2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

melisciğim geçmiişi mi okuyorsun

benim kız kucağmda bugün ya huysuz biraz seninki nasıl ne yapıyor

doğumgünü hakkında bi fikrin var mı

sagolun kızlar ınsallah bıseyı yoktur. gecen nısanda ıstanbula gıttıgımde macta bacagını kırmıstı amelıyat olmustu. gecen yıne oldu vıdalar alındı. cocugun basına gelene bak sımdı.

ah ah karşı balkonda cam siliolar ne zamandır cam bile silmiom gerçi oranın camını ilk defa silinirken görüyorum

valla ecrincim aynı dert bendede var cam balkon ne zamandır silmiyom ablamın dügün bebegin hastalıgı derken aylar oldu iyice pasaklı oldum bende yaa
kızlar ben acıktım gidip bişeyler hazırlayım kendime ii muhabbetler sizlere

günaydın kızlar nasılsınız.balum geçmiş olsun kardeşine canım inşlh.birşeyi yoktur.gönülçelen nice mutlu yıllara sanada sevdiklerihne beraber.

balum gurbette olmak ne zor değil mi. en ufak bişey duysak aklımız kalıyor, önemsiz şeyleri bile büyütüyoruz mutlu yada kötü ne olursa olsun. çoğu şeylerine ortak olamıyoruz

benim perenses hanım 2 gecedir cozuttu akşam 9 da uyur ve sadece emmeye kalkardı 2 gecedir uyutuyorum 10 -15 dakika sonra geri kalkıyor uykuya dalamıyor saat 11 e kadar sonrada uyuyor ama gece 3 de ağlıyarak kalkıyor sallıyorum mecburen uyumuyor.kımıl kımıl hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…