2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ayyy ne guzel maşallah. benımkı ne ayaklarını tutuyor ne de donuyor. bazı yerlerde ayaklarını agzına goturur fılan yazıyo hatta:)

annem aradı erkek kardesımın burnundan ıkı gundur kan gelıyormus nıye acaba ya. doktora gıdıyolar sımdı.

başım cok agrıyor ya 2 gundur sabah 6 dan sonra uyutamıyorum kaanı. aksam da 11-12 de uyuyor. gece de 2-3 defa kalkıyo ondan sanırım.

geçmiş olsun canım aynı sorun bendede var iki gündür karın agrısından galiba gece 3 e kadar uyumuyo sabah 7 de uyanıyo sonra öglen 11 gibi uyuyo akşamda ahım şahım uyumuyo haliyle bende uykusuz kalıyom

4.ay aşısını olanlar bacakta mora yakın kızarıklık varmı içi sert
daha büyüktü biraz inmiş ve kızarıklığı ufalmış ama mora dönmüş sanki
ama içi taş gibi

geçmiş olsun canım aynı sorun bendede var iki gündür karın agrısından galiba gece 3 e kadar uyumuyo sabah 7 de uyanıyo sonra öglen 11 gibi uyuyo akşamda ahım şahım uyumuyo haliyle bende uykusuz kalıyom

aynen ya uykusuzluktan oluyor. gunduz de en cok uyudugu yarım saat yatamıyom o aradan da.

hoşgeldin jonyy :)
balum kardeşinede allah şifa versin inş mühimm bişey degildir tansiyon kaynaklı olabilir

amin inş canım. bakalım ne dıcek doktor. kucukken vardı boyle bır sorunu. doktor bı daha olmamalı demıstı en son. ama cok kucuktu o zaman bakalım inş onemlı bısey degıldır.

bugün benim doğum günüm ve eşim nöbetçiiiiiiiiiiiiii

doğum gnün kutlu olsun canım.. Allah teala hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş..

tamam canım martın ilk haftası Rabbim nasip ederse inş yapacağım

geçmiş olsun balum

4.ay aşısını olanlar bacakta mora yakın kızarıklık varmı içi sert
daha büyüktü biraz inmiş ve kızarıklığı ufalmış ama mora dönmüş sanki
ama içi taş gibi
biz daha bugün olduk aşıyı inş kızarmaz yada ateşi çıkmaz

anladım canım inş büyük bi sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…