eşimle kavga ettik.moralim bozuk mutsuzum.çok ağır şeyler söledik birbirimize.psikoloğ gitmek istiyorum
:
maşallah bizim kocalara adam bir dediğimi iklemiyor hemen yerine getiriyor sağolsun allah razı olsun ondan.detaylı temizliğimi mesela hafta sonları yapıyorum bana diyorki benim evde olduğum gün yapalım sen yorma kendini diyor canım benim ya.
nıye ya en basa yazmalıydı. gercı o da aılesıne yakın olmak ıstıyor demıstın.
eskişehirin ilk tercihi olması ailesine yakın olması diğer tercihleri ise ikimizin ailelerine yakın iller olması. neyse takmıyorum artık zaten mutlu olalımda gerisi boş
bugün tayin tercih listesi gelmiş öğlen geldiğinde getirmiş yanında eve sıralaması beyimizin eskişehir,bursa,sakarya,kocaeli,bolu,istanbul.istanbulu en son tercihi olarak yazmış
( 26
aynen ya(((((
bizmkiler aynı şehirde ama yine de uzak
eşimle kavga ettik.moralim bozuk mutsuzum.çok ağır şeyler söledik birbirimize.psikoloğ gitmek istiyorum
benımkı zatem oyle bı de demır ılacına baslarsak vay halımızııııı
biz çıkıyorken eşim tayin tercihi yapmıştı. eşim mersinli ben balıkesirli. adanayı yazacaktı ilk tercihe. dedim öyleyse beni vermezler. ortada buluştuk 5 yıl daha ankaradayız
balum 4. ayda başlanıyor size neden vermediler ki:26:
biz çıkıyorken eşim tayin tercihi yapmıştı. eşim mersinli ben balıkesirli. adanayı yazacaktı ilk tercihe. dedim öyleyse beni vermezler. ortada buluştuk 5 yıl daha ankaradayız
orta yol:)))))) guzellll. balıkesıre cok gıttım. merkeze bı kez de susurluga cok gıttım.
elıfım kendı resmın yok hıc face de.
2 tane olması lazım doğum haneni kapısında olan resmimi koşmuştum
selam veriyoruz artık selamımızı bile almıyorsunuz
dur gormedım mı onu ben bakım.
canım 1 tane yükledim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?