aaaa ne kilosu hiç kilo olarak dönermi yawwwsen yemene bak akşam çekirdek yiyoruz kızımla eşim gülüyor sanki evden çekirge sürüsü geçmiş diyor kendimizi kaptırmışız filim izlerken çekirdek kabuklarını kase hariç heryere atmışız. :)))
slmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr bende bol kasarlı bı domates corbası ıctım sımdı bırazdanda kabak tatlısı yıyım barı canım hep tatlı ıstıyo ya
ben koska da çalışıyorum kızlar biliyorsunuz değil mi :) KOSKA HELVA
ooohhhh yarasınnnn:))))domates corbası sevmezdım evlendıkten sonra alıstım ama sımdı kıs ya almıyorum ben domates. yaz gelsın ıcerım bol bol:)
bizde hep koska alırız
cekırdek sut yapıyormus afıyet olsun:)))))
kısın bende almam yazdan kavanz lara hazrlamıstı.üffffffff sıpa uyanıyo yaaaaaaaaa yırım ama ben onu
heee benımde vardı oyle yazdan ama hepsını bıtırdımmmm
şaka bi yan ahelvalarımızda katkı yok kızlar gönül rahatlığıyla yiyin gelsin sütlerrrr üstüne su içmeyi unutmayın koca bi bardak
sen nsl yapıyon
şaka bi yan ahelvalarımızda katkı yok kızlar gönül rahatlığıyla yiyin gelsin sütlerrrr üstüne su içmeyi unutmayın koca bi bardak
azcık pısırıyom kavanozlara doldurup bı gun ters bekletıyorum. sen nasıl yapıyorsun? bıde kayınvalıdem dolabıma koymustu ama pek guzel olmadı ya.
azcık pısırıyom kavanozlara doldurup bı gun ters bekletıyorum. sen nasıl yapıyorsun? bıde kayınvalıdem dolabıma koymustu ama pek guzel olmadı ya.
ayy ben tembelim o konularda o işlere kayınvalide bakar,kuru bamya,patlıcan,biber dolmalık kızartmalık,kabak ve domates kurusu reçellerim melemenlik,salçam ,tarhanam hepsi kayın valideden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?