- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
doğum gnün kutlu olsun canım.. Allah teala hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş..
sağol cnm. amiiiiiiiiiiiiin
ah ah karşı balkonda cam siliolarne zamandır cam bile silmiom gerçi oranın camını ilk defa silinirken görüyorum
günaydın kızlar nasılsınız.balum geçmiş olsun kardeşine canım inşlh.birşeyi yoktur.gönülçelen nice mutlu yıllara sanada sevdiklerihne beraber.
balum geçmiş olsun, umarım önemli bie şey değildir..
4.ay aşısını olanlar bacakta mora yakın kızarıklık varmı içi sert
daha büyüktü biraz inmiş ve kızarıklığı ufalmış ama mora dönmüş sanki
ama içi taş gibi
günaydın kızlar nasılsınız.balum geçmiş olsun kardeşine canım inşlh.birşeyi yoktur.gönülçelen nice mutlu yıllara sanada sevdiklerihne beraber.
ah ah karşı balkonda cam siliolarne zamandır cam bile silmiom gerçi oranın camını ilk defa silinirken görüyorum
ayyyy benimde 3 hafta oldu camları silmiyeli iyice kirlendiler :) bi camlarım pis zaten.
aynen benımde camlar pis. balkonumuda 2-3 gundur yıkamadım.
balum gurbette olmak ne zor değil mi. en ufak bişey duysak aklımız kalıyor, önemsiz şeyleri bile büyütüyoruz mutlu yada kötü ne olursa olsun. çoğu şeylerine ortak olamıyoruz
ne 2-3 günü ben 1 hafta oldu yıkamayalı buz tutmuş balkon yarın kocacığıma yıkattırırım yıkasın bi zanmet :)aynen benımde camlar pis. balkonumuda 2-3 gundur yıkamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?