2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynen benımde camlar pis. balkonumuda 2-3 gundur yıkamadım.

Siz böyle ev temizliğinden bahsedince beni afakanlar basıyor. Saçlarım öyle dökülüyor ki ev süpürmekten gına geldi. Bir de sabah güneş evin içine doğuyor, batana kadar içinde. Haliyle bütün tozlar havada uçuşuyor. Camları söylemiyorum bile. Geçen aya kadar her 15 günde bir yardımcı alıyordum ama kız bronşit olunca bıraktım. Kendim yaparım, böylece göbeğim de erir dedim ama ıı ıh olmuyor. Az önce aradım çarşamba tekrar yardımcı almaya başlayacağım. En azından cam, halı, perde, koltuk işleri hallolsun yeter.

halılarımı gorumcem sıldı sagolsun. supurge acınca sesı kaanın hosuna gıdıyo ondan kolay oluyor. eskı temızlıkler nerdeeee:97:

benımkı de supurge sesını cok sevıyor:)

ayyy adamı ısı oldugu gun rahat bırak kız:):)

banane banane 12 de görevi buranın halkıyla uğraşıyor birazda benilme uğraşsın sadece sabah erken kaldıracağım diye kıyamıyorum.yada esmi geçsem buhafta banı yardım etmesi konusunda

bugün tayin tercih listesi gelmiş öğlen geldiğinde getirmiş yanında eve sıralaması beyimizin eskişehir,bursa,sakarya,kocaeli,bolu,istanbul.istanbulu en son tercihi olarak yazmış
(26

deşmeyin yaramı annemi arıyorum ablanla kızkardeşin geldi yemek yedik çay içiyoruz dio içim gidiyor oan bende orda olabilsem diyorum yalnız hissediyorum kendimi

evet ya eşim sagolsun cok ıyı boyle olmasa dayanabılır mıydım bılmıyorum. hele de kaan dogduktan sonra daha ıyı hersey. gunduz bunalıyordum resmen. sımdı sıkılmaya vakıt yok:)

aynen ben demir ilacına bağlıyorum. emzirmeye ben kaldırırıdım geceleri şimdi saat başı uyanıyor ve dalamıyor

bugün tayin tercih listesi gelmiş öğlen geldiğinde getirmiş yanında eve sıralaması beyimizin eskişehir,bursa,sakarya,kocaeli,bolu,istanbul.istanbulu en son tercihi olarak yazmış
(26

nıye ya en basa yazmalıydı. gercı o da aılesıne yakın olmak ıstıyor demıstın.

eşimle kavga ettik.moralim bozuk mutsuzum.çok ağır şeyler söledik birbirimize.psikoloğ gitmek istiyorum

canım benım bozma moralını duzelır hersey. destek almak guzel tabı. hele de bu donemlerden gecınce. hamılelık lohusalık sorumluluk....

:
evet ya eşim sagolsun cok ıyı boyle olmasa dayanabılır mıydım bılmıyorum. hele de kaan dogduktan sonra daha ıyı hersey. gunduz bunalıyordum resmen. sımdı sıkılmaya vakıt yok:)
maşallah bizim kocalara adam bir dediğimi iklemiyor hemen yerine getiriyor sağolsun allah razı olsun ondan.detaylı temizliğimi mesela hafta sonları yapıyorum bana diyorki benim evde olduğum gün yapalım sen yorma kendini diyor canım benim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…