yok kız senın resmın :) yoksa benım gozler uykusuzluktan mı gormuyor:)
bu illerin hepsi yakın sayılır istanbula ama ha deyincede gidilmezki.istanbuldan evde aldık üstelik ama neyse ya hakkımızda hayırlısı artık.acaba bu huzursuzluğu demir ilacından olabilirmi başladıktan sonra böyle oldu zaten kızım:26:
gordumcok guzelmıssın:)
mersü o senin güzelliğin canım
evet cnm kesinlikle ondan eşim dün revirdeki doktora sormuş bünyesi alışlıncaya kadar huzursuz olur ama sakın bırakmayın demiş.
kızlar eşimin bi personeli emekli oldu ve yeni evlerine taşındılar yarın onları ziyarete gideceğiz ev hediyesi almam lazım fikirlerinize ihtiyacım var. daha 1 kere gördüm çok byüyk bişey almak istemiyorum 50 tl geçmesin ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı
geçiciyse sorun yok ozaman canım sevindim
hanı bu mumlu takımlar varya ahsaptan 25-30 tl cıvarı oluyorlar. bana gelmıstı cok begenmıstım.[/QUOTEolabilir bana da gelmişti
selam veriyoruz artık selamımızı bile almıyorsunuz
hanı bu mumlu takımlar varya ahsaptan 25-30 tl cıvarı oluyorlar. bana gelmıstı cok begenmıstım.[/QUOTEolabilir bana da gelmişti
hem de evımı bılmeyen bırı getırmıstı salonumun rengıne de tam uydu:))))
salep yaptım kendime içiyorum kızlar sizinde canınız böye sürekli bişiyler yemek istiyormu canı sıkıntısından benim canım istiyor bende ceviz,incir,kuru kayısı salep böyle şeylerle geçiştiriyorum. :)
kuru meyve sevmem de. ben de sureklı atıstırıyorum. merve suyu bonıbon:) sekerlı seyler hep. bende mı salep yapsammmmm
ay ay kusermıs te. ben aradan oglana da bakıyorum ya kacmıs gozumden. naber cnm.
slm canım hoşgeldin bazen gözden kaçabiliyor arada bebelere baktığımız için
salep yaptım kendime içiyorum kızlar sizinde canınız böye sürekli bişiyler yemek istiyormu canı sıkıntısından benim canım istiyor bende ceviz,incir,kuru kayısı salep böyle şeylerle geçiştiriyorum. :)
kız abur cubur tarzı şeyler yesem kilo alırım yoksa yemeye kalksam ooooo yap yap karşılıklı içelim
ay ya hayır küsmedim sadece zaten giremiyorum çok sık iş sebebiyle akşamda anca oğlumla zaman geçirmek derken olmuyo hazır girmisken iki muhabbet edeyim diyorum sizinle selam verdim aaa aaa kimse oralı değilondan yani
selam
bende öyleyim hep bişiyler içesim var haharetimi su kesmiyor habire bişiyler yemek içmek istiyorum ama yapmamam lazım bu arada azıcık helvaya başlamam lazım gene sütüm azalıyo galiba Helvacıda calışıyorum helva yemeyi unutuyorum:26:
ooo ben ekmek arası helva yıyom aradan fıstıklıııı:))))))
hımm hangi marka bakımbizim helvalardan mı yiyosun :))
ben habıre yıyom kılo olarak gerı donmesın bunlar sonra:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?