2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cekırdek sut yapıyormus afıyet olsun:)))))

slmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr bende bol kasarlı bı domates corbası ıctım sımdı bırazdanda kabak tatlısı yıyım barı canım hep tatlı ıstıyo ya

ooohhhh yarasınnnn:))))domates corbası sevmezdım evlendıkten sonra alıstım ama sımdı kıs ya almıyorum ben domates. yaz gelsın ıcerım bol bol:)

çok fenasınız kızlar. geçen mantı yapmıştım birazını deepfrize atmıştım bende onu yapayım bari. doğumgünü mantısı

kızlar balumdan başka fikir verecek kimse yok mu yaffff

ooohhhh yarasınnnn:))))domates corbası sevmezdım evlendıkten sonra alıstım ama sımdı kıs ya almıyorum ben domates. yaz gelsın ıcerım bol bol:)

kısın bende almam yazdan kavanz lara hazrlamıstı.üffffffff sıpa uyanıyo yaaaaaaaaa yırım ama ben onu

ayyy kar yagıyor yıneee:):):) durmustu yıne basladı

ay dayanamıycam gıdıyom mutfaga ekmek arası helva yapıcammmm

azcık pısırıyom kavanozlara doldurup bı gun ters bekletıyorum. sen nasıl yapıyorsun? bıde kayınvalıdem dolabıma koymustu ama pek guzel olmadı ya.

ayy ben tembelim o konularda o işlere kayınvalide bakar,kuru bamya,patlıcan,biber dolmalık kızartmalık,kabak ve domates kurusu reçellerim melemenlik,salçam ,tarhanam hepsi kayın valideden.

ayy ben tembelim o konularda o işlere kayınvalide bakar,kuru bamya,patlıcan,biber dolmalık kızartmalık,kabak ve domates kurusu reçellerim melemenlik,salçam ,tarhanam hepsi kayın valideden.

bana da cogu o yapar bu sene hep o yaptı. gecen sene bende azcık yapmıstım. tarhana bılmeyız arkadasımın annesınden ıstedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…