2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

senınkı de anlayıslı baya masallah. benımkı de oyledır sagolsun.

bugün tayin tercih listesi gelmiş öğlen geldiğinde getirmiş yanında eve sıralaması beyimizin eskişehir,bursa,sakarya,kocaeli,bolu,istanbul.istanbulu en son tercihi olarak yazmış
(26

biz çıkıyorken eşim tayin tercihi yapmıştı. eşim mersinli ben balıkesirli. adanayı yazacaktı ilk tercihe. dedim öyleyse beni vermezler. ortada buluştuk 5 yıl daha ankaradayız

eşimle kavga ettik.moralim bozuk mutsuzum.çok ağır şeyler söledik birbirimize.psikoloğ gitmek istiyorum

offff merak etme psikologluk değil buhran geçiriyoruz kuzunu düşün geçer sinirin de moral bozukluğunda ben öyle yapıyorum şahsen oğlumu düşünüyorum yada yanımdaysa hemen onunla konuşup diyalog kuruyorum bana terapi gibi geliyor belki sende de işe yarar

Bu arada selam kızlar nasılsınız kızlar biz 3 gecedir bi acayibiz ya ağlayarak uyanıyo uyumakta çok zorlanıyo karnı tok gerçi bitek sütümü içiyo ama doymasa daha da içer kendi bırakıyo anlamdım ya haftaya aşımıza gidicez sorcam ölüyorum uykusuzluktan

QUOTE=onurlu;17599886]eşimle kavga ettik.moralim bozuk mutsuzum.çok ağır şeyler söledik birbirimize.psikoloğ gitmek istiyorum[/QUOTE]

canım ya üzmeyin birbirinizi ikinizde alttan almaya çalışın ağırlaflar edipte birbirinizi yaralamayın

biz çıkıyorken eşim tayin tercihi yapmıştı. eşim mersinli ben balıkesirli. adanayı yazacaktı ilk tercihe. dedim öyleyse beni vermezler. ortada buluştuk 5 yıl daha ankaradayız

orta yol:)))))) guzellll. balıkesıre cok gıttım. merkeze bı kez de susurluga cok gıttım.

bu illerin hepsi yakın sayılır istanbula ama ha deyincede gidilmezki.istanbuldan evde aldık üstelik ama neyse ya hakkımızda hayırlısı artık.acaba bu huzursuzluğu demir ilacından olabilirmi başladıktan sonra böyle oldu zaten kızım:26:

kızlar eşimin bi personeli emekli oldu ve yeni evlerine taşındılar yarın onları ziyarete gideceğiz ev hediyesi almam lazım fikirlerinize ihtiyacım var. daha 1 kere gördüm çok byüyk bişey almak istemiyorum 50 tl geçmesin ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…