aynen benımde camlar pis. balkonumuda 2-3 gundur yıkamadım.
aynen benımde camlar pis. balkonumuda 2-3 gundur yıkamadım.
aynen balkonumuda 1 haftadır yıkıyamıyorum buz çünkü.yarın yıkattırırım artık kocacığıma bizanmet yıkasın.
Siz böyle ev temizliğinden bahsedince beni afakanlar basıyor. Saçlarım öyle dökülüyor ki ev süpürmekten gına geldi. Bir de sabah güneş evin içine doğuyor, batana kadar içinde. Haliyle bütün tozlar havada uçuşuyor. Camları söylemiyorum bile. Geçen aya kadar her 15 günde bir yardımcı alıyordum ama kız bronşit olunca bıraktım. Kendim yaparım, böylece göbeğim de erir dedim ama ıı ıh olmuyor. Az önce aradım çarşamba tekrar yardımcı almaya başlayacağım. En azından cam, halı, perde, koltuk işleri hallolsun yeter.
ay amma hızlısınız :) ben süpürge bile açamıom eşim gelmeden kucağımdan inmio
dogru kız ben de pazar gunu yıkatıyım esıme. aslında cok guzel cam da sılıyo ama bosver camları:)
benimki bayılıyo süpürge sesine,o sesi duysun gıkı çıkmıyo,bazen bi bakıyorum uyuyuvermiş kendi kendine..
ay adamın görevi var birde cumts.ilk önce bana yardım etsin sonra gitsin işine
dogru kız ben de pazar gunu yıkatıyım esıme. aslında cok guzel cam da sılıyo ama bosver camları:)
evet ya bı toplanıp otursalar bıle içim buruk oluyorcok zor uzak olmak..
benımkı de supurge sesını cok sevıyor:)
ayyy adamı ısı oldugu gun rahat bırak kız:):)
deşmeyin yaramıannemi arıyorum ablanla kızkardeşin geldi yemek yedik çay içiyoruz dio içim gidiyor oan bende orda olabilsem diyorum yalnız hissediyorum kendimi
benim perenses hanım 2 gecedir cozuttu akşam 9 da uyur ve sadece emmeye kalkardı 2 gecedir uyutuyorum 10 -15 dakika sonra geri kalkıyor uykuya dalamıyor saat 11 e kadar sonrada uyuyor ama gece 3 de ağlıyarak kalkıyor sallıyorum mecburen uyumuyor.kımıl kımıl hep
bugün tayin tercih listesi gelmiş öğlen geldiğinde getirmiş yanında eve sıralaması beyimizin eskişehir,bursa,sakarya,kocaeli,bolu,istanbul.istanbulu en son tercihi olarak yazmış
( 26
eşimle kavga ettik.moralim bozuk mutsuzum.çok ağır şeyler söledik birbirimize.psikoloğ gitmek istiyorum
evet ya eşim sagolsun cok ıyı boyle olmasa dayanabılır mıydım bılmıyorum. hele de kaan dogduktan sonra daha ıyı hersey. gunduz bunalıyordum resmen. sımdı sıkılmaya vakıt yok:)
aynen ben demir ilacına bağlıyorum. emzirmeye ben kaldırırıdım geceleri şimdi saat başı uyanıyor ve dalamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?