eşimle bişeyler yesem. evimde o biçim.

guzel fıkır sagol aklımın bı kosesınde dursun:))
sakla valla çok işe yarıyo :)
hım sen bilirsin canım takvim felan yapıyolar yada puzzle yapıyolar resimden yada hangi takımı tutuyosa forma al erkekler sever öyle şeyleri :)

yeni dank etti kafama evet ya bu şarkı süper uyar sağol canım benim
arkasından da candan erçetin melek şarkısı:))))

yapınca yaz buraya bakalım inş begenir:)

başım cok agrıyor ya 2 gundur sabah 6 dan sonra uyutamıyorum kaanı. aksam da 11-12 de uyuyor. gece de 2-3 defa kalkıyo ondan sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…