hg canım selammmmslm kızlarrrrr
onlar normalmiş sanırım yenidoğanlarda...zamanla geciyolar..isilik diil di mi?ıyıyım sagol canım sımdı uyuyor annemdeyım bende benımkınınde yuzunde sıvılce gıbı kızarıklıklar var neden kı
canım görmesi gerek bence 4 gün sonra randevumuz var göstercem o zaman ,dr umuz da uzak baya arabasız gidilmez,babamız calışıyo.bi de kalca cıkığı usg olucak o gün..sizin yapıldı mı?
nasıl anlıyolar cnmevet bakıldı canım bildiğin ultrasonla bakılıyor ama doktorlar zaten anlıyor olup olmadığını
ıyıyım sagol canım sımdı uyuyor annemdeyım bende benımkınınde yuzunde sıvılce gıbı kızarıklıklar var neden kı
sezeryanlı arkadaslar vücut temizliği olayını nasıl hallettiniz?ben bikini bölgesinden tırsıyorum ya(
büyüklerin sevme işini biz ilk cocukta noktayı koymustuk kızlar eşimle ben her 2 anneyede söyledik bize karışmayın diye ilk bebişimi 19 2.ci bebişi 31 yasında sezeryanla doğum yaptım kimseyi istemedim yanımda eşimle yaptık herseyi kızlar banyo bakım işleri herseyi kimseyi karıştırmadık kıslar ben cok rahat bi lohusalık geçirdim sükürler olsun misafir gelse bile eşim kimseye vermedi bebeği
canım senin gibi ben de herseyimi kendim yaptım ve yapıyorum ama mıncıklamaya gelince herkes meraklı..eşim de odun bu konuda sanki ailesi bebek mıncırsın die dogurmusum gibi davranıyo...çok sinir oluyorum ya benimkiler öyle yapmıyo ama benim eşimin hoşuna gidiyo öyle kucaktan kucaga gezince öpülünce mıncıklanınca,agzı kulaklarına varıyo sanki bi marifetmiş gibibüyüklerin sevme işini biz ilk cocukta noktayı koymustuk kızlar eşimle ben her 2 anneyede söyledik bize karışmayın diye ilk bebişimi 19 2.ci bebişi 31 yasında sezeryanla doğum yaptım kimseyi istemedim yanımda eşimle yaptık herseyi kızlar banyo bakım işleri herseyi kimseyi karıştırmadık kıslar ben cok rahat bi lohusalık geçirdim sükürler olsun misafir gelse bile eşim kimseye vermedi bebeği
sezeryanlı arkadaslar vücut temizliği olayını nasıl hallettiniz?ben bikini bölgesinden tırsıyorum ya(
bızımde bayramdan sonra bakılıcak bıde bobreklerıne bakılcakmıs
zararlı diil mi cnm,emziriyoz ya?ben tüy dökücüyle yaptım
ben makina kullanıyorum ama korkuyorum..hem vakit de yok nasıl yetiştircem bilmiyorum bebiş sık sık uyanıyobenim yarın 40 cıkıyo artık temizlik zamanı, bilmiyorum karasızım ama agda yaparım fırsat bulursam dikiş yerimde tüy yok
canım senin gibi ben de herseyimi kendim yaptım ve yapıyorum ama mıncıklamaya gelince herkes meraklı..eşim de odun bu konuda sanki ailesi bebek mıncırsın die dogurmusum gibi davranıyo...çok sinir oluyorum ya benimkiler öyle yapmıyo ama benim eşimin hoşuna gidiyo öyle kucaktan kucaga gezince öpülünce mıncıklanınca,agzı kulaklarına varıyo sanki bi marifetmiş gibi
beni de kırkım cıkınca cagırdı 10 unda benim de kontrolüm var ama napcam bilmem,alttan bakar mı ki?bende doktor 2 ay sonra gel bakayım demişti gidemicem sırf bu yüzden
nasıl anlıyolar cnm
niye bakılacak ki cnm
zararlı diil mi cnm,emziriyoz ya?
ben makina kullanıyorum ama korkuyorum..hem vakit de yok nasıl yetiştircem bilmiyorum bebiş sık sık uyanıyo(
beni de kırkım cıkınca cagırdı 10 unda benim de kontrolüm var ama napcam bilmem,alttan bakar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?