2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet cnm kesinlikle ondan eşim dün revirdeki doktora sormuş bünyesi alışlıncaya kadar huzursuz olur ama sakın bırakmayın demiş.

hanı bu mumlu takımlar varya ahsaptan 25-30 tl cıvarı oluyorlar. bana gelmıstı cok begenmıstım.

salep yaptım kendime içiyorum kızlar sizinde canınız böye sürekli bişiyler yemek istiyormu canı sıkıntısından benim canım istiyor bende ceviz,incir,kuru kayısı salep böyle şeylerle geçiştiriyorum. :)

kuru meyve sevmem de. ben de sureklı atıstırıyorum. merve suyu bonıbon:) sekerlı seyler hep. bende mı salep yapsammmmm

ay ay kusermıs te. ben aradan oglana da bakıyorum ya kacmıs gozumden. naber cnm.

ay ya hayır küsmedim sadece zaten giremiyorum çok sık iş sebebiyle akşamda anca oğlumla zaman geçirmek derken olmuyo hazır girmisken iki muhabbet edeyim diyorum sizinle selam verdim aaa aaa kimse oralı değil ondan yani

slm canım hoşgeldin bazen gözden kaçabiliyor arada bebelere baktığımız için

selam

bende öyleyim hep bişiyler içesim var haharetimi su kesmiyor habire bişiyler yemek içmek istiyorum ama yapmamam lazım bu arada azıcık helvaya başlamam lazım gene sütüm azalıyo galiba Helvacıda calışıyorum helva yemeyi unutuyorum :26:

ooo ben ekmek arası helva yıyom aradan fıstıklıııı:))))))

ben habıre yıyom kılo olarak gerı donmesın bunlar sonra:))))))

aaaa ne kilosu hiç kilo olarak dönermi yawww sen yemene bak akşam çekirdek yiyoruz kızımla eşim gülüyor sanki evden çekirge sürüsü geçmiş diyor kendimizi kaptırmışız filim izlerken çekirdek kabuklarını kase hariç heryere atmışız. :)))

slmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr bende bol kasarlı bı domates corbası ıctım sımdı bırazdanda kabak tatlısı yıyım barı canım hep tatlı ıstıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…