evet cnm bikaç gündür hafiften başladık. özellikle pijamasını çıkarınca bacaklarını yukarıya kaldırıp eliyle tutyor bazen ağzına götürüyor ayaklarını bazen de hoooop yana dönüyor
buyuk mu gosterıyom nıckımden:):):) nerden gordun face den mı? gecen dogum gunumdu ya 26 oldum:):)
gönülçelencim dogum günün kutlu olsun canım nice yaşlara sevdiklerinle gir:)
Bize de sağlık ocağından 17'sinde gelin aşı için demiştiler ama eşimin o gün toplantısı var o yüzden
15'inde gideceğim. İki günden bir sorun olur mu acaba?
ben herkesi kendimle yaşıt sanıyorum da ondan
teşekkürler cnm, 1 sene daha yaşlandık28 oldum
selam hatunlar
teşekkürler cnm, 1 sene daha yaşlandık28 oldum
olmaz cnm ya sonrada gidebilirsin.Bize de sağlık ocağından 17'sinde gelin aşı için demiştiler ama eşimin o gün toplantısı var o yüzden
15'inde gideceğim. İki günden bir sorun olur mu acaba?
selam hatunlar
başım cok agrıyor ya 2 gundur sabah 6 dan sonra uyutamıyorum kaanı. aksam da 11-12 de uyuyor. gece de 2-3 defa kalkıyo ondan sanırım.
geçmiş olsun canım aynı sorun bendede var iki gündür karın agrısından galiba gece 3 e kadar uyumuyo sabah 7 de uyanıyo sonra öglen 11 gibi uyuyo akşamda ahım şahım uyumuyo haliyle bende uykusuz kalıyom
hoşgeldin jonyy :)
balum kardeşinede allah şifa versin inş mühimm bişey degildir tansiyon kaynaklı olabilir
bugün benim doğum günüm ve eşim nöbetçiiiiiiiiiiiiii
sakla valla çok işe yarıyo :)
hım sen bilirsin canım takvim felan yapıyolar yada puzzle yapıyolar resimden yada hangi takımı tutuyosa forma al erkekler sever öyle şeyleri :)
yapınca yaz buraya bakalım inş begenir:)
biz daha bugün olduk aşıyı inş kızarmaz yada ateşi çıkmaz4.ay aşısını olanlar bacakta mora yakın kızarıklık varmı içi sert
daha büyüktü biraz inmiş ve kızarıklığı ufalmış ama mora dönmüş sanki
ama içi taş gibi
aynen ya uykusuzluktan oluyor. gunduz de en cok uyudugu yarım saat yatamıyom o aradan da.
amin inş canım. bakalım ne dıcek doktor. kucukken vardı boyle bır sorunu. doktor bı daha olmamalı demıstı en son. ama cok kucuktu o zaman bakalım inş onemlı bısey degıldır.
annem aradı erkek kardesımın burnundan ıkı gundur kan gelıyormus nıye acaba ya. doktora gıdıyolar sımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?